sobota, 5. oktober 2019

Vsa ta svežina...

Čutim, da se zdravim. Od znotraj. Čutim, da se me dotika vso to delo na sebi vedno glbolje. Vem, da sem zdaj točno tu, kot moram biti.

Zakaj ne bi praznovala danes?

Zakaj ne bi danes vnesla ščepec prazničnosti?

Saj pa lahko. Praznovala sem prvi jesenski dan. po svoje. Prižgala sem štiri svečke zvečer na okenski polici. Tako lepo je izgledalo.

Danes pa sem videla najtanjšo luno sploh! Samo spodnja črtica je bila! Spodnji robek! Pa še to je komaj zjutraj vzšla.

Včasih se počutim, da je pri meni vse zmešano. Luna vzide zjutraj. Sonce se skriva ta črto oblakov. Samo žari neka svetloba izza njih. V resnici pa se vse in čisto vse dogaja zame. Dogaja se v moje dobro.
Čisto me je navdušilo razmišljanje Joe-a Dispenza. Kako dobro vse to opisuje. Vsa ta svežina v življenju.

Pravi, da se naj zjutraj vprašamo, kako bi živeli danes, če bi bili idealni, če bi naš dan bil idealen? Tako preusmerimo možgane, da ne kopljejo po starih stvareh in nas ne spustijo iz starih povezav – utrjenih in zabetoniranih v nas, da naredimo kaj drugače, da naredimo kaj svežega.

Čas je. za svežino. Za utrjevanje nečesa novega.

Telo ima vse te stare zapise v sebi, kjer vse smo se počutili prizadeto, neljubljeno in vse take stvari. Kot bi nas želelo obvarovati pred tem, da se držimo poznanega. Zato reče, eh, pa greva raje jutri na sprehod, pa raje jutri narediva to novo stvar.

No tu pa zdaj pride vaja na vrsto. In to potem moramo vedno znova utrjevati, dokler to ne postane naš novi zapis.

Prav navdušena sem. bom šla danes po knjigo v knjižnico, da se malo bolj poglobim. Kako novejšo. Vedno odkrijem kaj novega! In prosta knjiga je! Juhu! Komaj čakam!!!

Ljubek srčkan pustolovski dan!

Živost je v vseh pogledih polnost in radost v vseh pogledih.

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čarobno! Zdaj!

petek, 4. oktober 2019

EFT metoda - tapkanje: Zvesta sem sama sebi!

Poslušam svoje srce: Danes pustim svetu, da skrbi zame!

Poslušam svoje srce: Danes pustim svetu, da skrbi zame!: Kaj ni to zanimivo? Bolj ko se odločam, da bom srečna, bolj sem srečna!!!?! Bolj z lahkoto sem srečna! Pa zakaj je tako lahko biti sreč...

Fabulous Fashion Friday: Trend I love - silkiness I Shopping my o...

Danes pustim svetu, da skrbi zame!

Kaj ni to zanimivo? Bolj ko se odločam, da bom srečna, bolj sem srečna!!!?! Bolj z lahkoto sem srečna!

Pa zakaj je tako lahko biti srečna!

Pa še nekaj! z lahkoto opravim stvari, ki sem jih tako dolgo odlašala! Nič mi ni jasno! Ne jamram! Ne govorim o slabem! In počutim se odlično, pa stvari, ki so mi bile v težavo narediti ali vsaj izpeljati do konca, so zdaj lahkotne.

Očitno, da ima nekaj od tega opraviti pogled na stvari.

Odločim se, da bom nekaj naredila. Potem pa mi vso Vesolje stopi ob stran in reče. Tako je. daj da ti pomagamo! Ne rabiš vse sama! in kar pridejo angeli v človeški obliki in sinhronost in sredstva. Vse se uredi.

Danes pustim svetu, da skrbi zame.

Dobro skrbi zame.

Počutim se tako svežo in prenovljeno!

Včeraj sem poslušala Joa Dispenzo! Glodajmo samo take stvari, ki si jih želimo doživeti. Kaj pa si želim doživeti? Ljubezen. Humor. Potovanja. Zabavnost. Prijateljstvo. Obilje. Užitek! Smeh! Veselje! La doloce vita v vseh pogledih!

Če pa bi danes bila - in tudi sem – kreatorka svojega dneva, kaj bi si želela ustvariti?

Prijateljstvo. Zabavnost. Lahkotnost. Sproščenost. Tok z življenjem. Zaupanje svetu, da odlično in popolnoma skrbi zame v vseh pogledih. Ljubezen. Ustvarjalnost. Barvito. Lepoto. Živost. Smeh. Veselje. Radost. Unikatnost. Sledim svojemu sijaju. Poslušam svoje srče še bolj.

Zdaj sem v prenavljanju stanovanja. Kako že ustvarjam nove prostore v mislih! Komaj čakam, da se vse to materializira!

Ljubek srčkan pristen unikatno lep zabaven prazničen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je tukaj zame! v vseh pogledih! iz vsega se izcimi nekaj dobrega! in zdaj temu zaupam!

četrtek, 3. oktober 2019

Poslušam svoje srce: Zmorem! Ti pa tudi!

Poslušam svoje srce: Zmorem! Ti pa tudi!: Kaj ni to zanimivo, da se odločim nekaj, potem pa tako lahkotno vse sledi temu? Malo čakam, da me Univerzume testira, pa kaj ti to resn...

Zmorem! Ti pa tudi!

Kaj ni to zanimivo, da se odločim nekaj, potem pa tako lahkotno vse sledi temu?

Malo čakam, da me Univerzume testira, pa kaj ti to resno misliš, ali si se samo hecala!?

In še nekaj je!

Živim po svoje vedno bolj!
Čakaj!

Nisem mislila tega napisati!

Ko teče, teče. In ko sem v toku, sem v toku. In tudi če nisem v toku, je nekako lažje in vedno lažje postaja, dvigniti vesla, prenehati veslati proti toku in uživati v toku reke življenja.

Me zanima, kam me vodi. K srčnim željam! Kam pa drugam!

Res je, da je odločitev pomembna! kako mi kar nasmeh riše na obraz. Sem v običajnem stanju. To pomeni. Po meditaciji, ki me prav vabi, da se še bolj zaljubim v svoje življenje. In priznam, vedno bolj ji to uspeva. No, še v pidžami, spalni halji ali karkoli je slovenska beseda, s kavico in velikim kozarcem vode. In pišem. To je moj srečni kraj! To je moje cartanje!

Prav obožujem to lepoto vsega, kar sem. zdaj!

Čutim pa neki upor v telesu. Kot da bi mi reklo, tako dobro si me navadila, da se počutim povprečno, dobro in kar zadovoljno, in me zdaj vlečeš v to neko novo stvar, stvari. To tako dobro obvladam. Kaj pa vse novo in nepričakovano? To izgleda strašljivo. Dajmo to raje jutri. Kaj če ne bo uspelo? In kaj če nič od tega ni res? Daj no, staro in utečeno je dobro!

Tu pa zdaj pride moja trma v poštev! Sem vedela, da je dobro kdaj, da sem trmasta. Ali vztrajna! Samo, da bom zdaj za dobro sebe!

Lahko delam stvari, ki jih ljubim. Pa kaj če je sveže, če je novo, če je nepričakovano?! To je prava pustolovščina. In vedno sem bila za pustolovščine. Moje telo mi bo že sledilo v bolšje občutke!

Gremo!

Zmorem! Ti pa tudi!

Ljubek srčkan pisan navihan pristen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je praznik in čas je, da damo v višjo prestavo! Na vseh področjih!

sreda, 2. oktober 2019

Poslušam svoje srce: Ampak... ampak... ampak...

Poslušam svoje srce: Ampak... ampak... ampak...: Hej, kako pa to pomaga! Samo si določim, kaj bi rada izkusila, pa se to dogaja. Ali pa je res, da potem posvečam več pozornosti. Kaj je...

Ampak... ampak... ampak...

Hej, kako pa to pomaga! Samo si določim, kaj bi rada izkusila, pa se to dogaja. Ali pa je res, da potem posvečam več pozornosti.

Kaj je danes moj namen?

Srečna, notranja izpolnjenost, ustvarjalnost.

Ali pa mogoče res vse to bolj opazim, ker sem temu namenila pozornost.

Zdaj poslušam o pomembnosti vizualizacije, že zadnja dva dni, neprestano! Uh, kako dober pogled!
Če si predstavljamo, kako bi rada živela, se potem na nezavednem ali kakorkoli gradi most do tega.
Bolj živo si to lahko predstavljam z vsemi čuti in vonji in detajlno, bolj vse to privlačim. In bolj vse to kreiram v svojem življenju.

To mi je čisto spremenilo pogled!

Če nimam vizije, kaj pa si resnično želim, obnavljam obstoječe stanje. Pa saj ne rečem, da mi ni fajn, dobro se počutim, ampak…

Niso zanimivi vsi ti ampak… vedno vse potem zanikajo!

Ampak, želim se nagibati bolj v ustvarjalnost v meni in da sem še bolj pristna, bolj srčna in da resnično uživam v tem, kdo sem. rada sem v polnosti življenje in radost in veselje.

Tako!

Bolj kot dajem možnost, da je vse to res, bolj dobivam potrditve, da je res.

In kdo mi barva moj svet, če ne jaz sama.

Pa še nekaj. pozitivna vizualizacija ima večjo moč kot karkoli negativnega. Kako me pa to veseli! Kar čutim, da moč narašča. Čutim, da si želim še bolj izpolnjevati svoje sanje!

Čeprav tudi Vadim Zelnad trdi ravno enako. Vizualizacija vsaj pol ure na dan.

No, pa saj Abraham skozi Esther Hicks govori enako, petnajst minut se samo uležem in uživam v prestavljanju čimveč podrobnosti, dokler mi je to v zabavo in sprostitev.

Torej. Ključ danes, vizualizacija.

Kako rada ustvarjam sebe v tem duhu. Saj ne, da drugače ne bi bila dobra. prav dobra sem! in dobrosrčna! Ampak prav zanimivo mi je, kam me vodi vso to gnetenje gline z vizualizacijo. Zanimivo na polni črti! Pustimo si iti dalje, danes!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje ti šepeta in te vabi naprej proti srčnim željam. Gremo!

torek, 1. oktober 2019

Poslušam svoje srce: Rahlo poredni!

Poslušam svoje srce: Rahlo poredni!: Ne vem, ali si redna bralka ali bralec te blogerske jutranje kavice… Ustvarila sem si rutino… Samo za kratko pojasnilo! Vse imam...

Rahlo poredni!


Ne vem, ali si redna bralka ali bralec te blogerske jutranje kavice…
Ustvarila sem si rutino…

Samo za kratko pojasnilo!

Vse imam do minute dodelano. To lahko uniči samo kaj nepričakovanega. Držim se tabele, kot nisem niti sama vedela, da sem sposobna. Ampak to ni navadna tabela. To je tabel duhovnosti!

Vsebuje meditacije, pospravljanje, bloganje, pisanje knjige, sprehode, tai chi in same take meni pomembne sestavine, začimbe življenja. Meni delajo življenje bolj začinjeno in okusno.

Včeraj pa je bil dan, kot bi mi nekdo izbrisal ves spomin. Nič ni bilo iz tabele. Razen meditacije, ker mi je čisto prerastla v kri… ali prišla v kri. Eh, pusti kri pri miru!
No, čisto sem se je navadila.

Vseh ostalih dvajset stvari, pa sem čisto izbrisala!

Si morete misliti, niti dnevnika hvaležnosti nisem napisala!

To pa se menda že več let ni zgodilo! Kaj pretiravam? No eno leto pa sigurno!

In kako sem se počutila? Brez vseh teh obredov navdihovanja?

Odlično!

Sli smo na bližnji hrib! Razgled je bil opojen. Boj ko sem bila stran od doma, od tabele, boljše sem se počutila! Kako to prija! Neverjetno!

Pogledala sem dober film!

Šla sem k prijateljema na kavico!

Poklicala sem prijatelja! Dan je minil kot šus in bil je poln samih takih stvari, ki niso na seznamu! Popolnost!

Dane pa naprej k tabelicam! To je moje veselje! Zdaj pa gremo! Saj me navdihuje, ta tabela, da živim boljše, ampak po enem dnevu premora – čistega premora – še ji dosti lažje sledim!


Lep sijoč pristen poreden dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je polnost in lepota! Zdaj! Uživajte v pristnosti in bodite rahlo poredni - brez da škodite komu - seveda - logično!

ponedeljek, 30. september 2019

Poslušam svoje srce: !!! !!! !!!

Poslušam svoje srce: !!! !!! !!!: Kako pa sprehod vse spremeni! Kot bi se nadihala svežega zraka do vsake celice v mojem telesu. Do vsake pikice mojega telesa. Zanima m...

!!! !!! !!!

Kako pa sprehod vse spremeni!

Kot bi se nadihala svežega zraka do vsake celice v mojem telesu. Do vsake pikice mojega telesa. Zanima me, kam me bo danes zvleklo. Kak grad?

To bi lahko bilo to!

Sonce tako lepo sije! Prava pustolovščina! Tako lepo je zunaj.

Kar na smeh mi vleče!

Sploh pa še zaradi pričakovanja! Jutri!

To pa je pravi praznik zame!

Zanimivo mi je, kako zlahka padem v stanje meditacije, ali pozornosti ali koncentracije.

Včeraj sem še v Vadimu, eh, ne v njem, v knjigi Vadima Transurfing realnosti prebrala, da meditacija čisti naše cevi do naših želj. Kot bi bile polne vodnega kamna. Zadelane. Meditacija pa čisti te kanale in se energija lažje pretaka.

Kaj pa to, ko sem že pri kavi?! Včeraj sem tako uživala. Že samo branje vseh teh pozitivizmov, me čisto navduši. Res bom začela zvezek s pozivnimi mislimi. Pa saj niso pozitivne! Pogled na življenje mi spreminjajo! Da niti ne govorim o Kojcu! Vedno bolj jasna in določena pravila mi daje. Pa saj niso pravila! Smernice! Zaupanje v prasilo! Pripravljena sem zaupati! Čisto zaupam!

Zdaj pa še nekaj!!!

Pomembno!!!

!!!

Ali smo dobri ali smo resnični?

Ali smo zvesti sebi ali smo dobri in delamo, kar bi naj delali?

Ne glede na pravila od koga se obračamo – splošno znana – sprejeta od množice, ker je tako delala že naša družina, ker to zapovedala cerkev, vera ali smo si celo sami to izmislili!!!

Ali res delamo to, kar čutimo z vsem srcem, da je naša pot? Ali se obnašamo kot bi se mogli in se spodobi!?

Pozabi na pravila!

Ti trpiš!

Ali pa tako!

Jaz trpim! Pa še drugi nikoli niso zadovoljni! Ne glede kako vzravnano stojim na glavi, še mogoče nimam poravnanega mezinčka na nogi! Iz tega se rodi samo slabo! Za vse!

No, in če se že jaz slabo počutim, je to znak!

Torej, kaj je tebi v veselje? Kaj ti narekuje tvoje srce? To j tvoja pot! In to je na koncu vedno najboljše za vse.

Ker ko mislimo, da delamo dobro, res samo mislimo, da delamo dobro!

Ljubek zvest sebi ljubek srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je zate! Vse se dogaja zate! Zdaj! Zaupaj!!!

nedelja, 29. september 2019

Poslušam svoje srce: Prenos starih datotek!?! Daj posodobi no!

Poslušam svoje srce: Prenos starih datotek!?! Daj posodobi no!: Rada imam to lepoto! Nič ni lepšega kot dobra glasba na vse zgodaj zjutraj! Kar se še malo zibljem v teh ritmih! Kako pa je to zabavno! Moje...

Bodi to, kdo si!

Prenos starih datotek!?! Daj posodobi no!

Rada imam to lepoto! Nič ni lepšega kot dobra glasba na vse zgodaj zjutraj! Kar se še malo zibljem v teh ritmih! Kako pa je to zabavno! Moje življenje je moje življenje!

Kaj če bi kaj novega povedala!

Saj ne vem točno ali se prepričujem ali samo ponavljam, da bi se bolj navadila tega!

Mogoče pa oboje!

Res je! To je dejstvo!

Moje življenje je samo moje!

Pa ga tako živim?

Sem razpeta med vloge, ki jih igram! Ali sem lahko še toliko prisebna in izstopim iz vlog in sem samo jaz?!

Včasih sem prisebna. Vsaj mislim si tako. Sploh sem prisebna, ko si vzamem čas zase. Ko si vzamem ves ljubi čas za pisanje v postelji. Seveda ne gre brez kave in malo cartanja. Vsak si zasluži malo razvajanja!

Sploh danes, ko sonce tako sije v mojo sobo, da mi bo jo zalilo z lepoto! Božansko je! No, moje že zaliva z zlatimi žarki.

In kaj če je res, da se vsak dan zbudimo čisto novi, sveži. In če se ne bi programirali na staro, če ne bi dowloadali starih datotek – zastaranega datuma – bi lahko čisto na sveže in na novo zaživeli.
No, tukaj pa zdaj pride nekaj spet v poštev!

Moje življenje je moje!

Si ga bom ustvarjala po staro ali po novo? Sem za svežino ali že skoraj malo zatohlost in plesnivost… no, saj ni taka kriza. Samo malo sem dramatična! Ker mi je to zabavno!

Torej!

Kot bi Kojc rekel! Vse naše negativno razmišljanje in skrbi bomo zdaj lahko preusmerili na tok dobrega.

Upam, da sem ujela bistvo, kar je želel povedati.

Kje imam knjigo?

Eh, ni bilo tako.

»Ustvarjalne sile, ki jih je človek prej v svoji zaslepljenosti uporabljal za negativno delovanje, začne usmerjati v najčistjši tir.«
     Martim Kojc, Učbenik življenja


No tako je to!

Fokus, moje drage, moji dragi! Osredotočanje.

Cmok!
Objem!

P.S.: Bolje kot postaja, bolje postaja! Ti rečem!