ponedeljek, 5. april 2021

Svobodni po duši! Svobodni v srcu!!!

  Svobodna sem po duši. Gledala sem slike Splita in Visa, kako sem šla na otok. Obožujem potovanja! Ljubke kavarnice, sprehode po mestu in še bolj sedenje ob morju in poslušanje valovanje morja in gledanje sončnih zahodov.

Zdaj si vzamem najboljšo in mojo seveda najljubšo kavo za zraven, sprehajam se ob cvetoči potki in uživam v sprehodu in okusu kave.

Naredila bom najboljše iz tega, kar lahko!

Zdaj imam novo strast! Kolesarjenje! Čisto sem navdušena! Sin se navdušuje nad izzivi klanca, meni pa je ljubše raziskovanje narave – seveda po ravnini! Danes je nov izziv! Počasi, pa bo šlo!

Sama si postavljam mejo in ječo in kletke. Vedno lahko najdem pot do narave. Vedno lahko najdem pot, da obiščem moje najdražje. To je čisto normalno in karkoli pravi drugače – je res noro! Dobri ljudje smo, nič ne delamo narobe. Danes poslušam svojo zdravo pamet in delam to, kar vem, da je prav zame. 

Tudi tukaj so sončni zahodi. Čudoviti. Sončni vzhodi tudi. Danes srkam to lepoto narave in jo doživljam.

Pa še to, spet sem bila povišana v teto, ponovno! Čestitke! Danes je dan praznovanja, tega, kdo smo. Čudovitih ljudi, ki nas obdajajo. Praznovanje. Novih pustolovščin. Svobode. To je naša osnovna pravica.

Ljubek srečen dan!



  🌷 P.S.: Življenje te ovija z ljubeznijo. Vedno jo najdeš v srcu, zato se poveži z njo! Sij v svojih najbolj pristnih barvah! Danes pa grem na sladoled s kolesom! Komaj čakam!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Ed Sheeran - Perfect Symphony [with Andrea Bocelli] ... https://youtu.be/eiDiKwbGfIY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar