sobota, 19. avgust 2023

Resno jemljem dobro počutje!

Pa kdo si v resnici? Kdo si? Zdaj je tvoj čas, da to odkrivaš in da to živiš.

Kaj rada delaš? V čem zelo uživaš? Danes si zapolni dan s tem. Pomembno je, da slediš svojemu srcu. Saj tako najbolj prispevaš k svetu – k Ljubezni vsega sveta. H kolektivni zavesti ljubezni vsega sveta. Ti si dragocena. Tvoja energija je dragocena. Že zdaj si lepa. Fantastična si že zdaj.

Res uživaj na svoji poti. Kam te vodi tvoje srce?

Kako lahko najbolj prispevaš k svetu? Tako, da si to kdo si.

Kaj rada delaš? Ko ustvarjaš nekaj z ljubeznijo, karkoli je. In si popolnoma prisotna v tem trenutku, takrat najbolj prispevaš.

Včeraj sem tako uživala, ko sem kuhala. Bilo je tako fantastično. Vzelo mi je uro pa pol, ampak to je bilo tako zadovoljstvo. In na koncu je bilo še večje zadovoljstvo, da je to celo dobro.

Danes sprosti vse, kar je na poti, da ne uživaš zdaj v tem trenutku. Danes opusti vse. Obžalovanja, preteklost, krivdo, vsa negativna čustva, ki te še želijo onemogočati, da nisi srečna.

Tvoja sreča je pomembna. Najprej za tebe. Saj ko si srečna, se fantastično počutiš. Potem pa še seveda za druge, saj si bolj prijazna do njih! In to tudi šteje.

Naredila si najboljše, kaj si zmogla ali znala v danem trenutku! Zdaj pa izbiraj malo več sreče. Potem vajo ponovi – izberi še malo več sreče! Spet vajo ponovi – izberi še malo več sreče.

Res je pomembno, da uživaš v svojem srčnem potovanju. Pusti se presenetiti lepotam življenju, ki jih ima zate.

Kako si lahko danes še malo bolj srečna?

Ljubek, srečen, pristen igriv radosten sončen sijoč sočen dan!



Uživaj na poti. To je največ, kaj si lahko podariš in to je tvoja največja sreča zdaj. Vredna si tega in hkrati si dolžna sama sebi, da se potrudiš zase. In rezultati in občutki znotraj bodo fantastični.

petek, 18. avgust 2023

Odsev ljubezni svetov!

Kdo si v resnici?

Vseeno mi je, kaj pričakujejo drugi od tebe!

Vseeno mi je, kaj pričakuje oče, mama, sestra, brat, sorodniki, teta, stric. Kdorkoli. Vseeno mi je. Vseeno mi je, kaj pričakuje tvoj partner? Vseeno, kaj pričakuje sistem od tebe. Vseeno mi je, kaj pričakuje družba od tebe! Vseeno mi je, kaj pričakujejo mentorji, guruji, meditatorji od tebe.

To nisi ti.

Zdaj je čas, da se zares poslušaš. Kdo si ti v resnici? Kaj so tvoje sanje?

Zdaj je čas, da si vse odpustiš. Da pustiš preteklost preteklosti. In da greš naprej svobodna.

Kdo si ti v resnici? Si lahko ta pesem srca, ki jo nosiš v sebi? Danes bodi poezija duše in cveti najlepše kar lahko.

Kdo si ti v resnici?

Ti si v resnici ljubezen. Ti si v resnici cvetenje. Ti si v resnici povezana s svojim srcem. Zdaj pa si le zaupaj.

Vseeno mi je, kaj ti govori kdorkoli ali karkoli drugega. Zdaj je čas, da zaupaš sebi. To je dragoceno. To je tvoje znamenje, da stopiš naprej. V svoj resnični pristni jaz, ki ti napolnjuje dušo in vso bitje z radostjo.

Dovolj je bilo obžalovanj. Dovolj je bilo življenje pomanjševanja po merilih drugih. Tu si zato, da bi živela pristno.

Kdo si v resnici? Kdo si v resnici, moja draga? Danes si zares odgovori na to. Potem pa živi v skladu s tem. Ta dan odločilen zate.

Ljubek srečen pristen igriv radosten vesel zabaven lahkoten dan napolnjen s smehom in zadovoljstvom!



Sledi svojemu srcu.

četrtek, 17. avgust 2023

Tvoj čas je zdaj!

Pa kdo si ti?

Se poznaš?

Se sploh poznaš?

Pa tvoje vsakdanje življenje razkriva tvojo resnično naravo ali se sprostiš samo za dopust?

Kaj če bi vsak dan postal dopust in bi živela pristno?

Moje življenje bolj in bolj dobiva občutek prazničnosti! Bolj kot delam, kar ljubim, bolj sijem in bolj sem srečna!

Kaj je tvoje poslanstvo? Kdaj se počutiš najbolj živo? Kdo si v resnici? Kaj te najbolj veseli ta trenutek? Kaj te navdušuje?

Če ne poznaš odgovorov, bodi raziskovalka! Začni z namigi iz preteklosti. Kaj te je včasih veselilo? Prebudi v sebi energijo srčnega ustvarjanja! Tvoje življenje bo zajel mir in hkrati sveži veter sreče!

Jaz se zdaj navdušujem nad izdelovanju uhanov! Včeraj sem si naredila čudovite rumene metuljčke! Danes pa bom naredila mački! Komaj čakam! Pa še srajco z mačkami imam oblečeno!

Danes vnesi v svoj dan več igrivosti! Boginja ustvarjanja si, ne glede, kaj je to zate!

Ljubek srečen vesel radosten navdihnjen blažen srčkan dan!



Razcveti se! Tvoj čas je zdaj!

sreda, 16. avgust 2023

Prijaznost do sebe!

Dobro jutro, moja draga. Kako kaj?

Res, živiš svoje najboljše življenje? Ali še odlašaš s čim?

Še čakaš na uresničitev kakega cilja? Namesto da bi bila že kar zdaj srečna.

Včasih se tako zapletemo v čakanje nekih rezultatov, kar smo si zamislili, da pozabimo, da je življenje zdaj! Ta trenutek je pomemben. Ta trenutek šteje.

Uživaš v zdaj? Uživaš v tem trenutku? Uživaš v tem dnevu?

Ali čakaš, da bo prišel princ na belem konju? Ali da se ti bo uresničila želja? Kaj še čakaš? Ne glede na to, kaj smo si zastavili za svoje cilje – pot bo veliko bolj dolga in veliko moj zabavna – če ne bomo že zdaj srečni.

Lepota je v potovanju.

Uživaš v potovanju skozi ta dan? Kako lahko danes še malo bolj uživaš V lepotah tega dne?

Danes opustimo vsako čakanje.

Želje se bodo uresničile. Vse naše želje – ob točno pravem božanskem času. Zdaj pa je čas, da se uresničiš. Zdaj pa je čas, da uživaš v tem trenutku, da si srečna zdaj.

Princ bo prišel ali pa ne. Želja se bo uresničila, zdaj malo bolj pozno ali pa še bolj pozno. Ampak pomembno je, da uživamo zdaj.

Ljubek srečen pristen igriv radosten vesel lahkoten ustvarjalen čisto poseben poln užitka dan!



Zdaj uživaj na poti. Naj te tvoje srce vodi. Tvoja srčna pot je dragocena. Zato stopaj po njej z dvignjeno glavo in se zabavaj že zdaj sproti.

torek, 15. avgust 2023

Občuti se fantastično!

Ahhh, občuti se dobro vstopiti v ta dan! Rada ga imam! Rada imam to sonce! Tako nežno in ljubeče me je pozdravilo!

Novo jutro, nov dan - poln upanja na boljše življenje in čudežno razrešitev vsega!

Ponosna sem nase! Zdaj že več kot štiri mesece ne pijem kave! To pa si nikoli me bi mislila! Zdaj pijem kamilični čaj in je božanski! Z medom, seveda!

Prav prija mi, da sem si vzela premor od vsega! Hkrati pa me počasi vleče v ustvarjalnost!

Toliko energije po nepotrebnem zapravljam z gledanjem videjev, ampak včasih rabiš oddih od vsega! Torej mi na nek način to koristi! Vsaj tako se prepričujem!

Imam neke navade ali razvade ali celo odvisnosti, ki si jih kdaj ne želim priznati! Odvisnost od kupovanja, od drame, hrane, dram v odnosih, odvisnost od godrnjanja in pritoževanja… Nekatere so drastične in nas imajo v kletki zanikanja kot alkohol, kjer smo prav lepljivi za negativizem in boj z drugimi za svoj navidezni prav. Samo po milosti in odločenosti po spremembi, lahko začutimo osvoboditev od odvisnosti. Jasnost in veselje se spet povrneta, ampak ne kot zunanje vsiljevanje, ampak notranji občutek zadovoljstva in radosti.

Kje si še ti ujeta v močne oprijeme odvisnosti? Si se danes pripravljena osvoboditi?

Ljubek srečen radosten vesel igriv dan!



Sprosti se v to, kdo si! Ljubezen!

ponedeljek, 14. avgust 2023

Čarobna narava!

Včasih se mi zdi, da sem prišlo v brezvetrje. Nič me prav ne potegne v katero določeno smer. Vse je nekako umirjeno, utečeno. Dnevi so podobni drug drugemu. Povezujem se še malo bolj svojo notranjo naravo in sem še malo bolj pristna. Potem pa se nekaj prebudi v meni, potem pa me nekaj rahlo zaziblje, ali se me dotakne. In potem se začne spet dogajati.

Toliko vzorcev razčiščujem sebi. Da sploh ne vem, kje naj začnem in kako se naj lotim dneva! Ampak zaupam. Če me vodi srce, me vodi prav! Če me vodi ljubezen, me vodi prav! Zaupam pa v svoje dobro, ne glede na to, kaj vse si še želim izboljšati na sebi, sem že zdaj dobra. Zaupam, da sem že bila ustvarjena kot ljubezen. Zdaj pa temu samo dopustim, da sijem.

Kje lahko začnem iskati poti do svojega zaklada srca? Oziroma do svojih zakladov srca. Začela bom z majhnimi stvarmi. Kot je sprehod. Slikanje. Uživanje ob branju knjige. Ob poslušanju dobre glasbe. To me vedno prebudi in navdihne, da si dovolim biti še bolj srečna in radostna.

Kaj pa so tvoji zakladi?

Kako se ti vrneš v center svojega srca?

Kako ti izražaš to svojo notranjo moč ljubezni?

Danes je dan, da se imaš še malo bolj rada.

Ljubek, srčen, srečen, igriv, radosten dan!



Sledi svojemu srcu! Čudovita si že zdaj! Zdaj pa si zares prisluhni in bodi to kdo si! Lepa si že zdaj! Zares!

nedelja, 13. avgust 2023

Sladica najprej

Ti kdaj izgleda življenje, kot da padaš z letala? Da se strmo približuješ tlom, imaš da občutek, da boš ravno zdaj razletela ali se zaletela v nekaj?

Jaz sem zdaj ravno sredi takega zanimivega turbulentnega obdobja.

Poskušala sem iskati razne izhode, ki pa več na pomagajo. Kot je na primer hrana. Ali pa nakupu. Ali pa da se malo zamotim z videji. Ali pa tudi, da klepetam s prijateljico.

Ne obsojam življenja drugih, v bistvu imam sama s svojim dovolj dela. Zdaj pa je čas, da se zares sprostim. Sprejemam. Zdaj je, kot je. Globoko vdihnem in izdihnem. Bolj globoko se še povežem s pesmijo srca v meni. Dovolj je bilo obsojanja. Dovolj je bilo mučenja same sebe zaradi preteklih odločitev. Zdaj je lahko drugače. Zdaj lahko živim čisto drugače.

Sprejemam situacijo, da je, kot je! V sebi imamo največjo moč, da se pomaknemo naprej. Hkrati pa zato zdaj res uživam v tem trenutku! Kar je – je.

Imam malo raztrgane kavbojke in dež mi je ravno padel skozi luknjico. Kaj je to sploh mogoče? Kljub temu, da imam dežnik in daljšo bundo. Bog ima smisel za humor in to mi je neznansko všeč!

Zaupam, da bom tudi to prebrodila. Tako kot sem že veliko drugih stvari. Zaupam, da se bom uresničevala še malo bolj. Ker je to moje resnično poslanstvo, da sem srečna!

Gledam te čudovite labode na reki. Kako v bistvu samo so v tem trenutku. Uživajo v dežju. Sladica življenja je vsak dan v lepotah narave. Zato tudi mi uživajmo v tem trenutku.

Kako lahko danes še bolj uživaš svoje življenje?

Ljubek igriv lahkoten sijoč srečen dan!



Prisluhni si še malo bolj! Sledi svojemu srcu.