sobota, 19. avgust 2023

Resno jemljem dobro počutje!

Pa kdo si v resnici? Kdo si? Zdaj je tvoj čas, da to odkrivaš in da to živiš.

Kaj rada delaš? V čem zelo uživaš? Danes si zapolni dan s tem. Pomembno je, da slediš svojemu srcu. Saj tako najbolj prispevaš k svetu – k Ljubezni vsega sveta. H kolektivni zavesti ljubezni vsega sveta. Ti si dragocena. Tvoja energija je dragocena. Že zdaj si lepa. Fantastična si že zdaj.

Res uživaj na svoji poti. Kam te vodi tvoje srce?

Kako lahko najbolj prispevaš k svetu? Tako, da si to kdo si.

Kaj rada delaš? Ko ustvarjaš nekaj z ljubeznijo, karkoli je. In si popolnoma prisotna v tem trenutku, takrat najbolj prispevaš.

Včeraj sem tako uživala, ko sem kuhala. Bilo je tako fantastično. Vzelo mi je uro pa pol, ampak to je bilo tako zadovoljstvo. In na koncu je bilo še večje zadovoljstvo, da je to celo dobro.

Danes sprosti vse, kar je na poti, da ne uživaš zdaj v tem trenutku. Danes opusti vse. Obžalovanja, preteklost, krivdo, vsa negativna čustva, ki te še želijo onemogočati, da nisi srečna.

Tvoja sreča je pomembna. Najprej za tebe. Saj ko si srečna, se fantastično počutiš. Potem pa še seveda za druge, saj si bolj prijazna do njih! In to tudi šteje.

Naredila si najboljše, kaj si zmogla ali znala v danem trenutku! Zdaj pa izbiraj malo več sreče. Potem vajo ponovi – izberi še malo več sreče! Spet vajo ponovi – izberi še malo več sreče.

Res je pomembno, da uživaš v svojem srčnem potovanju. Pusti se presenetiti lepotam življenju, ki jih ima zate.

Kako si lahko danes še malo bolj srečna?

Ljubek, srečen, pristen igriv radosten sončen sijoč sočen dan!



Uživaj na poti. To je največ, kaj si lahko podariš in to je tvoja največja sreča zdaj. Vredna si tega in hkrati si dolžna sama sebi, da se potrudiš zase. In rezultati in občutki znotraj bodo fantastični.

Ni komentarjev:

Objavite komentar