sobota, 16. februar 2019

Poslušam svoje srce: Priklopljena...

Poslušam svoje srce: Priklopljena...: Cenim, da sem lahko to, kar sem v polnosti. Rada imam svoje življenje. Danes služim svetu, da ga navdihujem, vse pa hkrati služi moji sreči ...

Priklopljena...

Cenim, da sem lahko to, kar sem v polnosti. Rada imam svoje življenje. Danes služim svetu, da ga navdihujem, vse pa hkrati služi moji sreči in veselju. Tako je!

Včasih pa če je tako! Spoznanje je mogočno! Vem, navdihovalka sem po duši. In prav je tako! To pa me veno znova vodi k sebi. Najprej si želim navdihovati sebe. Kako se to čutno sliši. Vem! Saj ne navdihujem sama sebe. Duša navdihuje moje bitje. Povezanost s srcem. To je božansko. Vse dobim povezano in enostavno se prikaže v trenutku, ko je ravno pravi čas.

Ne gre samo za velike ideje in velika spoznanja. Gre za vse malenkosti. Sprotni navdih je najboljši! To pa je čista priklopljenost na elektriko, kot bi rekel Abraham – Esther HIcks. Lahko vzameš sesalec. Sesaš tepih. In če te nekdo gleda v nemem filmu, bi mislil, da delaš vse prav. Prekrtačil si vsak kotiček sobe. Samo če sesalca ne vklopiš, je so vsi ti mehanski gibi brez pomena.

Torej, smo danes priklopleni na srčno energijo? Energijo ljubezni!? Danes je ta dan!

Ljubek sijoč pristen dan!















P.S.: Življenje te ljubi!!!

petek, 15. februar 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Orange… orange… orange…

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Orange… orange… orange…: Hi my Beloved! Today, our heart is our compass! Where are we going today? Where does the adventure lead us? Are you listening to your...

K A T E J A : Orange… orange… orange…


Hi my Beloved!

Today, our heart is our compass! Where are we going today? Where does the adventure lead us? Are you listening to your heart?! Let's open the path to us today, remove the veil. We continue to follow our souls.


If I get to know something new, let me put it more into my life.


Well, I'm introducing new ideas to everyday life. Some ideas change my view of the world and events on it. I can be genuine and realize myself. This is my freedom and joy and joy and playfulness. Beauty!


What I feel, is the freedom of creation. It’s becoming increasingly dominant in a good sense. Years are good. I know what I want.


I lost in the city! I was looking for something completely different, and found this wonderful building! The real queen! And, of course, it goes with orange. At least a bit... more rusty orange. On the skirt and the turtleneck...


Life loves you!

Love with all your heart!



A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired to listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Oranžna… oranžna… oranžna…


Hej moje drage, moji dragi!

Danes je srce naš kompas! Kam gremo danes!? Kam nas vodi pustolovščina? Poslušaš svoje srce?! Naj se nam danes razkrije pot, odgrne tančica. Sledimo še bolj svoji duši. 


Če kaj novega spoznam, da to tudi bolj vnesem v svoje življenje.


Pa saj tudi vnašam. Neke ideje mi čisto spremenijo pogled na svet in dogajanje na njem. Lahko sem pristna in se uresničujem. To mi je pa taka svoboda in radost in veselje in igrivost. Lepota!



Kar čutim to svobodo ustvarjanja. Postaja vedno bolj dominantna v dobrem smislu. Leta so dobra. Bolj vem, kar si želim.



Izgubila sem se v mestu! Iskala sem nekaj čisto drugega, našla pa to čudovito zgradbo! Prava kraljica! In seveda spada zraven oranžna. Vsaj malo... bolj zarjavela oranžna. Na krilu in puliju...


Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly













P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Poslušam svoje srce: Sočutje...

Poslušam svoje srce: Sočutje...: Kam te danes vodi duša!? Kam te vleče? Recimo, da vam rečem, da vam bom dala bankovec. Nekje sem videla to. Video. Tudi če ga zmečkam,...

Sočutje...

Kam te danes vodi duša!? Kam te vleče?

Recimo, da vam rečem, da vam bom dala bankovec. Nekje sem videla to. Video. Tudi če ga zmečkam, bi ga želeli. Tudi če ga vržem na tla in pohodim, bi ga vseeno želeli. Tudi če delam ne vem kaj z njim, bi ga vseeno želeli. Bankovec je vseeno bankovec. Ohranil je svojo vrednost.

Tako je tudi z nami. Ne glede, kaj smo vse dali skozi, kaj vse smo preživeli, še vedno smo vredni, dragoceni! Kaj dragoceni! Neprecenljivi! Nič nam ne more odvzeti naše vrednosti! Smo kot diamant! Sijemo v svojih najlepših barvah!

Nekaj sem spoznala, da ni važno, kako se ljudje odzivajo name. Jaz sem prijazna po duši. Pomembno je, kar jaz dajem. In dajem prijaznost, toplino, srčnost in srečo, navdih. Jaz imam moč, da dajem, kar si želim. In vem, verjamem, da to, kar dam, tudi dobim.

Nekateri ljudje so pač ranjeni. Če bi kdo krvavel, bi mu sigurno pomagali. Tako pa na nek način negativni ljudje krvavijo. Karkoli počnejo neprijaznega, je iz njihove bolečine. Danes sem bolj sočutna. Vseeno pa odločam, kar jaz dajem! In želim dajati ljubezen, veselje, smeh, radost, igrivost, lahkotnost. To pa je moja odločitev!

Življenje ni tako resno, kot se zdi!

Ljubek sijoč pristen sončen srčen srčkan dan!

Cmok! Objem!!!














P.S.: Res smo prišli daleč in prav je, da smo ponosni nase! Danes še bolj poslušajmo svoje srce in vse naj bo še bolj zanimivo in pristno. Srce je naš kompas! Tako je! Justin Timberlake - CAN'T STOP THE FEELING (https://www.youtube.com/watch?v=ru0K8uYEZWw)

četrtek, 14. februar 2019

Poslušam svoje srce: Nežnost...

Poslušam svoje srce: Nežnost...: Danes je dan za nežnost do sebe. Veliko smo že dali skozi. Veliko doživeli. Tukaj smo. V tem trenutku. Zdaj. Popolni. Preživeli zime in pole...

Nežnost...

Danes je dan za nežnost do sebe. Veliko smo že dali skozi. Veliko doživeli. Tukaj smo. V tem trenutku. Zdaj. Popolni. Preživeli zime in poletja. Zmrzal in vročino. Res veliko. Daleč smo prišli.

Pohvalimo se malo, potrepljajmo se po rami. Bodimo nežni s sabo, vsaj prijateljsko naklonjeni. Vse je dobro. In če še ni dobro, še ni konec. Ampak res smo že daleč prišli.

Dragoceni smo. Vredni smo, da stopamo proti sanjam. Vredni smo, da se uresničujemo, da živimo srečno, da smo zadovoljni. Vse to so naše poti.

Zakaj ne bi bili prijazni do sebe? Vse raznolikosti smo že dali skozi, vse barve, vso pestrost. Včasih mi je skoraj lažje biti prijazna s tujci kot s sabo. Ampak danes ne! Danes se razvajam! Danes si dajem vso ljubezen, ki jo premorem. V srcu je imam neomejeno!

Kaj vse smo pripravljeni za druge, jim odpustiti, jim spregledati!!! Danes pa bodimo prijazni do sebe. Odpustimo si, spregledajmo si kaj, danes smo prijatelji sebi. Naredimo kaj lepega zase! Vredni smo tega!

Ljubek poln ljubezni srčkan dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Zaslužiš si le najboljše! Danes je tvoj dan! Ania Karwan - What The World Needs Now  (https://www.youtube.com/watch?v=EBob6KIaQHg)

sreda, 13. februar 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Orange in all shades!

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Orange in all shades!: Hi my Beloved! My life is rich. And fun. It's today this day, that I can be authentic. Even more. Today is my day, when I can...

Poslušam svoje srce: Posuta preproga polna diamantov...

Poslušam svoje srce: Posuta preproga polna diamantov...: Ni super, ko je že super in je potem samo še boljše! Rada imam to sončnost svojega srca. Rada imam take dneve zalite s svetlobo. Kako rada i...

K A T E J A : Orange in all shades!


Hi my Beloved!


My life is rich. And fun. It's today this day, that I can be authentic. Even more. Today is my day, when I can be even more creative.


Today is the day, it can be my favorite so far.


Today is the day, that we can take this day as a gift.


Today is the day, that I can be more myself.


Today is the day, I can enjoy.


What will I choose for myself today? What will I do for myself? What will I do? Where will I go today? Where does the heart lead me?


Orange in all shades! On a skirt! Along with the orange turtleneck. For emphasis. And shine!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Oranžna v vseh odtenkih!


Hej moje drage, moji dragi!

Moje življenje je pestro. In zabavno. To je danes ta dan, ko sem lahko pristna. Še bolj. Danes je moj dan, ko sem lahko še bolj ustvarjalna.



Danes je dan, ko je lahko moj najljubši do zdaj.

Danes je dan, ko je lahko ta dan kot darilo.

Danes je dan, da sem lahko še bolj jaz.
Danes je dan, ko lahko uživam.
Kaj bom danes izbrala zase? Kaj bom uresničila zase? Kaj bom uresničila? Kam bom stopila danes? Kam me vodi srce?

Oranžna v vseh odtenkih! Na krilu! Zraven pa še oranžen puli. Za poudarek. In sijaj!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Posuta preproga polna diamantov...

Ni super, ko je že super in je potem samo še boljše! Rada imam to sončnost svojega srca. Rada imam take dneve zalite s svetlobo. Kako rada imam življenje nasploh. Kam me vodi dalje? Ne rabim vedeti. Vsak dan sproti mi bo razkrito. Božanskost. Užitek! Čarobnost. Ljubezen.

Ne morem ti povedati, kako dobro se počutim v svoji koži. Ne vem, če so to leta. Definitivno pa je to zorenje pravi blagoslov. V sebi čutim taki mir. Čutim, da rodi čas, ki sem ga preživela v spoznavanju, kar deluje in kar ne deluje, svoje bogate darove. Čutim ta notranji val moči. Notranji val navdiha. Vse bolj uživam v vseh malenkostih. V vseh podrobnostih. Lepo je.

Lepo je živeti življenje od znotraj navzven. Lepo mi je tukaj. V tem trenutku. Zadovoljna sem. Radost me preveva. Samo zato, ker sem živa. Občutim to notranjo energijo. Občutim to notranjo živahnost. Razcvetanje. Vse bolj močno je vse to v meni.

Rada imam pristnost. In čarobnost. Vse je pomešano. Vse je vedno bolj moje in po moje. In če tudi ni, si naredim, da je. Ker lahko in ker je tako zabavno. Najdem vedno kaj dobrega. Ker vedno je kaj dobrega. V vsem. Čutim, da mi vse vesolje stoji ob strani. Podpira me. Vse je v moje najvišje dobro. Kako me to osrečuje, da lahko pišem, da lahko svoja vsakodnevna razmišljanja delim z vami. To me tako razveseljuje. To je moj čas, da se resnično poglabljam vase. Resničnost je čarobna. Vedno bolj.

Če je noč, so vseeno zvezde. Preproga črnine posuta z zvezdnimi diamanti.

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Nekaj tako čarobnega je v zraku. Kot bi se kopala v soncu srca. Naj bo tudi vam kompas. Potem postane čarobnost otipljiva.

torek, 12. februar 2019

Poslušam svoje srce: Razkrivanje magičnosti...

Poslušam svoje srce: Razkrivanje magičnosti...: Danes je ta dan, ko se mi razkriva čarobnost. Čutim jo. Postaja otipljiva. Kam me vodi potovanje? Na še bolj čarobno mesto. Na še več ča...

Razkrivanje magičnosti...

Danes je ta dan, ko se mi razkriva čarobnost. Čutim jo. Postaja otipljiva.

Kam me vodi potovanje? Na še bolj čarobno mesto. Na še več čarobnih krajev. Lahko je pravljično. In lahko je še bolj pravljično. Pripravljena sem videti drugače svoje življenje. Polno je. Zadovoljna sem. Čarobno je. In to mu daje še več prazničnosti.

Točno tako kot je, je čarobno. Nič se ne rabi spremeniti. Moja cilje je živeti polno še bolj. Naj duša vodi. Danes. Puščam ji prosto pot. Zato. Ker lahko. Ker mi je to pomembno. Uživam v drobnih razkritjih. Vodi me. Ti veš. Ti imaš večjo sliko. Zaupam ti.

Si upam? Malo si želim usmerjati po svoje. Pa kaj naj jaz s tega mojega omejenega vpogleda? Čutim, da je čas, da narava v meni vodi. Čutim, da je čas, da duša vodi. Zaupam, da bo kakorkoli bo, dobro. Zelo dobro. in je dobro. je že zdaj dobro. In to cenim. Tukaj sem, da bi radostno rasla. Pripravljena sem. zaupam. Nikoli ne morem s svoje poti. Vse je povezano. Vse je moja pot. Če sem tu ali tam, to je moja pot. Zdaj jo objemam. Zdaj jo sprejemam.

Ljubek sijoč pristen srčkan dan!


P.S.:Naj nas danes vodi svoje srce! Zaupaj mu!!!


ponedeljek, 11. februar 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : The orange blossom...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : The orange blossom...: Hi my Beloved! I am love now and I also attract this love from others. At the same time, I trust. All answers will come up p...

K A T E J A : The orange blossom...


Hi my Beloved!

I am love now and I also attract this love from others.


At the same time, I trust. All answers will come up promptly. I trust the universe. I don't need to know further. Just like the story unfolds in the each page. Every single page. That's how my life is going. One day at a time.


Today I even more trust the Universe. It gots my back. It's lifting me up. It's embracing me with all love! I'm beloved!


Intertwining. How beautiful it is when the magic intertwined with everyday life. I feel more and more the magic. It's becoming tangible. My soul should lead today, to show me signs, live through me. My heart is my compass.


The depths are more and more revealed. The magic is in its simplicity and ease.


Today is the orange day! Even the flowers on the shoes are orange! Happy orange day!


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Cvetje v oranžni…


Hej moje drage, moji dragi!

Zdaj sem ljubezen in to ljubezen tudi privlačim, privabljam od drugih.


Hkrati pa zaupam. Vsi odgovori bodo prišli sproti. Zaupam Vesolju. Ne rabim vedeti naprej. Tako kot se zgodba odvija po listih. Vsak list posebej, tako se odvija moje življenje, vsak dan posebej.

Danes še bolj zaupam Vesolju. Krije mi hrbet. Dviguje me. Objema me z vso ljubeznijo! Ljubljena sem!


Prepletanja. Kako je lepo, ko se prepleta čarobno z vsakdanjim. Vedno bolj čutim čarobnost. Otipljiva je. Moja duša naj danes vodi, naj mi pokaže znamenja, na živi skozi mene. Srce je moj kompas.

Globine so vedno bolj razkrite. Čar je v enostavnosti in preprostosti.

Danes je oranžen dan! Celo rože na čevljih so oranžne! Vesel oranžen dan!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly

















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!