sobota, 10. september 2022

Poslušam svoje srce: Ali! Ali!!! Sledi svojemu srcu!!!

Poslušam svoje srce: Ali! Ali!!! Sledi svojemu srcu!!!: Zaupam, da sem lahko to kdo sem! Točno zato sem bila tukaj. Točno zato sem zdaj tukaj. Pristnost šteje. To je največja rast duše. Slediti sv...

Poslušam svoje srce: Upor je tvoj zaveznik! Ustavi se!

Poslušam svoje srce: Upor je tvoj zaveznik! Ustavi se!: Danes ti bi zaupala. Spet sem naredila napako. Pa saj jih ni! So samo učne lekcije! No spet sem jo ponovila. Vedno sem se bala oziroma s...

Ali! Ali!!! Sledi svojemu srcu!!!

Zaupam, da sem lahko to kdo sem! Točno zato sem bila tukaj. Točno zato sem zdaj tukaj. Pristnost šteje. To je največja rast duše. Slediti svojemu sijaju! Kot bi rekel Joseph Campbell. Tako je!

Ali slediti svojemu srcu!!!

Spet sem sredi zanimivega investiranja. Me prav zanima, kako bo vse to! Zdaj je čas zmage. Zdaj je prelomen čas iskrenosti in negovanja notranje lepote. Zdaj je čas prevlade notranjosti navzven. Zdaj je čas pristnega polnega la dolce vita življenja.

Kaj tebi pomeni užitek življenja?! Kaj tebi pomeni slediti svojemu sijaju?! Kaj tebi pomeni, da cvetiš?! Kaj tebi pomeni la dolce vita?! Kaj tebi pomeni pristno bogato ljubko življenje?!

Zdaj je čas, da si res ustvarjaš čarobnost!

Zdaj pa pustimo vso življenje! Samo ta dan si ustvarjaj la dolce vita!

Samo ta dan zares cveti!

Samo ta dan zares sledi svojemu srcu! To je tvoj dan, zares.

Zdaj pa je čas blagoslova. Sprejmi jih v srce in jih na široko objemi: veselje, ljubezen, igrivost, lepoto, smeh, pristnost, toplino, stabilnost.

Lepo je biti živ na tako čarobnem planetu. Zdaj je tvoj čas raznolikosti. Zdaj je tvoj čas pestrosti. Uživaj ta dan! Tega si vredna!

Ljubek srečen igriv jasen harmoničen iskren blažen pristen živahen cvetoč navdihujoč iskriv lahkoten zabaven mavričen bleščeč ubran dan!



🌷 P.S.: Vredna si vega dobrega že zdaj! temu odpri srce. Zaupaj si!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 9. september 2022

Upor je tvoj zaveznik! Ustavi se!

Danes ti bi zaupala. Spet sem naredila napako. Pa saj jih ni! So samo učne lekcije!

No spet sem jo ponovila.

Vedno sem se bala oziroma spoštovala oziroma upoštevala avtoritete. Začelo se je z mojo mamo. Vedno sem bila pridna punčka, da še ni imela z mano problemov in sem se prilagajala po svojih najboljših močeh.

Zdaj se je ponovilo v drugačni obliki. Avtoriteta, ki ji res dajem veliki pomen na področju duhovnosti mi je rekla nekaj in sem takoj pograbila kot sveto resnico. Takoj sem stopila v akcijo in to gladko izpeljala – kljub uporu, ki se je dogajal. Če je tako rekel, bo tako dobro. Zares. In naredila sem še veliko več, kot mi je rekel. Potem pa se je vse izkazalo za prevaro. Adijo! Jezna sem bila nase. Ali pa bolj žalostna. Vsaj za deset minut bi se umirila in bi se takoj zavedela, da sem priklopljena na njegovo energijo. To se mi je že drugič enako zgodilo. Bila sem prepričana v svoje dobro, pa me je prepričal.

Ne rečem, da je on kriv. Moja odgovornost je bila, ker se nisem poslušala. Nisem se ustavila in se vprašala, če je res to dobro zame. Kar kot tank sem šla v situacijo.

Če bi sledila svojemu srcu, bi naredila drugače. Ali pa ne. Zdaj sem plačala drago lekcijo. Ampak očitno, da se je moralo to okrepiti, da se bom naslednjič res poslušala. Verjetno še je bila cena majhna. In me je obvarovala še pred večjimi izgubami v prihodnosti.

Kaj sem se naučila?

Poslušaj se.

Vztrajaj pri svojem.

Ne dokazuj se pred avtoritetami. Že zdaj si popolna. Že zdaj si čudovita.

Ne zaganjaj se v nič. Vzemi si čas zase. Predihaj. Premeditiraj. Izpiši občutke. Potem pa se odloči. Prespi.

Če je upor, je to znak, da nekaj ni dobro. Ali vse poteka tekoče in lahko ali pa nič.

Zaupaj svojim občutkom.

Res sem zdaj bogata za te lekcije! Hvaležna sem z vsem srcem!

Ni večje avtoritete, kot je avtoriteta mojega srca. Zaupam svoji intuiciji!

Zaupam, da ni izgub. Pridobila sem ogromno znanja in zaupanja vase. Ponosna sem nase, da sem tako hitro občutila mir, spokojnost, da je vse dobro. Zaupam v Božanski popolni načrt, ki mi zdaj uresničuje srčne želje.

Zaupaj si! Tvoje telo, um, srce, občutki delajo zate. Le zaupaj si. Zaupaj svoji intuiciji.

Ljubek srčkan srečen igriv bogat uspešen zabaven edinstven lahkoten odpuščajoč šarmanten jasen svetlikajoč zlat dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je že zdaj v tvojem srcu. Prisluhni ji! Zaupaj si! Napake so najboljše lekcije radostne rasti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 8. september 2022

Poslušam svoje srce: Povezanost s srcem

Poslušam svoje srce: Povezanost s srcem: Čas je prenove. Čas je obilja. Naj teče v neusahljivih potokih, ki se združujejo v vedno bolj močno reko. Zdaj sem bogata. Zavedam se svojeg...

Povezanost s srcem

Čas je prenove. Čas je obilja. Naj teče v neusahljivih potokih, ki se združujejo v vedno bolj močno reko. Zdaj sem bogata. Zavedam se svojega bogastva. Zdaj ga blagoslavljam.

Rada imam afirmacije. Sem prav občutila vibracijo misli, besed, petja.

Vse to je fantastično.

Ste se že pridružili meditacijam Susan Ashley?! Definitivno priporočam. Zadnjič je razlagala, kako je pomembno, da si svoje želje tudi pojemo. Da imajo aborigini rek, da si srčne želje pripoješ k sebi. Privabiš jih s petjem. Prav čarobno.

Zdaj pa to uporabljajmo!

Uživaj življenje.

Zdaj!

Ni več odlašanja.

Zakaj bi še odlašala s svojo srečo?!

Pa kdaj bom začela živeti, če ne zdaj! danes sem samo uživala pri morju. V nežnem soncu. V valovih. Mirnosti. Hoji po pomolu, ki je bil prekrit z vodo. Čarobnost je vsepovsod.

Sem pa brala knjigo gospe Vidmar – Deklice brez gnezda. Uh kako zanimivo potovanje od nezavedanja k zavedanju! Tudi to priporočam!

Kako pa si ti želiš živeti svoje življenje?! Si ustvarjaš in izbiraš čarobnost?! Živiš, kot ti je všeč!? Danes je tvoj dan. Zdaj si izbiraj več sreče in radosti. To je tvoje življenje.

Ljubek srečen igriv radosten cvetoč zabaven srčkan odpuščajoč svoboden mavričen edinstven celovit živahen pristen dan!



🌷 P.S.: Ustvarjaj s srcem. Izbiraj s srcem! Zaupaj si.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 7. september 2022

Poslušam svoje srce: Močna ženska si!

Poslušam svoje srce: Močna ženska si!: Si to, kdo si?! Uživaš v svoji pristnosti ali samo si v vlogi?! Neki predpisani, ki niti ni živa. Je samo projekcija misli, kaj bi morala in...

Močna ženska si!

Si to, kdo si?! Uživaš v svoji pristnosti ali samo si v vlogi?! Neki predpisani, ki niti ni živa. Je samo projekcija misli, kaj bi morala in kaj bi se spodobilo in kaj bi bilo sprejemljivo in dobro za druge in zame. Neka naučena družbena pravila, ki nas še naprej držijo ujete v kletki. Pa si to res želiš?! Si želiš biti po standardih, ki ti jih določajo drugi?! Želiš biti v čredi in blejati v kot drugi?! Želiš občutiti paranojo in strah, ko ti mediji to vsiljujejo?! Vedno isto. Vedno isto slabo ali še slabše. Pa ti verjameš?!

Kaj če bi danes vsaj malo izstopila iz ujetništva množičnega programiranja in forsiranja strahu. Saj si več ne želim ustvarjati njihovega kaosa. Želim izbirati in ustvarjati čarobnost. Želim biti zadovoljna s sabo – kot čudovito žensko. Ne rabim biti kot moški in tekmovati, se primerjati in plezati po lestvici do onemoglosti – še več – še boljše – še bolj izmozgana.

Rodila sem se kot ženska. To je moje poslanstvo, da z milino in nežnostjo in srčnostjo privlačim svoje srčne želje. Rodila sem se kot ženska in zdaj si dovoljujem živeti kot ženska. Moški so čudoviti, ampak me smo tudi izjemne. Tu ni primerjanja – samo skupno soustvarjanje – dveh čudovitih duš.

Danes izbiram čarobnost. Sem v čudovitem pričakovanju. Vse se odvija fantastično dobro. Izbiram srečo. Izbiram, da sem pristna. Poslušam se. Sledim svojemu srcu. Zdaj. Moja luč je vedno bolj močna in naj sije!

Kaj pa je tvoja izbira?! Si drzneš biti srečna?! Sicer pa, kdo ti preprečuje, če ne ti sama sebi?!!!

Ljubek srečen pristen sijoč šarmanten romantičen jasen ustvarjalen bleščeč živahen mavričen lep dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Zelo si močna! Le prisluhni svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ellie Goulding - Love Me Like You Do ... https://youtu.be/AJtDXIazrMo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 6. september 2022

Poslušam svoje srce: Lahko živim po svoje - čarobno!

Poslušam svoje srce: Lahko živim po svoje - čarobno!: Danes je pomemben dan! Samo sledim intuiciji in sem to, kdo sem. Res imam lepo življenje. Zdaj! priznam, da zaradi meditacij z Susan Ashley!...

Poslušam svoje srce: Kdo si v resnici?!

Poslušam svoje srce: Kdo si v resnici?!: Kaj je tvoja resnica? Jo živiš?! Kdo si v resnici?! Si v orbiti žalosti, potlačenosti, krivde in sramu?! Vseh teh težkih energijah?! ...

Poslušam svoje srce: Zaupam v še boljše!!!

Poslušam svoje srce: Zaupam v še boljše!!!: Zgodilo se je nekaj, kar nisem pričakovala. Mislila sem si, da je že vse urejeno. Hkrati pa sem angele prosila za resnico, da se izkaže. In ...

Lahko živim po svoje - čarobno!

Danes je pomemben dan! Samo sledim intuiciji in sem to, kdo sem. Res imam lepo življenje. Zdaj! priznam, da zaradi meditacij z Susan Ashley! Vse se tako čudovito zlaga skupaj. Kar samo od sebe. Kot bi bila pretočna za več dobrega. Prej sem bila droben majcen potoček, zdaj pa sem bolj in bolj mogočna reka. Kot bi prej bila pikica od jaz – moje duše, zdaj pa se bolj in bolj sprejemam in rastem v to, kdo sem v resnici.

Res sem presrečna, da imamo te čudovite meditacije. Res imam lepo čudovito čarobno življenje. Zdaj to popolnoma cenim in spoznavam.

Ženska sem. Rada sem ženska. Imam drugačno vlogo od moških na tem planetu. Zaupam, da je tudi vloga moških dragocena. Ampak zdaj lahko živim po svoje. Čarobno! (Vse je čarobno!) Zaupam tudi v to. Zdaj je moj čas radosti in rasti. Sprejemam se kot ženska. Tu nisem, da bi bila lutka – izložbena ali komu drugemu. Tu sem, ker imam v sebi bogat svet, ki ga želim deliti. Tu sem, ker si želim zares radostno rasti. To je moje poslanstvo. Tu sem zato, da sem točno to, kdo sem. to je dovolj. Jaz sem dovolj. Jaz sem vredna. Jaz sem pristnost. Dobro se počutim v svoji koži. To je dovolj. Sproščam sem v sebe. Sproščam se v radost. Sproščam se v življenje. Zaupam, da vse deluje popolno. Zame in za vse.

Cenim, da sem bolj in bolj povezana z materjo naravo in jo cenim iz vsega srca. Živim svoje najboljše življenje. Zdaj! Zaupam, da sem tega vredna! Zdaj to sprejemam. Res sem presrečna, da sem blagoslov svetu. Zdaj!

Zavedaj se danes svoje enkratnosti in moči. Čudovita si že zdaj! Zaupaj si! Tvoje srce te vodi prav.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten sijoč cvetoč srčen pristen jasen vesel živahen pristen topel čaroben dan!



🌷 P.S.: Živi svoje življenje po svoje! Zate gre! Tvoje je! Zaupaj si! Vredna si dobrega življenja!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 5. september 2022

Kdo si v resnici?!

Kaj je tvoja resnica?

Jo živiš?!

Kdo si v resnici?!

Si v orbiti žalosti, potlačenosti, krivde in sramu?! Vseh teh težkih energijah?!

Ali si dovoliš biti kaj srečna?!

Se lahko malo nasmehneš?!

Svet je takoj lepši! Ti si takoj lepša! (Saj lepša tako ne moreš biti, si popolna!!! Že zdaj!! Samo, da si pristna, pa si najlepša!!)

Dovolj mi je bilo igranja iger!

Ravno sem se pogovarjala s kolegico: »Pa ne morem! To je v moji naravi! To je moj značaj. Taka sem.«

Vsak izgovor je dober, če nam ni kaj za spremeniti: »Pa ne morem, ker je dež. Pa ne morem, ker je prevroče! Pa ne morem, ker je luna.«

Sami izgovori, da še lahko naprej vztrajajmo v starem.

Kaj pa se jaz izgovarjam?

»Ni še moj čas. Saj še je čas. Ko bom pripravljena. Saj ni tako slabo tudi ne.«

Pa mi to služi?! Seveda mi! Ne rabim nič narediti in zasijati na polno! Ne rabim cveteti in se zabavati! lahko živim skrita in polovičarsko. Saj nekaj delam. Ampak je to dovolj? Kako dolgo bo mi še to dovolj?! Narava, duša, višja sila, ljubezen me kliče naprej. Še res želim ostati v povprečnosti?

Lahko danes narediš kaj novega ali norega?! Zdaj je tvoj čas, da si pristna. Uživaj v sebi. Uživaj v tem, da si, kdo si.

Življenje je čudovito!

Presrečna sem, da sem živa!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten jasen edinstven vesel živahen dan poln srčnosti in pristnosti!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - TRIDESETE ... https://youtu.be/OsUuPT8_FV8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 4. september 2022

Zaupam v še boljše!!!

Zgodilo se je nekaj, kar nisem pričakovala. Mislila sem si, da je že vse urejeno. Hkrati pa sem angele prosila za resnico, da se izkaže. In se je. Samo, da sem upala na drugačen rezultat. To ni moj poraz – to je moja zaščita! Božansko ima nekaj boljšega zame! Zdaj to sprejemam.

Zdaj pa si samo želim kopeli. Malo sproščanja in umiritve! Zaupam, da se bo vse zgodilo z lahkoto in milostjo božanskega pravega načrta zame in za vse najboljše možno, kar lahko! zaupam, da lahko cvetim in sem radost. Vse je lahkotnost in polnost življenja. Zdaj sprejemam moje dobro, ki prihaja od Boga (ljubega Očeta in Matere)!

Lahko se sprostim na novo pot in še bolj zaupam.

Izgubila sem samo predstave ega, kako bi bilo. Zdaj pa lahko gre zares. Sprejemam, da sem vedno ljubljena. Najbolj pa še takrat, ko kaj ne gre. Res zaupam, da me čaka še kaj boljšega. Dišečega!

Sem radost in lahkotnost! Življenje je čista radost in veselje. Zdaj! Sprejemam z odprtim srcem! Zaupam, da sem danes z zavrnitvijo dobila največji zaklad – nekaj čisto drugega, kar mi še bolj ustreza! Rada se imam in se spoštujem!

Kako se imaš ti rada?! še vedno gledaš v zaprta vrata, ali stopaš dalje in se odpiraš novim možnostim?!

Danes si zaupaj. Ljubljena si v vseh pogledih!

Ljubek srečen igriv radosten kreativen zabaven bogat navihan vesel ubran jasen srčkan živahen prazničen čaroben dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu! Vse je zate! Vse se dogaja z lahkoto! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !