sobota, 17. september 2022

Močan svetilnik!!!

Poslušala sem Kryona! Kako čudovito! Zdaj je prišel čas, da zares uporabimo vsa orodja, ki smo jih preizkušali vsa ta leta, da postanemo močan svetlinik. Samo to je pot! Ne vsiljevanje mnenj in učenj drugemu – ampak, da smo popolni zgled. Smo kot luč v temi in vsi, ki jim je namenjeno, da vidijo našo svetlobo, jo tudi bodo!

Kaj tebe prižge, da spet svetiš?!

Kako se vklopiš, tudi ali posebej, če je noč?!

Imaš orodja zate, ki te spodbujajo, da se prebudiš ali povrneš nazaj v srce – v mir, ljubezen, radost – tja, kjer je tvoj resničen dom?!

Kaj so tvoja orodja?

Hitro povej tri!

Ali še več!

Zame je sprehod.

Slišala pa sem tudi od Joe Vitae-a havajsko metodo (Ho oponopono - Havajski obred odpuščanja), ki mi zdaj pomaga pri hitremu zmanjšanju preobremenitve miselnega sveta.

»Žal mi je.

Odpuščam ti.

Hvala ti.

Ljubim te.«

Niti ne rabiš vedeti, kaj se prav dogaja z ozadju, samo ponavljaš to in se takoj odpreš zdravljenju, čudežem, da se res vse uredi, kot je najboljše. Meni pomaga.

Rada tudi pišem. Ali si naredim kopel. Nekaj mi že pomaga. Ali pogledam dobro komedijo ali romantičen film. Uživam na balkonu v viseči mreži z napol priprtimi očmi. Ali branje knjige.

Najdi svoje načine.

To imej vedno pri roki. Ne rabiš skakati iz obupa v vzhičenost. Lahko pa se počutiš malo boljše. Kaj lahko narediš zdaj, da si malo bolj prižgan svetilnik!? Tvoja svetloba je dragocena!!!

Ljubek srčkan srečen igriv sijoč svetel bleščeč nagajiv lahkoten dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 16. september 2022

Zadovoljna zdaj!!!

Zadovoljna sem, da sem kjer sem.

Kako kaj hrepenenje po še več in še boljšem?!

Super, da to je prisotno v našem življenju, ampak vseeno, si popolnoma zadovoljna zdaj.

Zdaj sem že ugotovila, da ne glede, kaj se mi izpolni, vedno se porodi nova želja – no bolj v množini – porodijo se nove želje. To je dobro. Vseeno pa si želim biti zadovoljna, kjer sem, ker drugače sem vedno lahko malo sitkana – kar tako, brez konkretnega razloga, čeprav mi gre vse fantastično!

Zdaj cenim ta trenutek inse veselim vsega, kar še je pred mano. Ahraham Hicks Esther – zakon privlačnosti.

Vem, da je Wayne Dyer rekel nekaj podobnega, da je mantra vesolja, kako ti lahko danes služim in ne kako lahko dobim še več. Kajti to, kar je naša mantra, to se nam vrača. Če bi jaz skozi spraševala, kako lahko dobim še več, bi mi bilo še več odvzeto. Če pa vprašam, kako ti lahko danes služim kot Ljubezen, bi me vesolje spraševalo čisto isto!

Zakomplicirano. Ampak, kaj je tvoj prispevek svetu danes kot pristnost?! Smeh. Veselje. Radost. Lahkotnost. zadovoljstvo. Mir. Ljubezen. Živahnost. Umirjenost. Karkoli je – bodi danes pristna! Sledi svojemu srcu.

Vedno imaš izbiro: strah ali Ljubezen?! (Tečaj čudežev)

Vedno lahko izbereš drugače. Oboje pa ne more soobstajati. Ali prispevaš k Ljubezni ali k strahu!?! To je odločitev vsakega trenutka! Tvoja izbira. Močna kreatorka si! Izbiraj s srcem!!! Prispevaj k soustvarjanju čarobnega planeta Zemlje, ne uničenju.

Močna si!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten srkan sijoč pisan živahen mogočen edinstven vesel mavričen pristen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu. Zaupaj svoji intuiciji bolj kot prijateljem, medijem in vsem ostalim neumnostim. (Prilagojeno po Kryon)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 15. september 2022

Poslušam svoje srce: Moč miru v srcu!!!

Poslušam svoje srce: Moč miru v srcu!!!: Kaj si kaj v miru? Kaj ljubiš kaj svoje življenje?! Kaj živiš po svoje v miru s samo seboj?! Vse to je lahko da. Ali ne. Potem pač danes i...

Moč miru v srcu!!!

Kaj si kaj v miru? Kaj ljubiš kaj svoje življenje?! Kaj živiš po svoje v miru s samo seboj?!

Vse to je lahko da. Ali ne. Potem pač danes izberi drugače. Zdaj izberi drugače.

Vedno imam notranji kompas vklopljen. V meni se pojavi nemir ali samo neko nelagodje, občutje. To je zagotovo moj stop znak. 

Kaj se je zgodilo, da se zdaj tako počutim? 

Kam je izpuhtel moj mir in dobro počutje?!

Ponavadi ne dobim takoj odgovora. Včasih sam čutim neznansko lakoto, kot da moram svoja čustva pojesti. Ampak samo trenutek miru in dopuščanje odgovora, mi prinese rešitev. Zavedam se. Ni bilo očitno. Mogoče je kdo prestopil mojo mejo. Mogoče se kdo dela pametnega za moje življenje bolj, kot je zdravo, sami pa še zase ne vedo, kaj prav bi. Mogoče sploh nisem vprašala za nasvet, pa mi ga vsiljujejo.

Karkoli je, vedno se razkrije. Prej ali slej.

Zaupam, da karkoli je potopilo moj mir pod površino, se hitro razblini in spet sem pri sebi. Samo pristna in zvesta ostajam v sebi.

Svojo energijo želim dajati Ljubezni in Luči in Veselju in Smehu in prazničnosti, da sem živa in da sem to, kdo sem. Zato mi je pomembno, da sem izpišem svoja čustva. Je pa vedno tako, da če najdem to v drugem, imam verjetno, zelo verjetno to v sebi? Komu pa jaz delam podobno? Kdo je meni že od nekdaj delal podobno (starši) in kako jaz prispevam v ta vzorec?! Sem tiho, ne postavim mej, si ne zaupam dovolj in samo poslušam nakladanje, da bi ga prekinila? Tako je! Čas je zaupanja svojim občutkom, saj ne lažejo. To je pot resnice, kot bi rekla Susan Kassandra.

Moja draga, izbiraj mir in ljubezen in veselje. To so tvoji temelji sledenja svojemu srcu. Močna si! Ti to zmoreš!

Ljubek srčkan pisan mavričen jasen fantastičen kreativen živahen samorogast cvetoč pristen bleščeč edinstveno lep dan!



🌷 P.S.: Cveti moja draga, cveti! Tu si zato, da bi cvetela v vsej svoji lepoti. Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 14. september 2022

Poslušam svoje srce: Vse v tvoj prid!!!

Poslušam svoje srce: Vse v tvoj prid!!!: Včeraj sem poslušala Abrahama Esther Hicks – zakon privlačnosti. Kako je pa to zanimivo in zabavno! »Vse stvari se vedno urejajo v moj pri...

Vse v tvoj prid!!!

Včeraj sem poslušala Abrahama Esther Hicks – zakon privlačnosti. Kako je pa to zanimivo in zabavno!

»Vse stvari se vedno urejajo v moj prid! (Things are always working out for me!)«

Tako govori in kar preplavilo me je. Zaupala sem v to. Vse dokler se ni zgodba že prevečkrat ponovila. Ampak očitno, da se vse vedno uredi meni v prid. Samo tega še zdaj ne vidim! Vse se vedno ureja v mojo korist, tudi, če še zdaj ne izgleda tako!

Kdo ve boljše, jaz ali Bog (Ljubezen)?

Seveda jaz! In točno to želim takoj! Zdaj! Na moj način!!!! Kaj sem rekla takoj!!!

Očitno, da ni to v moje najvišje dobro. Vsaki ne, je zaščita pred še večjo neumnostjo!

Lahko pa sem srečna prav tukaj in zdaj. Lahko pa uživam prav tukaj in zdaj! Lahko pa sledim svojemu srcu, prav zdaj! vse pa se bo zgodilo ob božanskem pravem času!

Lahko danes še malo bolj zaupam!?!

Kaj če bi izsiljevala?! Takoj si želim uresničitve!!! Saj sem naredila že večkrat tako, pa sem se potem opekla. Ali pa sem prejela dragoceno lekcijo, da se nič ne da na silo! Torej siljenje, tiščanje naprej in izsiljevanje odpade.

Lahko pa se predam Bogu, Ljubezni, Luči vesolja. (Mene ne moti beseda Bog. Nisem bila krščansko vzgojena, čeprav sem na prelomnici svojega življenja veliko nekaj časa zahajala v cerkev. Meni Bog pomeni udejanjanje najvišjega potenciala v meni skozi pretočnost Ljubezni. Pomeni mi povezanost s svojim srcem in dušo in telesom in mislimi in vsem, kdo sem. Če pa tebi moti beseda Bog, pa jo nadomesti s tvojo ljubo besedo, kar te povezuje z enostjo nas vseh.)

Danes zaupaj! Danes zaupaj Ljubezni! danes zaupaj, da si ljubljena točno zdaj v tem trenutku! Popolna si!

Ljubek srčene nagajiv lahkoten zabaven sproščen jasen fantastičen živahen pester bleščeč pristen moder harmoničen ubran dan!



🌷 P.S.: Vredna si dobrega življenja, ampak ga izbiraj! Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Mili moj ... https://youtu.be/7dMwK8Xb8V4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 13. september 2022

Poslušam svoje srce: Mir je oblil ves svet!!!

Poslušam svoje srce: Mir je oblil ves svet!!!: Zdaj je čudovit čas priložnosti. Slediti svojemu srcu. Smo bili malo popačeni, ali sprogramirani, da samo kupci, potrošniki?! Naše potrebe...

Mir je oblil ves svet!!!

Zdaj je čudovit čas priložnosti. Slediti svojemu srcu.

Smo bili malo popačeni, ali sprogramirani, da samo kupci, potrošniki?! Naše potrebe in želje so lahko ustvarljive, če smo pri sebi. Vse ostalo pa je manipulacija za vzdrževanje in bogatenje – samo verjetno ne nas!

Kaj si zares želiš?

Spomnim se svoje ljube babice, ki si je najbolj želela, prej ko je preminila, da bi bosa hodila po travi! Tako rada me je imela!

Vse naše prave želje – srčne želje – so nam na dosegu roke.

Ni se mi treba dokazovati z ne vem kakim avtom – imam ga za vožnjo do meni ljubih lokacij. Ni se mi treba postavljati s hišo – imam jo kot zavetje ustvarjalnosti in topline, domačnosti, zasebnosti. Ni se mi treba dokazovati s službo – sledim svojemu srcu – vsak ima svojo pot. Niti se mi ni treba dokazovati z odnosom – zaupam, da se bo razcvetel pravi ob pravem času.

Lahko zaupam v božanski pravi čas. Lahko zaupam. Lahko zaupam svojemu srcu. Lahko zaupam, da so vsa dokazovanja, primerjanja… jalova, ker nas samo ločujejo in v nas zbujajo ločenost in tekmovalnost – namesto povezanosti. Drugi ljudje – naši dragi – delajo naš svet bolj zanimiv in bogat. To je resnična dragocenost – pristna povezanost.

Zdaj je naš čas, da se združimo v miru. Super je, da smo različni, to nas dela posebne- ampak skupaj soustvarjamo mir. Najprej v naših srcih. Potem se bo to bolj in bolj odražalo navzven.

Občutiš mir v srcu? Lahko da je mir tvojega srca zadnja kapljica, ki zlije mir na ves svet.

Včeraj sem že bila potisnjena v nemir! Saj sem sama dovolila. Ne rabim izsiljevati ugodnih okoliščin. Razkrile se mi bodo ob pravem času. Tudi, ko me drugi želijo na silo potisniti naprej, zaupam bolj v božanski pravi čas. Zaupam, da je že zdaj vse dobro in popolno. Nič se ne rabi uresničit, da sem lahko zdaj srečna. Ali pristna. Ali sledim svojemu srcu. Vse to že imam v sebi. Zdaj pa v vse to zaupam.

Si kaj zaupaš?

Ljubek srečen harmoničen lep čudovit iskren sijoč pristen nagajiv srčkan čaroben pojoč vesel melodično harmoničen miren dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Zaupaj mu! Vodi te prav. Ustvarjaj – izbiraj mir v srcu. Ti si močna kreatorka!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/xLwwoPnjIys

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 12. september 2022

Poslušam svoje srce: Resnica srca je nezmotljiva!!!

