sreda, 14. september 2022

Vse v tvoj prid!!!

Včeraj sem poslušala Abrahama Esther Hicks – zakon privlačnosti. Kako je pa to zanimivo in zabavno!

»Vse stvari se vedno urejajo v moj prid! (Things are always working out for me!)«

Tako govori in kar preplavilo me je. Zaupala sem v to. Vse dokler se ni zgodba že prevečkrat ponovila. Ampak očitno, da se vse vedno uredi meni v prid. Samo tega še zdaj ne vidim! Vse se vedno ureja v mojo korist, tudi, če še zdaj ne izgleda tako!

Kdo ve boljše, jaz ali Bog (Ljubezen)?

Seveda jaz! In točno to želim takoj! Zdaj! Na moj način!!!! Kaj sem rekla takoj!!!

Očitno, da ni to v moje najvišje dobro. Vsaki ne, je zaščita pred še večjo neumnostjo!

Lahko pa sem srečna prav tukaj in zdaj. Lahko pa uživam prav tukaj in zdaj! Lahko pa sledim svojemu srcu, prav zdaj! vse pa se bo zgodilo ob božanskem pravem času!

Lahko danes še malo bolj zaupam!?!

Kaj če bi izsiljevala?! Takoj si želim uresničitve!!! Saj sem naredila že večkrat tako, pa sem se potem opekla. Ali pa sem prejela dragoceno lekcijo, da se nič ne da na silo! Torej siljenje, tiščanje naprej in izsiljevanje odpade.

Lahko pa se predam Bogu, Ljubezni, Luči vesolja. (Mene ne moti beseda Bog. Nisem bila krščansko vzgojena, čeprav sem na prelomnici svojega življenja veliko nekaj časa zahajala v cerkev. Meni Bog pomeni udejanjanje najvišjega potenciala v meni skozi pretočnost Ljubezni. Pomeni mi povezanost s svojim srcem in dušo in telesom in mislimi in vsem, kdo sem. Če pa tebi moti beseda Bog, pa jo nadomesti s tvojo ljubo besedo, kar te povezuje z enostjo nas vseh.)

Danes zaupaj! Danes zaupaj Ljubezni! danes zaupaj, da si ljubljena točno zdaj v tem trenutku! Popolna si!

Ljubek srčene nagajiv lahkoten zabaven sproščen jasen fantastičen živahen pester bleščeč pristen moder harmoničen ubran dan!



🌷 P.S.: Vredna si dobrega življenja, ampak ga izbiraj! Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Mili moj ... https://youtu.be/7dMwK8Xb8V4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar