nedelja, 24. februar 2019

Nenehna radostna rast...

Rada imam sončne dneve. Samo sem. Srečna. Tukaj v tem trenutku. Rada ima svoje življenje v polnosti in rada sem v tem trenutku. Sploh, ko čutim žarke na svoji koži. To me tako ogreje. Počutim se kot kuščar na kamnu. Oblita s soncem. Vse v meni je zalito s sijajem in svetlobo. Čisto sem drugačna ob sončnih dnevih.

Rada imam svoja leta. Rada sem tukaj in zdaj. Dobila sem gotovost, kaj mi je pri srcu. Čutim notranjo naravo, kako se želi vedno bolj izraziti. Dajem ji prostor. Naj se razcveti. Prej sem bolj delala, kar so si želeli drugi. Zdaj bolj poslušam sebe. Saj se učim. In včasih se te poti združijo.

Priznam pa, da vedno bolj poslušam svoj notranji glas. Če ni poln navdušenja da, potem je zagotovo ne! In rada vnašam v svoje življenje večno več navdušenja. To me dela živo. To me osrečuje. To me dela pristno in kdo sem v resnici.

Celo vesolje se želi izraziti skozi mene. Zakaj ne bi pustila teh barv na plano. Globin. Notranje lepote. Sijaja. Vse imam v sebi. Rada imam svoje življenje. Danes še bolj kot kdaj koli! Zdaj pa nov projekt! Danes je ta dan!

Zdaj pa bi ta projekt delila z vami! Tukaj je: https://www.youtube.com/watch?v=DVCslHoPPJA&t

Ljubek pristen sijoč dan!

Cmok! Objem!!!














P.S.: Poslušajmo svoje srce! To je naš kompas. Naj nas danes vodi in sledimo mu! Smo na pravi poti! Queen - I Want It All (https://www.youtube.com/watch?v=hFDcoX7s6rE)

Ni komentarjev:

Objavite komentar