sobota, 2. marec 2019

Poslušam svoje srce: Dragoceni smo!

Poslušam svoje srce: Dragoceni smo!: Cenim, da sem lahko to, kdo sem. Vedno bolj se ta srčnost razkriva. Vse v meni želi cveteti. In dopuščam. Nič nimam pri tem. Tako kot nimam ...

Dragoceni smo!

Cenim, da sem lahko to, kdo sem. Vedno bolj se ta srčnost razkriva. Vse v meni želi cveteti. In dopuščam. Nič nimam pri tem. Tako kot nimam nič pri tem, da mi rastejo nohti ali lasje (kot bi rekel Wayne Dyer). Kar zgodi se! Enako je s tem notranjim cvetenjem. Kliče me! Narava v meni se prebuja. Vse se želi zbuditi. Vse se želi odpreti še bolj tej sreči.

Rada sem jaz. In navajam se. Vedno sem imela polno stvari, kaj si želim. Kaj občudujem pri drugih. In kaj bi rada, da ne bi bilo del mene. Celota sem. In lahko imam rada obe strani. Pasjo in nepasjo. Vse pa je del mene. Tudi vrtnica ima trnje, pa je čista popolnost! Prav pa je, da pasji strani kdaj pustim na plano, malo po malo. Da potem ne izbruhne kar vse povprek. Rada imam tudi svojo pasjo stran. To dela vedno stvari bolj zanimive. V polnosti.

Učim se še bolj zaupati svojim občutkom. Zares. Pravi so zame. Ker so moji. Malo me je zaneslo. Nekaj si želim, ampak mislim, da me je posrkalo. Takoj se mora zgoditi. To pa ni res! To pa je že izsiljevanje! Brez zaupanja! Vse se bo zgodilo ob pravem času. Lahko zaupam. Vem. Drugače tako nima smisla, ker potem počasi razpada v nič.

Uh, kako filozofske teme! Res pa je, da je ljubezen v zraku. Čutim jo. Tako rada imam dobro glasbo!
In res sem ponosna, da sem naredila nov projekt. Tako se dobro počutim. Zdaj pa že delam na novem! In to mi je v tako veselje!

Ljubek sijoč unikatno pristen srčkan pisan dan!

Cmok! Objem!
















P.S.: Življenje te ima rado. Samo zato, ker si! Ljubka si! Ljubek si! Elvis Presley: All Shook Up  (https://www.youtube.com/watch?v=3rQEbQJx5Bo)

petek, 1. marec 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : A little red ... a little striped .....

Poslušam svoje srce: K A T E J A : A little red ... a little striped .....: Hi my Beloved! Can I be happy anyway? Can I feel good, no matter what? Can I even have fun about what happened to me or what is happen...

K A T E J A : A little red ... a little striped ...


Hi my Beloved!

Can I be happy anyway? Can I feel good, no matter what? Can I even have fun about what happened to me or what is happening to me? My life is pure pleasure and it's time for me to be even more alive. This is my practise. This is my mission.


Would not it be sad, to not create all the paintings we have in inside? Or all the songs that want to express through us...


Uh, today is the day. Excitement and expectation, and a bit of fear.


So why? I'm having fun here. I can be who I am. But I don't even need to be a perfectionist. I can be genuine and human. (In fact, too, I'm. I'm not a cat. I don't mjaw… Sometimes, when we are having fun with friend. But I'm sure I'm not a cat !!!)


I love having sunny days. I'm just here. Happy. Here at this moment. I love my life in fullness and I love being in this moment.


Stripes together with red color! Lovely! Perfection! I love the playfulness! In all ways.


Life loves you!

Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired to listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Malo rdeče… malo črtasto…


Hej moje drage, moji dragi!

Sem lahko srečna ne glede na vse? Se lahko počutim dobro, ne glede na vse? Se lahko celo zabavam ob tem, kar se mi je zgodilo ali kaj se mi dogaja? Moje življenje je čisti užitek in čas je, da ga še bolj živim tako. To je moje uresničevanje. To je moje poslanstvo.

Kaj en bi bilo žalostno, da ne bi ustvarili vseh slik, ki jih imamo v sebi? Ali vseh pesmi, ki se želijo izraziti skozi nas…


Uh, danes pa je ta dan. Vznemirjenje in pričakovanje in malo, pikico strahu.

Pa zakaj? Saj se zabavam zraven. Saj sem lahko to, kdo sem. Sploh pa ne rabim biti perfekcionistka. Lahko sem pristna in človek. (Kar v resnici tudi sem. Saj ne mjavkam. Samo tu pa tam, ko se hecava s kolegico… Ampak sem prepričana, da nisem mačka!!!)



Rada imam sončne dneve. Samo sem. Srečna. Tukaj v tem trenutku. Rada imam svoje življenje v polnosti in rada sem v tem trenutku.

Črte skupaj z rdečo barvo! Ljubko! Popolnost! Rada imam igrivost! V vseh pogledih.


Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Poslušam svoje srce: Pomadnost barvitosti...

Poslušam svoje srce: Pomadnost barvitosti...: Rada imam svoje stanovanje. Rada imam svoj užitek in radost in lepoto. Rada imam svoj sijaj. Rada imam svoje raziskovanje globin. Rada imam ...

Pomadnost barvitosti...

Rada imam svoje stanovanje. Rada imam svoj užitek in radost in lepoto. Rada imam svoj sijaj. Rada imam svoje raziskovanje globin. Rada imam pristnost in lepoto.

Pridobivam si notranje zaupanje. Bolj si zaupam, bolj zaupam sovjemu srcu. Bolj zaupam sebi. Samo jaz vem zase. In če tudi mi kdo drugi kaj pove, točno vem, če to resonira z mojim srcem ali ne. Tudi če je iz drugih ust zame, vem, kaj je dobro zame in kaj ne. Rada imam ta občutek gotovosti.

Vem. Malo me razganja. Ta pomladanskost. Rada si oblačim barve. Rada sem pisana. Rada imam odtenke sreče, smeha, zabavnosti in lepote. Čuti se, da prihaja pomlad.

Čuti se, da je lahkotnost in svetloba in sijaj v zraku. Zdaj še bolj kot kdajkoli.

Rada imam to svežino in lahkotnost vsega.

Kot bi se vse razcvetalo, samo navznoter. Čutim to poetičnost v meni, ki se želi še bolj izraziti.

Lepota je vse okoli mene. Ampak najbolj pomembna je lepota v meni. In čutim jo z vsem srcem. Tako me razveselijo majhne stvari. Našla sem tako lepo verižico z dvema zvezdicama. Tako je lepa. Čisto nežna, a vseeno sijoča. Kot zvezde ponoči. Jaz se zvezda svojega življenja. Tako rada gledam v nebo ponoči. Zvezde. Čista popolnost.

Poslušaš svoje srce? Danes naj ti bo kompas.

Ljubek srčen srečen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Cenim, da lahko samo sem, doma in se zadovoljna in to mi je veselje, da si tako radostjo in lepoto urejam stanovanje. Danes si uredite svoje gnezdo s srčno energijo!

P.P.S.: Tu pa je že številka tri! Naročite se na navdih! https://www.youtube.com/watch?v=1lCBCMu1td8

P.P.P.S.:  Malo glasbe! Brooke Fraser - Something In The Water (https://www.youtube.com/watch?v=8Axj-xvyz8M)

četrtek, 28. februar 2019

Poslušam svoje srce: Popolnost...

Poslušam svoje srce: Popolnost...: Kako mi je fajn, da lahko sedim tukaj in pišem. To mi je tako fajn in to mi je tako pomembno. Lahko sem tukaj in pristna, taka kot sem. Odli...

Popolnost...

Kako mi je fajn, da lahko sedim tukaj in pišem. To mi je tako fajn in to mi je tako pomembno. Lahko sem tukaj in pristna, taka kot sem. Odlično se počutim. Rada imam sovje življenje. Lepo mi je. Zdaj v tem trenutku. Komaj čakam, da vidim, kaj in kako se mi bo nadaljevalo. Vse to. Uživanje. 



Lahkotnost. Če ni lahkotno, se ne splača. Če ni gladko, in verjamem, da je vedno gladko, ko delam kar si želim. Če sledim svojemu srcu, je vse pustolovščina. Če tudi ne izgleda kot ravna črta. Rada sem tukaj na tej srčni poti. Lepo mi je. Lepo je živeti. Lepo je življenje nasploh.



Zdaj delam na nekem projektu. Tako sem vznemirjena, da kar ne morem opisati. To pa je taka sreča. To pa je tako veselje, da sem čisto v sedmih nebesih. Kot zaljubljena. To pa mi je polnost in pristnost. Lepota.

Komaj čakam, da pridem domov, da nadaljujem. Danes bo hitro minilo. Danes bo čas odletel stran.

Kako me razveseli, ko slišim dobro glasbo. To pa mi je čisti užitek. Popolnost. Kar ne morem si nehati prepevati. Povabila sem se na kavo. Samo sedim tukaj in pišem. Malo tako. Za užitek. Za polnost. Za mojo dušo.

Kava ima tako dober okus. Prav uživam ob njej. Danes bom samo bila doma. Nadaljevala projekt in komaj čakam, da si uresničim sanje. Vse je, kot mora biti. Zase. V polnosti. Moja duša hrepeni po tem. Ne morem se več stradati te poetičnosti. Ne morem. Lahko sem samo jaz. Lahko sem samo izjemnost. Lahko sem samo uresničevanje. Lahko sem samo užitek. Ob polnosti. Lahko sem samo izjemnost. Zdaj v tem trenutku.

Moje telo pa si želi počitka. Tako. Popoldne po kosilu. To mu bom privoščila. To je razkošje, ki si ga z veseljem privoščim. In seveda zdravo hrano. Tako dobro mi je delo, da sem lahko samosvoja. Tako dobro mi dene, da se lahko izražam. Zdaj sem končala en projekt in komaj čakam naslednjega. To pa mi je čisti užitek. Komaj čakam, da vidim, kaj bo iz tega nastalo.

Ljubek pristen ustvarjalne sijoč unikaten dan poln energije!

Cmok! Objem!
















P.S.: Življenje je pustolovščina ali nič! Poslušajmo svoje srce danes, kam nas vodi! To je največja avantura sveta! Liam Payne, Rita Ora  (https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY&list=RDRQUuqbzQVsY&start_radio=1)

P.P.S.: Zdaj pa je že drugi projekt končan! Če želite biti obveščeni, kdaj bo nadlednji, se naročite! Veselje ob gledanju! Kot bloganje, samo vloganje! Tukaj je: https://youtu.be/O8zFm5aY1iI

sreda, 27. februar 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : But it's still very red!

Poslušam svoje srce: K A T E J A : But it's still very red!: Hi my Beloved! What is your mission, purpose in life? What is it that really makes you happy? Today I am giving space to my dr...

K A T E J A : But it's still very red!


Hi my Beloved!

What is your mission, purpose in life? What is it that really makes you happy?


Today I am giving space to my dreams. I do more things every day from the heart, I attract - invite even more heart energy.


But I don’t attract! I'm more amplifying shining inside out.


I would like to write, how valuable friendships are. I don’t even know exactly what girlfriend said to me.


Her energy, how she is enthusiastically tackling things! It was contagious! I'm working on this project for only three days now. And I'm good! Great! I'm very satisfied!



Apparently, a friend was a decisive grain on the scales, which "prevailed" to move forward, even more toward my dreams! How divine! I love my life! And a friend too! Thank you!!!



Little red flowers! On the skirt! How nice they are! Gentle! But it's still very red!


Love yourself, be yourself! Have fun!


Be delicious... inside outward...

Ly


P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : A vseeno močno rdeče!


Hej moje drage, moji dragi!

Kaj je tvoje poslanstvo v življenju? Kaj je tisto, kar te resnično razveseljuje? 