Poslušam svoje srce: Resnica srca je nezmotljiva!!!: Neko čudno obdobje je za mano. Razjasnitev je končno prišla. Sploh se nisem mogla skoncentrirati, da bi ostajala v svojem srcu. Samo tam pa ...

Resnica srca je nezmotljiva!!!

Neko čudno obdobje je za mano. Razjasnitev je končno prišla. Sploh se nisem mogla skoncentrirati, da bi ostajala v svojem srcu. Samo tam pa zares začutim resnico. Zdaj sem se končno umirila. Vidim, da so mi premori dragoceni, da se lahko bolj posvetim sebi in se sploh slišim. Nič ni tako boleče kot to, da nisem pri sebi. Potem pa se začne vse bolj zapletati, dokler ni tako hudo, da se res moram ustaviti.

Kaj če bi znala prepoznati vse te drobce že prej, še preden je vse porušeno. Takoj bi bilo bolj enostavno. Saj se lahko zavedam prej! Takoj ko občutim, da mi nekaj ne štima, da sem nekako manj kot naravno dobre volje, je čas za paniko!

Saj ne za paniko! Samo za odmik. Naravnanje. Narava v meni želi biti izražena kot jaz. Zdaj ji to dovoljujem!

Kaj pa je tvoj signal, da se ustaviš?!

Pri meni je definitivno nemir, ki ga občutim. Zdaj je čas prenove. Zdaj se lahko drugače odločam in si sledim v dobro počutje. Vsi znaki so zame, da lahko še bolj cvetim!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv bogat jasen kreativne živahen edinstven sijoč živahen pester pisan dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v tebi. Samo odpri se ji in ji prisluhni! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 11. september 2022

Poslušam svoje srce: Tvoja edinstvena pot sonca!!!

Poslušam svoje srce: Tvoja edinstvena pot sonca!!!: Lahko danes malo bolj zaupaš?! Vse se dogaja vedno v naše najvišje dobro. Vedno. Zgodilo se mi je nekaj čisto nepričakovano. Neka »zanim...

Tvoja edinstvena pot sonca!!!

Lahko danes malo bolj zaupaš?!

Vse se dogaja vedno v naše najvišje dobro. Vedno.

Zgodilo se mi je nekaj čisto nepričakovano. Neka »zanimiva situacija«! Toliko dragocenih lekcij me je naučila! Zdaj sem celo hvaležna za vse, kar se je zgodilo. 

Bila je kar dolga pot od sprejemanja in potem hvaležnosti. Ampak res dragocena izkušnja!

Moje lekcije so bile:

Zaupam si.

Jaz sem svoja najvišja avtoriteta in jaz vem, kaj je najboljše zame.

Zaupam svojim občutkom.

V prihodnje bom še bolj lahkotno stopala v situacije, ampak brez pričakovanj.

Vedno zaupam, da se vse dogaja v moje najvišje dobro.

Zaupam v pravico, ki se vedno izkaže.

Živim pristno.

Nič ni tako resno, kot izgleda.

Poslušam se.

Jaz sem edinstvena! Ne rabim se dokazovati, primerjati ali s komerkoli tekmovati. Vsi smo drugačni in vsak ima svojo pot, svoj način. Skupaj pa smo čudovita celota!

Življenje je čarobno. Zdaj!

Zdaj ko pišem te lekcije, vidim, da sem res dobila dragoceno šolo za drugič. Prav srečna sem, da sem se tako z lahkoto pobrala in se veliko naučila. (Hkrati pa sem se izognila še večjim »zanimivim situacijam« v prihodnje! Samo zato, ker sem zdaj to dala že skozi! Prav božansko zasnovano!)

Zdaj pa lahko to živim. V polnosti in pristnosti. Vse se mi dogaja v moje najvišje dobro. Življenje je pestro in lahkotno. Zdaj! Obožujem svoje življenje!

Kaj pa so tvoje lekcije danes?! Le zaupaj si! Ti veš zase!

Ljubek harmoničen naraven radosten pristen vesel nagajiv lahkoten živahen pester pisan iskren edinstven dan!



🌷 P.S.: Res si dragocena! Zdaj pa si zaupaj in sledi svojemu srcu! Tvoja pot je neprecenljiva in uživaj v njej – zdaj – na polno!!! Sledi svojemu srcu - to je tvoja edinstvena pot sreče!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !