nedelja, 5. februar 2023

Občutenje živosti

Zanimivo, da sem tako v nekem dobrem občutju! Že zbudila sem se z občutkom radosti srca in miru. Lepo mi je. Kar tako! Ker sem!

Občutim lepoto narave in njeno živost. Barve rož in vseh rastlin tako lepo žarijo zeleno! Na res lepem planetu živimo.

Kaj če bi se danes prav ustavila in pogledala travo, kako je lepa ali pa drevo, kako je mogočno?! Tu je samo zate, da ti polepša dan. Njena zavet je tako harmonična, zdaj pa je čas, da vse te občutke ponotranjimo.

Tudi mi smo harmonija. Dajem prostor ubranosti v meni, da se izrazi in prežema ves moj svet. Danes sem prinašalka naravnega ravnovesja znotraj, ki se širi navzven.

Dovolj je, če zaupam svoji naravi. Bogu. Ljubezni. To je čisto dovolj in zaupam, da se bo vse uresničilo zlahka. Danes je popoln dan! Zdaj odpiram srce lepotam tega lepega sveta – naše ljube matere Zemlje in ji dovoljujem, da me objame s svojo materinsko nežnostjo, sočutjem in toplino. Moje srce je na strežaj odprto!

Čutiš čarobnost? Danes se ustavi in se poveži s čarobnostjo v sebi in okoli sebe!

Ljubek čaroben radosten nagajiv lahkoten srčkan pristen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! sledi svoji sreči! Življenje je zate, da te podpira in ljubi, tudi če še tega ne vidiš.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar