četrtek, 14. februar 2019

Nežnost...

Danes je dan za nežnost do sebe. Veliko smo že dali skozi. Veliko doživeli. Tukaj smo. V tem trenutku. Zdaj. Popolni. Preživeli zime in poletja. Zmrzal in vročino. Res veliko. Daleč smo prišli.

Pohvalimo se malo, potrepljajmo se po rami. Bodimo nežni s sabo, vsaj prijateljsko naklonjeni. Vse je dobro. In če še ni dobro, še ni konec. Ampak res smo že daleč prišli.

Dragoceni smo. Vredni smo, da stopamo proti sanjam. Vredni smo, da se uresničujemo, da živimo srečno, da smo zadovoljni. Vse to so naše poti.

Zakaj ne bi bili prijazni do sebe? Vse raznolikosti smo že dali skozi, vse barve, vso pestrost. Včasih mi je skoraj lažje biti prijazna s tujci kot s sabo. Ampak danes ne! Danes se razvajam! Danes si dajem vso ljubezen, ki jo premorem. V srcu je imam neomejeno!

Kaj vse smo pripravljeni za druge, jim odpustiti, jim spregledati!!! Danes pa bodimo prijazni do sebe. Odpustimo si, spregledajmo si kaj, danes smo prijatelji sebi. Naredimo kaj lepega zase! Vredni smo tega!

Ljubek poln ljubezni srčkan dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Zaslužiš si le najboljše! Danes je tvoj dan! Ania Karwan - What The World Needs Now  (https://www.youtube.com/watch?v=EBob6KIaQHg)

Ni komentarjev:

Objavite komentar