Danes dajem prostor temu. Več stvari, vsakodnevnih delam iz srca, več srčne energije privlačim.

Ampak ne privlačim! Bolj izžarevam. 


Rada bi napisala, kako dragocena so prijateljstva. Saj niti ne vem, kaj točno, da mi je kaj določenega rekla.

Njena energija, kako se to ona navdušeno loteva stvari! To je bilo nalezljivo! Zdaj že samo tri dni delam samo na tem projektu. In dobro mi gre! Odlično! Zelo sem zadovoljna!


Očitno je bila prijateljica odločilno zrno na tehtnici, ki je "prevagalo", da se pomikam naprej, še bolj prosti so jim sanjam! Kako božansko! Rada imam svoje življenje! Pa prijateljico tudi! Hvala!!!

Male rdeče rožice! Na krilu! Kako so lepe! Nežne! A vseeno močno rdeče!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly


P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Poslušam svoje srce: Še to!?

Poslušam svoje srce: Še to!?: Avenija, Maribor, februar 219 Vse sem, kdo sem. In super mi je tako. Lahko uživam v tem čisto lepem trenutku in lahko sem prijaznost in ...

Še to!?

Avenija, Maribor, februar 219
Vse sem, kdo sem. In super mi je tako. Lahko uživam v tem čisto lepem trenutku in lahko sem prijaznost in lepota.

Vem, da sem lahko to najprej do sebe. Zdaj delam na nekem projektu. Tako je zabavno in lahkoto. Tako sem srečna. Tako me osrečuje. Ta sreča se kar pretaka na vse okoli mene. Vse je v zraku. Kot energija zaljubljenosti. Samo da je to dolgoročno obstojno. Ker imam vedno nove projekte za ustvarjati. To mi je v tako veselje.

Rada sem ustvarjalna in se izražam. Vem. Rada sem tudi samosvoja. Jaz zase vem, kaj si želim. Vem, kar bi rada doživela. In to mi je pomembno. Samo da stopam v tem smeri, pa lahko zaupam, da je dobro. In zaupam lahko, da sem prav. Najpomembneje pa je igrivost na poti. Če že zdaj ni zabavno, potem tudi zaključek ne bo ne vem kaj.

Zdaj je pomembno, da izvlečem čim več veselja ven, zabavnosti, srečnosti, srčnosti, užitka, radosti, igrivosti, zadovoljstva…

Ljubek sijoč pristen pocukrano srečne dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Danes še bolj poslušajmo svoje srce. To je naš glavni kompas. Zraven pa se še zabavajmo. Življenje ni tako resno, kot se zdi. To je moje veselje in radost. Igrivost. Zdaj v tem trenutku.

P.S.S.: Tukaj pa že drugi del! Veselje ob gledanju! Vesela bom tudi, če se naročite na kanal. Kot bloganje, samo vloganje! Tukaj je: https://youtu.be/O8zFm5aY1iI

torek, 26. februar 2019

Poslušam svoje srce: Dragocenost od znotraj navzven...

Poslušam svoje srce: Dragocenost od znotraj navzven...: Danes sprejemamo svojo dragocenost. Neprecenljivost. Lepi smo, taki kot smo. Še bolj sledimo svojemu srcu. Včeraj sem šla po poti. D...

Dragocenost od znotraj navzven...


Danes sprejemamo svojo dragocenost. Neprecenljivost. Lepi smo, taki kot smo. Še bolj sledimo svojemu srcu.

Včeraj sem šla po poti. Drugi poti. Do knjižnice. Nekaj me je vleklo na staro pot. Nazaj. Na klasiko. Zdaj vem zakaj. Vmes sem našla tako lep fotogeničen grmiček z črnimi kroglicami. V ozadju pa se je lesketala Drava! Čista popolnost! Sonce je počasi leno zahajalo. In bolj ko se je pomikalo za Pohorje, bolj je za sabo puščalo barve. Oblački so bili poljubljeni z roza odtenki ljubezni sonca. Reka pa je odsevala oranžne tone. Po njej pa sta dva laboda rezala barve s črnima sledema za njima. Njuna belina je bila pravi kontrast vsemu razkošju barv.

Vesela sem, da sem poslušala notranji glas, ki me je vlekel v to lepoto. Rada sem tukaj. Rada imam čarobnost. Tako sem uživala v tem. Počutila sem se del te lepote. In vsi imamo to lepoto v sebi. Naša drugačnost nas dela lepe. Sprejmimo danes svojo unikatnost.

Sprejemam svojo edinstvenost v celoti. Sprejemam svojo lepoto. Sije od znotraj navzven.


Ljubek sijoč pristen dan poln lepote!!!

Cmok! Objem!
















P.S.: Živi pristno v vseh pogledih. Spusti svojo lepoto na plano! Razcveti se! Lepota sije od znotraj navzven!!! Brooke Fraser - Something In The Water (https://www.youtube.com/watch?v=8Axj-xvyz8M)

P.P.S.: Poglejte si še to raziskovanje, za navdih, da si ustvarjate življenje, kot si ga želite...  https://www.youtube.com/watch?v=DVCslHoPPJA&t

ponedeljek, 25. februar 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Spice it up

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Spice it up: Hi my Beloved! Now listen to your heart! Today is the day! Today, this is an opportunity for us to get even closer together with our d...

K A T E J A : Spice it up


Hi my Beloved!

Now listen to your heart! Today is the day! Today, this is an opportunity for us to get even closer together with our dreams! What makes you happy? What inspires you? What do you always want to do, when you were little?


I have some areas that I master. And now it's time to move on. What makes you happy? What is your joy? What is your playfulness? What is your courage and self-identity? Today is the day that everything goes on. All the fun, all the playfulness, all the vivacity, all the joy, all the fullness. The soul expresses itself through us. Fullness is becoming our inner world. We are full of love. Do you feel this magic?

It's true! We have pure love in ourselves. We have everything inside! But sometimes it covers everyday life. For example, ideas for cooking, or shopping or anything that I want to realize. Everything is possible and everything is shiny and everything is the way it should be. I want to create an even more magical life. And this is now my time.


I really appreciate that I have such a beautiful life! Now it's time to spice it up a little! With love. Today, I open my heart for love even more! This is my main compass !!!


How nice it was on a journey! I enjoyed it! At the coffee! We stopped in this beautiful city! It was delicious with the sun!


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Malo začinimo!


Hej moje drage, moji dragi!

Danes poslušajmo svoje srce! Danes je ta dan! Danes je ta priložnost, da se mi povežemo še bolj s sovjimi sanjami! Kaj te osrečuje? Kaj te navdihuje? Kaj si vedno rada počela / rad počel, ko si bila / bil majhen?


Imam nekaj področji, ki sem jih izpilila. In zdaj je čas, da grem naprej. Kaj pa tebe razveseljuje? Kaj je tvoje veselje? Kaj je tvoja igrivost? Kaj je tvoja smelost in samosvojost? Danes je ta dan, da se vse nadaljuje. Vsa zabavnost, vsa igrivost, vsa živost, vse veselje, vsa polnost. Duša se izraža skozi nas. Polnost postaja naša notranjost. Polni smo ljubezni. Čutiš to čarobnost?


Res je to! Čisto ljubezen imamo v sebi. Vse že imamo v sebi! Ampak včasih jo prekrijejo vsakdanjosti. Kot naprimer, ideje za kuhanje, ali nakupovanje ali karkoli, kar si želim uresničiti. Vse je možno in vse je sijoče in vse je tako, kot mora biti. Želim si ustvarjati še bolj čarobno življenje. In to je zdaj moj čas.



Res cenim, da imam tako lepo življenje! Zdaj pa je čas, da ga začinim malo! Z ljubeznijo. Danes še bolj odpiram svoje srce ljubezni! To je moj glavni kompas!!!


Kako lepo je bilo na izletu! Tako sem uživala! Sploh ob kavi! Ustavili smo se v tem lepem mestu! Oblito je bilo s soncem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!