petek, 9. september 2022

Upor je tvoj zaveznik! Ustavi se!

Danes ti bi zaupala. Spet sem naredila napako. Pa saj jih ni! So samo učne lekcije!

No spet sem jo ponovila.

Vedno sem se bala oziroma spoštovala oziroma upoštevala avtoritete. Začelo se je z mojo mamo. Vedno sem bila pridna punčka, da še ni imela z mano problemov in sem se prilagajala po svojih najboljših močeh.

Zdaj se je ponovilo v drugačni obliki. Avtoriteta, ki ji res dajem veliki pomen na področju duhovnosti mi je rekla nekaj in sem takoj pograbila kot sveto resnico. Takoj sem stopila v akcijo in to gladko izpeljala – kljub uporu, ki se je dogajal. Če je tako rekel, bo tako dobro. Zares. In naredila sem še veliko več, kot mi je rekel. Potem pa se je vse izkazalo za prevaro. Adijo! Jezna sem bila nase. Ali pa bolj žalostna. Vsaj za deset minut bi se umirila in bi se takoj zavedela, da sem priklopljena na njegovo energijo. To se mi je že drugič enako zgodilo. Bila sem prepričana v svoje dobro, pa me je prepričal.

Ne rečem, da je on kriv. Moja odgovornost je bila, ker se nisem poslušala. Nisem se ustavila in se vprašala, če je res to dobro zame. Kar kot tank sem šla v situacijo.

Če bi sledila svojemu srcu, bi naredila drugače. Ali pa ne. Zdaj sem plačala drago lekcijo. Ampak očitno, da se je moralo to okrepiti, da se bom naslednjič res poslušala. Verjetno še je bila cena majhna. In me je obvarovala še pred večjimi izgubami v prihodnosti.

Kaj sem se naučila?

Poslušaj se.

Vztrajaj pri svojem.

Ne dokazuj se pred avtoritetami. Že zdaj si popolna. Že zdaj si čudovita.

Ne zaganjaj se v nič. Vzemi si čas zase. Predihaj. Premeditiraj. Izpiši občutke. Potem pa se odloči. Prespi.

Če je upor, je to znak, da nekaj ni dobro. Ali vse poteka tekoče in lahko ali pa nič.

Zaupaj svojim občutkom.

Res sem zdaj bogata za te lekcije! Hvaležna sem z vsem srcem!

Ni večje avtoritete, kot je avtoriteta mojega srca. Zaupam svoji intuiciji!

Zaupam, da ni izgub. Pridobila sem ogromno znanja in zaupanja vase. Ponosna sem nase, da sem tako hitro občutila mir, spokojnost, da je vse dobro. Zaupam v Božanski popolni načrt, ki mi zdaj uresničuje srčne želje.

Zaupaj si! Tvoje telo, um, srce, občutki delajo zate. Le zaupaj si. Zaupaj svoji intuiciji.

Ljubek srčkan srečen igriv bogat uspešen zabaven edinstven lahkoten odpuščajoč šarmanten jasen svetlikajoč zlat dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je že zdaj v tvojem srcu. Prisluhni ji! Zaupaj si! Napake so najboljše lekcije radostne rasti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar