sreda, 7. september 2022

Močna ženska si!

Si to, kdo si?! Uživaš v svoji pristnosti ali samo si v vlogi?! Neki predpisani, ki niti ni živa. Je samo projekcija misli, kaj bi morala in kaj bi se spodobilo in kaj bi bilo sprejemljivo in dobro za druge in zame. Neka naučena družbena pravila, ki nas še naprej držijo ujete v kletki. Pa si to res želiš?! Si želiš biti po standardih, ki ti jih določajo drugi?! Želiš biti v čredi in blejati v kot drugi?! Želiš občutiti paranojo in strah, ko ti mediji to vsiljujejo?! Vedno isto. Vedno isto slabo ali še slabše. Pa ti verjameš?!

Kaj če bi danes vsaj malo izstopila iz ujetništva množičnega programiranja in forsiranja strahu. Saj si več ne želim ustvarjati njihovega kaosa. Želim izbirati in ustvarjati čarobnost. Želim biti zadovoljna s sabo – kot čudovito žensko. Ne rabim biti kot moški in tekmovati, se primerjati in plezati po lestvici do onemoglosti – še več – še boljše – še bolj izmozgana.

Rodila sem se kot ženska. To je moje poslanstvo, da z milino in nežnostjo in srčnostjo privlačim svoje srčne želje. Rodila sem se kot ženska in zdaj si dovoljujem živeti kot ženska. Moški so čudoviti, ampak me smo tudi izjemne. Tu ni primerjanja – samo skupno soustvarjanje – dveh čudovitih duš.

Danes izbiram čarobnost. Sem v čudovitem pričakovanju. Vse se odvija fantastično dobro. Izbiram srečo. Izbiram, da sem pristna. Poslušam se. Sledim svojemu srcu. Zdaj. Moja luč je vedno bolj močna in naj sije!

Kaj pa je tvoja izbira?! Si drzneš biti srečna?! Sicer pa, kdo ti preprečuje, če ne ti sama sebi?!!!

Ljubek srečen pristen sijoč šarmanten romantičen jasen ustvarjalen bleščeč živahen mavričen lep dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Zelo si močna! Le prisluhni svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ellie Goulding - Love Me Like You Do ... https://youtu.be/AJtDXIazrMo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar