ponedeljek, 11. februar 2019

In moč...

Danes je dan za potovanje. Vedno bolj gotova sem vase, kar nisem. Pa tudi, seveda, kar sem. lepo mi je tukaj. Lepo mi je živeti to življenje danes. In tukaj. In zdaj. Srečna sem. zelo. Uživam.


Radostno rastem. Se razvijam. Popki cvetov kar nastajajo. Cvetje se odpira ob pravem času. Listi srkajo svetlobo. Brstiči ženejo. Narava v meni se prebuja. Čutim to moč v meni, dušo, ki se želi izraziti. Naj danes duša vodi v polnosti. Dajem ji prednost. Naj mi šepeta. Naj mi intuicija narekuje. Slišim drobne vzgibe in slišim čarobnost mesta in načrtov in sijaja. Lepo mi je. Slišim šepetanje čarobnosti. Zdaj v tem trenutku. Počutim se dobro v svoji koži.

Čutim jasnost. In moč. In odločnost. In sploh zaupanje. Celo vesolje mi stoji ob strani. Cela moč vesolja me podpira. Objema me, kjer sem. Dvigne me. Dviguje me v svetlobo. Obsije me s čarobnostjo.

Kako je že to? Življenje lahko vidiš kot magično ali ne. Za kaj se odločaš danes? Dopuščaš čarovniji, da se pretaka skozi tebe? Dopuščaš lepoti tega dne, da te še bolj preseneti? Daj mu priložnosti, da je najlepši dan v tvojem življenju.

Danes se mu odpiram v polnosti. Odpiram mu svoje srce. Naj bo čarobno v vseh pogledih. Rada ga imam, že zdaj. Lepota dneva se razkriva. Zakaj ji ne bi dala možnosti?

Krasen ljubek srečen sijoč magičen čaroben dan!

Cmok! Cmok!














P.S.: Cenim, da sem lahko tukaj in da sem lahko to, kar sem. uživajmo ta privilegij danes. Uživajmo svobodo ustvarjanja dni po svoje. Poslušaj svoje srce.  Queen - Crazy Little Thing Called Love (https://www.youtube.com/watch?v=zO6D_BAuYCI)



Ni komentarjev:

Objavite komentar