torek, 26. februar 2019

Dragocenost od znotraj navzven...


Danes sprejemamo svojo dragocenost. Neprecenljivost. Lepi smo, taki kot smo. Še bolj sledimo svojemu srcu.

Včeraj sem šla po poti. Drugi poti. Do knjižnice. Nekaj me je vleklo na staro pot. Nazaj. Na klasiko. Zdaj vem zakaj. Vmes sem našla tako lep fotogeničen grmiček z črnimi kroglicami. V ozadju pa se je lesketala Drava! Čista popolnost! Sonce je počasi leno zahajalo. In bolj ko se je pomikalo za Pohorje, bolj je za sabo puščalo barve. Oblački so bili poljubljeni z roza odtenki ljubezni sonca. Reka pa je odsevala oranžne tone. Po njej pa sta dva laboda rezala barve s črnima sledema za njima. Njuna belina je bila pravi kontrast vsemu razkošju barv.

Vesela sem, da sem poslušala notranji glas, ki me je vlekel v to lepoto. Rada sem tukaj. Rada imam čarobnost. Tako sem uživala v tem. Počutila sem se del te lepote. In vsi imamo to lepoto v sebi. Naša drugačnost nas dela lepe. Sprejmimo danes svojo unikatnost.

Sprejemam svojo edinstvenost v celoti. Sprejemam svojo lepoto. Sije od znotraj navzven.


Ljubek sijoč pristen dan poln lepote!!!

Cmok! Objem!
















P.S.: Živi pristno v vseh pogledih. Spusti svojo lepoto na plano! Razcveti se! Lepota sije od znotraj navzven!!! Brooke Fraser - Something In The Water (https://www.youtube.com/watch?v=8Axj-xvyz8M)

P.P.S.: Poglejte si še to raziskovanje, za navdih, da si ustvarjate življenje, kot si ga želite...  https://www.youtube.com/watch?v=DVCslHoPPJA&t

Ni komentarjev:

Objavite komentar