četrtek, 9. februar 2023

Popotnica srca!!!

Spustila sem merila za veliko stvari. Zelo rada potujem in vsako leto sem šla kam z letalom. Potem pa mi je prijateljica rekla, (kar je bilo ogledalo nje same), če to delam, ker se želim postavljati in ker se tako hvalim.

Resno sem razmišljala o tem in si potem nekaj let nisem privoščila dopusta, ampak sem imela morje kje blizu. Vseeno sem uživala!

Zdaj pa vem, da je meni prava pustolovščina odkrivanje novih krajev. To delam zaradi sebe! Tudi če nihče ne bi vedel in ne bi nikomur povedala, bi vseeno občutila neznansko vznemirjenje in radost! Kot odkrivanje novih dežel! Občutim neznansko živost ob raziskovanju najboljše kavarnice ob morju s fantastičnim razgledom. Ali pa čudovite male kavarne v centru mesta!

Spet me kličejo potovanja in komaj čakam, da si kaj uresničim! Lepo mi je biti to, kdo sem! rada raziskujem in to me poživlja!

Kaj bo moja naslednja pustolovščina?

Kaj pa je tvoje največje veselje in pustolovščina?

Ljubek radosten nagajiv lahkoten srčkan srečen sijoč pisan mavričen kreativen vesel živahen unikaten celovit igriv pester miren dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Uživaj ta čudovit dan!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - (Let Me Be Your) Teddy Bear ... https://youtu.be/NkDbk-egHH4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar