nedelja, 4. april 2021

Srčnost je milina in dar!!!

  Kako kaj tvoja leta?

Mislim, da je vsaka starost lepa. Tudi moja. Pa kaj, če so gube! Dokler se smejem, sem vesela in polna življenja – je čisto vseeno, kakšna so moja leta.

Odlično se počutim v svoji koži in starost je definitivno prednost. Bolj cenim dneve. Bolj se znam zabavati. Več se smejem. Več si drznem in bolj sem lahkotna. Nič ni več treba, da je takoj. Zdaj. Znam biti srečna bolj in bolj ne glede na vse.

Starost je milina. Gube so milina. Srčnost je milina. Z odprtim srcem dajem svojo prijaznost in srčnost in toplino.

Najbolj dragoceno pa mi je, da sem vedno bolj in bolj pristna. Danes samo zaupam, da karkoli si želim početi, sem zdaj ravno prav stara za to.

Ravno včeraj mi je sin rekel, da sem po srcu otrok. To pa mi je taki kompliment! Res je! igrivost mi je pomembna. Lahkotnost mi je pomembna. Sproščenost in mir in toplina in radost so mi pomembni.

Kaj pa so danes tvoja leta tebi prinesla dobrega? Si kaj bolj divja – divji po srcu? Tak-a, kot si v resnici.

Ljubek dive pristen igriv dan!



   🌷 P.S.: Naj danes sije bolj in bolj tvoja srčnost, dobro in sreča skozi tebe. Ti si Ljubezen. Danes pa to živi! Vse je izbira! Svobodna si! Svoboden si!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave  ...  https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar