petek, 15. februar 2019

Sočutje...

Kam te danes vodi duša!? Kam te vleče?

Recimo, da vam rečem, da vam bom dala bankovec. Nekje sem videla to. Video. Tudi če ga zmečkam, bi ga želeli. Tudi če ga vržem na tla in pohodim, bi ga vseeno želeli. Tudi če delam ne vem kaj z njim, bi ga vseeno želeli. Bankovec je vseeno bankovec. Ohranil je svojo vrednost.

Tako je tudi z nami. Ne glede, kaj smo vse dali skozi, kaj vse smo preživeli, še vedno smo vredni, dragoceni! Kaj dragoceni! Neprecenljivi! Nič nam ne more odvzeti naše vrednosti! Smo kot diamant! Sijemo v svojih najlepših barvah!

Nekaj sem spoznala, da ni važno, kako se ljudje odzivajo name. Jaz sem prijazna po duši. Pomembno je, kar jaz dajem. In dajem prijaznost, toplino, srčnost in srečo, navdih. Jaz imam moč, da dajem, kar si želim. In vem, verjamem, da to, kar dam, tudi dobim.

Nekateri ljudje so pač ranjeni. Če bi kdo krvavel, bi mu sigurno pomagali. Tako pa na nek način negativni ljudje krvavijo. Karkoli počnejo neprijaznega, je iz njihove bolečine. Danes sem bolj sočutna. Vseeno pa odločam, kar jaz dajem! In želim dajati ljubezen, veselje, smeh, radost, igrivost, lahkotnost. To pa je moja odločitev!

Življenje ni tako resno, kot se zdi!

Ljubek sijoč pristen sončen srčen srčkan dan!

Cmok! Objem!!!














P.S.: Res smo prišli daleč in prav je, da smo ponosni nase! Danes še bolj poslušajmo svoje srce in vse naj bo še bolj zanimivo in pristno. Srce je naš kompas! Tako je! Justin Timberlake - CAN'T STOP THE FEELING (https://www.youtube.com/watch?v=ru0K8uYEZWw)

Ni komentarjev:

Objavite komentar