sobota, 10. april 2021

Kaj še čakamo?!!

 Kako kaj tvoje ljubko življenje? 

Se že kaj zabavaš? 

Si kaj samosvoj-a?

Kaj še čakamo?!!

Na konec sveta?!

Mislim, da smo dobili dovolj zunanjih »spodbud«, da živimo še bolj pristno. Kdaj pa, če ne zdaj! Vse je že tako obrnjeno na glavo, zakaj saj jaz ne bi stala trdno na svojih nogah! Moja stabilnost je sreča. Moja stabilnost je pristnost. Moji temelji so notranji mir, povezanost z naravo, razvijanje svojih darov.

Največji temelj pa je, da vedno vem, da imam možnost izbire. In še zaupanje imam, da mi vse Vesolje stoji ob strani. Sijem in Vesolje pridihne svoje mavrične barve! Zaupam, ker dobro je vedno podprto s čarobnostjo in potmi, ki jih prej ni bilo!

Ljubek sijoč pristen dan!

  🌷 P.S.: Zato danes zaupaj v svoje čarobne sposobnosti. Naj se samorog-inja v tebi prebudi in zasije v vseh barvah mavrice! Bodi to, kdo si! Močna kreatorka si! Močan kreator si! Zdaj!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Tvoje poslanstvo! ... https://youtu.be/F6XNyWF2PCI

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 9. april 2021

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 99. lekcija I (15 minut)

☕ Espresso for soul 💜 Inner wisdom! Louise L. Hay

Poslušam svoje srce: Ti si največji dar!

Poslušam svoje srce: Ti si največji dar!:   Živimo tako, kot izberemo. Kaj izbiram danes? Sijaj ali bedo? Za vse se moram potruditi. Lahko opazim vse dobro in prav ali vse, kar gre n...

☕ Espresso za dušo 💜 Prerojen - a! Douglas Bloch

Ti si največji dar!

  Živimo tako, kot izberemo. Kaj izbiram danes? Sijaj ali bedo? Za vse se moram potruditi. Lahko opazim vse dobro in prav ali vse, kar gre narobe.

Razlika pa je očitna. Počutje je očitno drugače. Samo moje osredotočenje se spremeni. Vse obstaja hkrati. Dobro in slabo. Ampak kaj izbiram danes?

Na mizi imam tako lepe tulipane, ki mi prinašajo tako veselje! Tak lepo so se razprli in kot da še rastejo naprej. Čudoviti so. Taka malenkost, pa toliko spremeni. Vse je lepše zaradi njih. Vedno me razveselijo, ko pogledam tja. 

Srečna sem. Moje življenje je polno radosti. Tudi majhne radosti štejejo. Zdaj čutim sonce na koži, kako me toplo greje. To je tako božansko.

Danes se povežimo s svojim srcem in materjo Zemljo. Danes je dan, ko lahko sijemo v vsej svoji lepoti in smo tako največji dar. Bolj kot izbiram srečo in radost, več imam za dati. Kaj bomo danes širili? Veselje! Radost! Igrivost! Ljubezen! Srčnost! Mir! Pozornost!

Ljubek srečen sončen sočen dan!



   🌷 P.S.: Dajajmo sebe in svojo pristnost v vse, kot ščepec najdragocenejše začimbe. Sij, moja draga, moj dragi, sij! Zato si tu!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Tvoje poslanstvo! ... https://youtu.be/F6XNyWF2PCI

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - Fire ... https://youtu.be/d5PoIrcyd34

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 8. april 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 98 (15 minutes)

Meditation 💜 ACIM Lesson 97 (15 minutes) Lesson 97

☕ Espresso for soul 💜 Life is good! Esther and Jerry Hicks

Poslušam svoje srce: Samo okus smo si izostrili!!!

Poslušam svoje srce: Samo okus smo si izostrili!!!:   Danes izbiram čudovite stvari iz božanske pojedine. Vem, da sem kdaj izbrala hrano, ki mi ni bila všeč. Ampak je zato ne rabim izbirati ve...

Samo okus smo si izostrili!!!

  Danes izbiram čudovite stvari iz božanske pojedine. Vem, da sem kdaj izbrala hrano, ki mi ni bila všeč. Ampak je zato ne rabim izbirati več! Zdaj vem! In zaradi vse te neužitne in neokusne hrane mi ni padel apetit in veselje do dobre hrane! Samo okus sem si izostrila! Še vedno se veselim dobre hrane!

Enako je z odnosi! Če sem izbrala čudne osebe, sem jih samo zato, da si izboljšam okus. Zdaj bolj vem, kaj pa si želim v odnosu. Vse je bila samo učna lekcija. Zaradi slabih izbir pa nisem izgubila apetita po dobrem odnosu! Še vedno zaupam in se veselim dobrih odnosov! Na vseh področjih! Zdaj imam izostren okus!

Zdaj odpiram srce pravemu odnosu zame. Naj me najde. Tu sem.

Ljubek srečen sijoč pristen igriv zadovoljen srčen dan!



🌷 P.S.: Življenje ti želi vse podariti, kar si želiš. Zdaj pa odpri srce temu obilju na vseh področjih!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Tvoje poslanstvo! ... https://youtu.be/F6XNyWF2PCI

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - Tougher Than the Rest ... https://youtu.be/_91hNV6vuBY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 7. april 2021

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 97. lekcija I (15 minut)

☕ Espresso za dušo 💜 Življenje je dobro! Esther in Jerry Hicks

❤️ Listen to your heart! ❤️ Your purpose!

Meditation 💜 ACIM Lesson 96 (15 minutes)

☕ Espresso for soul 💜 Flow of Love! Florence Scovel Shinn

Poslušam svoje srce: Odprti še za boljše!

Poslušam svoje srce: Odprti še za boljše!:   Zadovoljna sem, da sem, kjer sem in se vselim vsega, kar še pride. Abrahamov nauk. Res je tako! Včasih sem tako hitela v prehodnost, d...

Odprti še za boljše!

  Zadovoljna sem, da sem, kjer sem in se vselim vsega, kar še pride. Abrahamov nauk.

Res je tako!

Včasih sem tako hitela v prehodnost, da mi je sedanjost uhajala iz rok! Bila sem sitna, zakaj še ni. Namesto, da bi zaupala, da bo vse ob pravem času. Vse je zame, tudi to, da še ni moja želja uresničena. Vesolje se še mora malo poravnati, jaz se še moram malo poravnati.

Danes zaupam, da vse, za kar sem pripravljena, pride k meni zlahka in z milino.

Danes zaupam, da sem odprta še za boljše! Danes samo zaupam. Vse, kar je v preteklosti, tam ostaja. Naučila sem se in grem dalje. Tega bremena ne rabim več nositi v srcu, ker je mimo. Zdaj zaradi tega še bolj vem, kar si želim in zdaj to sprejemam.

Preteklost mi je dala toliko grenko sladkih izkušenj. Ampak trpkosti ne dopuščam, da mi zapira srce. Zdaj vem boljše, zdaj izbiram boljše. Moje srce je odprto novim izkušnjam, kjer se počutim cenjeno, ljubljeno in sprejeto – samo zato, ker se že zdaj počutim tako. Tega ne pričakujem, da mi bo kdo podaril. Tega, kar nimam v srcu, tako ne morem sprejeti. Moja skodelica je polna in z radostjo dajem naprej srečo in ljubezen.

Ljubek srečen sijoč pristen ljubeč dan!



  🌷 P.S.: Danes izbirajmo še več sreče. To je največ, kar lahko podarimo – svojo lastno srečo! Kaj pa ti izbiraš danes? Radost? Veselje? Igrivost? Ljubezen? Ljubezen do sebe?

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Barbra Streisand, Céline Dion - Tell Him ... https://youtu.be/xKWWyO-C2o0

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 6. april 2021

Poslušam svoje srce: Tkimo naše odnose z nitjo ljubezni!!

Poslušam svoje srce: Tkimo naše odnose z nitjo ljubezni!!:   Danes je dan za ustvarjanje. Danes prezrem vse malenkosti in se osredotočam na vse, kar je res pomembno. Moji ljubi. Srčne želje. Tkanje t...

Poslušam svoje srce: Svobodni po duši! Svobodni v srcu!!!

Poslušam svoje srce: Svobodni po duši! Svobodni v srcu!!!:   Svobodna sem po duši. Gledala sem slike Splita in Visa, kako sem šla na otok. Obožujem potovanja! Ljubke kavarnice, sprehode po mestu in š...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 96. lekcija I (15 minut)

☕ Espresso za dušo 💜 Tok Ljubezni! Florence Scovel Shinn

Tkimo naše odnose z nitjo ljubezni!!

  Danes je dan za ustvarjanje. Danes prezrem vse malenkosti in se osredotočam na vse, kar je res pomembno. Moji ljubi. Srčne želje. Tkanje teh nežnih, a dragocenih niti z mojimi ljubimi. To je najbolj dragoceno. To me najbolj bogati.

Zaupam, vedno bolj, da bodo srčne želje prišle ob pravem času. Samo sledim svojemu sijaju in izbiram srečo bolj in bolj. Dvigujem svojo vibracijo z boljšimi izbirami. Samo zaupam, da se bo vse uresničilo ob božanskem pravem času.

Vmes, pa sem zadovoljna, kje sem in se veselim vsega, kar še bo. (Abrahamov nauk)

Danes in samo danes pa si pustim sijati. Danes sem odvrgla vse škatle v katere več ne spadam in so mi že davno bile premajhne. Danes sem svobodna in živim svoje najboljše življenje. Zdaj!

Nič ni bolj dragoceno kot naši odnosi. Zato jih tkimo z milino, nežnostjo, sočutjem in sprejemanjem. Vedno tkem več in več ljubezni v njih. Zato, ker odnosi res štejejo. Vedno se najde pot, da se najdemo in se poveselimo skupaj. Zdaj je čas.

Ljubek srečen sončen srčkan sočen sijajen dan!



🌷 P.S.: S kom pa ti danes tkeš mostove ljubezni? Vredna – vreden si dobrih odnosov. Dragocen-a si! Zdaj pa uživaj v unikatnosti tkanja in pestrosti in bogastvu, ki ti ga odnosi prinašajo.

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Andrea Bocelli, Céline Dion - The Prayer ... https://youtu.be/qt_OkgSOrkU

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 5. april 2021

❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Tvoje poslanstvo!

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 95. lekcija I (15 minut)

Svobodni po duši! Svobodni v srcu!!!

  Svobodna sem po duši. Gledala sem slike Splita in Visa, kako sem šla na otok. Obožujem potovanja! Ljubke kavarnice, sprehode po mestu in še bolj sedenje ob morju in poslušanje valovanje morja in gledanje sončnih zahodov.

Zdaj si vzamem najboljšo in mojo seveda najljubšo kavo za zraven, sprehajam se ob cvetoči potki in uživam v sprehodu in okusu kave.

Naredila bom najboljše iz tega, kar lahko!

Zdaj imam novo strast! Kolesarjenje! Čisto sem navdušena! Sin se navdušuje nad izzivi klanca, meni pa je ljubše raziskovanje narave – seveda po ravnini! Danes je nov izziv! Počasi, pa bo šlo!

Sama si postavljam mejo in ječo in kletke. Vedno lahko najdem pot do narave. Vedno lahko najdem pot, da obiščem moje najdražje. To je čisto normalno in karkoli pravi drugače – je res noro! Dobri ljudje smo, nič ne delamo narobe. Danes poslušam svojo zdravo pamet in delam to, kar vem, da je prav zame. 

Tudi tukaj so sončni zahodi. Čudoviti. Sončni vzhodi tudi. Danes srkam to lepoto narave in jo doživljam.

Pa še to, spet sem bila povišana v teto, ponovno! Čestitke! Danes je dan praznovanja, tega, kdo smo. Čudovitih ljudi, ki nas obdajajo. Praznovanje. Novih pustolovščin. Svobode. To je naša osnovna pravica.

Ljubek srečen dan!



  🌷 P.S.: Življenje te ovija z ljubeznijo. Vedno jo najdeš v srcu, zato se poveži z njo! Sij v svojih najbolj pristnih barvah! Danes pa grem na sladoled s kolesom! Komaj čakam!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Ed Sheeran - Perfect Symphony [with Andrea Bocelli] ... https://youtu.be/eiDiKwbGfIY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 4. april 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 94 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 94. lekcija I (15 minut)

🌍 Soul journey ❤️ Magical Mother Earth: walk in forest all the colors .....

Poslušam svoje srce: Srčnost je milina in dar!!!

Poslušam svoje srce: Srčnost je milina in dar!!!:   Kako kaj tvoja leta? Mislim, da je vsaka starost lepa. Tudi moja. Pa kaj, če so gube! Dokler se smejem, sem vesela in polna življenja – ...

Srčnost je milina in dar!!!

  Kako kaj tvoja leta?

Mislim, da je vsaka starost lepa. Tudi moja. Pa kaj, če so gube! Dokler se smejem, sem vesela in polna življenja – je čisto vseeno, kakšna so moja leta.

Odlično se počutim v svoji koži in starost je definitivno prednost. Bolj cenim dneve. Bolj se znam zabavati. Več se smejem. Več si drznem in bolj sem lahkotna. Nič ni več treba, da je takoj. Zdaj. Znam biti srečna bolj in bolj ne glede na vse.

Starost je milina. Gube so milina. Srčnost je milina. Z odprtim srcem dajem svojo prijaznost in srčnost in toplino.

Najbolj dragoceno pa mi je, da sem vedno bolj in bolj pristna. Danes samo zaupam, da karkoli si želim početi, sem zdaj ravno prav stara za to.

Ravno včeraj mi je sin rekel, da sem po srcu otrok. To pa mi je taki kompliment! Res je! igrivost mi je pomembna. Lahkotnost mi je pomembna. Sproščenost in mir in toplina in radost so mi pomembni.

Kaj pa so danes tvoja leta tebi prinesla dobrega? Si kaj bolj divja – divji po srcu? Tak-a, kot si v resnici.

Ljubek dive pristen igriv dan!



   🌷 P.S.: Naj danes sije bolj in bolj tvoja srčnost, dobro in sreča skozi tebe. Ti si Ljubezen. Danes pa to živi! Vse je izbira! Svobodna si! Svoboden si!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave  ...  https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !