četrtek, 8. september 2022

Povezanost s srcem

Čas je prenove. Čas je obilja. Naj teče v neusahljivih potokih, ki se združujejo v vedno bolj močno reko. Zdaj sem bogata. Zavedam se svojega bogastva. Zdaj ga blagoslavljam.

Rada imam afirmacije. Sem prav občutila vibracijo misli, besed, petja.

Vse to je fantastično.

Ste se že pridružili meditacijam Susan Ashley?! Definitivno priporočam. Zadnjič je razlagala, kako je pomembno, da si svoje želje tudi pojemo. Da imajo aborigini rek, da si srčne želje pripoješ k sebi. Privabiš jih s petjem. Prav čarobno.

Zdaj pa to uporabljajmo!

Uživaj življenje.

Zdaj!

Ni več odlašanja.

Zakaj bi še odlašala s svojo srečo?!

Pa kdaj bom začela živeti, če ne zdaj! danes sem samo uživala pri morju. V nežnem soncu. V valovih. Mirnosti. Hoji po pomolu, ki je bil prekrit z vodo. Čarobnost je vsepovsod.

Sem pa brala knjigo gospe Vidmar – Deklice brez gnezda. Uh kako zanimivo potovanje od nezavedanja k zavedanju! Tudi to priporočam!

Kako pa si ti želiš živeti svoje življenje?! Si ustvarjaš in izbiraš čarobnost?! Živiš, kot ti je všeč!? Danes je tvoj dan. Zdaj si izbiraj več sreče in radosti. To je tvoje življenje.

Ljubek srečen igriv radosten cvetoč zabaven srčkan odpuščajoč svoboden mavričen edinstven celovit živahen pristen dan!



🌷 P.S.: Ustvarjaj s srcem. Izbiraj s srcem! Zaupaj si.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar