četrtek, 28. februar 2019

Popolnost...

Kako mi je fajn, da lahko sedim tukaj in pišem. To mi je tako fajn in to mi je tako pomembno. Lahko sem tukaj in pristna, taka kot sem. Odlično se počutim. Rada imam sovje življenje. Lepo mi je. Zdaj v tem trenutku. Komaj čakam, da vidim, kaj in kako se mi bo nadaljevalo. Vse to. Uživanje. 



Lahkotnost. Če ni lahkotno, se ne splača. Če ni gladko, in verjamem, da je vedno gladko, ko delam kar si želim. Če sledim svojemu srcu, je vse pustolovščina. Če tudi ne izgleda kot ravna črta. Rada sem tukaj na tej srčni poti. Lepo mi je. Lepo je živeti. Lepo je življenje nasploh.



Zdaj delam na nekem projektu. Tako sem vznemirjena, da kar ne morem opisati. To pa je taka sreča. To pa je tako veselje, da sem čisto v sedmih nebesih. Kot zaljubljena. To pa mi je polnost in pristnost. Lepota.

Komaj čakam, da pridem domov, da nadaljujem. Danes bo hitro minilo. Danes bo čas odletel stran.

Kako me razveseli, ko slišim dobro glasbo. To pa mi je čisti užitek. Popolnost. Kar ne morem si nehati prepevati. Povabila sem se na kavo. Samo sedim tukaj in pišem. Malo tako. Za užitek. Za polnost. Za mojo dušo.

Kava ima tako dober okus. Prav uživam ob njej. Danes bom samo bila doma. Nadaljevala projekt in komaj čakam, da si uresničim sanje. Vse je, kot mora biti. Zase. V polnosti. Moja duša hrepeni po tem. Ne morem se več stradati te poetičnosti. Ne morem. Lahko sem samo jaz. Lahko sem samo izjemnost. Lahko sem samo uresničevanje. Lahko sem samo užitek. Ob polnosti. Lahko sem samo izjemnost. Zdaj v tem trenutku.

Moje telo pa si želi počitka. Tako. Popoldne po kosilu. To mu bom privoščila. To je razkošje, ki si ga z veseljem privoščim. In seveda zdravo hrano. Tako dobro mi je delo, da sem lahko samosvoja. Tako dobro mi dene, da se lahko izražam. Zdaj sem končala en projekt in komaj čakam naslednjega. To pa mi je čisti užitek. Komaj čakam, da vidim, kaj bo iz tega nastalo.

Ljubek pristen ustvarjalne sijoč unikaten dan poln energije!

Cmok! Objem!
















P.S.: Življenje je pustolovščina ali nič! Poslušajmo svoje srce danes, kam nas vodi! To je največja avantura sveta! Liam Payne, Rita Ora  (https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY&list=RDRQUuqbzQVsY&start_radio=1)

P.P.S.: Zdaj pa je že drugi projekt končan! Če želite biti obveščeni, kdaj bo nadlednji, se naročite! Veselje ob gledanju! Kot bloganje, samo vloganje! Tukaj je: https://youtu.be/O8zFm5aY1iI

Ni komentarjev:

Objavite komentar