sobota, 26. marec 2022

Poslušam svoje srce: Tvoje po svoje!

Poslušam svoje srce: Tvoje po svoje!:  Adijo, kako prav prija malo odmora od vsega! Samo to, kar si želim delati. To pa je čista svoboda! Rada se imam bolj in bolj! Sprejemam lep...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ti zmaguješ!

Tvoje po svoje!

 Adijo, kako prav prija malo odmora od vsega! Samo to, kar si želim delati. To pa je čista svoboda! Rada se imam bolj in bolj! Sprejemam lepote življenja bolj in bolj! Rada imam bolj in bolj svoje dneve! Danes si ustvarjam čarobnost!

Saj veš, da imaš tudi ti svobodno voljo! Kaj izbiraš danes?!

Upam, da izbiraš to, kar ti je všeč in pri srcu!

Bolj in bolj izbiram srčne želje. Bolj in bolj izbiram s srcem! Srčnost je moja moč. Zdaj je čas, da tako tudi zares živim.

Pristnost.

Ljubezen.

Življenje.

Zares živim! Zares želim živeti! Zdaj izbiram življenje!

Kaj izbiraš ti? Izbiraš sebe, da si ustvarjaš lepo čarobno življenje iz vsega srca?! Bodi svoja prioriteta. Tvoje počutje je tvoja prioriteta! Izbiraj, kar se občuti dobro!

Ljubek srečen igriv radosten lahkoten vesel jasen zabaven kreativen dan!



🌷 P.S.: Življenje je tvoje! Zares ga živi po svoje. Tvoja srčnost je tvoja moč!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - TRIDESETE ... https://youtu.be/OsUuPT8_FV8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 25. marec 2022

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! Short cardigans in my wardrobe!

Poslušam svoje srce: Dejanja govorijo glasneje!!!

Poslušam svoje srce: Dejanja govorijo glasneje!!!:  Saj ne vem, če je osvobajajoče, da ne morem nikogar rešiti ali je malo žalostno. Vedno lahko naredim korak naprej samo, ko sem pripravljena...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Vpijaj Ljubezen!

Dejanja govorijo glasneje!!!

 Saj ne vem, če je osvobajajoče, da ne morem nikogar rešiti ali je malo žalostno. Vedno lahko naredim korak naprej samo, ko sem pripravljena, ko je moj čas. Torej moram drugih dovolj zaupati, da bodo zmogli rešiti svoje težave – ob njim pravem času.

Lahko sem navdih. Lahko sem znak ali namig ali spodbuda. Vsak pa mora sam narediti svoje delo.

Lahko da sem se z ukvarjanjem težav drugih – samo izogibala svojim. Lahko, da ko sem priletela kot gasilec na kraj požara, pogasila njihovo voljo in zaupanje, da to zmorejo sami. Njihovi problemi so, njihove lekcije, njihova radostna rast. Lahko danes malo bolj zaupam, da zmorejo sami?!

Rada bi vse rešila! Potem bi vse bilo, kot je. Potem jaz ne bi rabila sprejeti realnosti, da se vse spreminja. Jaz ne bi rabila sprejeti, da smo umrljivi.

Lahko pa bolj cenim vsak trenutek, ki ga preživim z ljubimi. Tudi, če jih ne morem rešiti, jim pa lahko prisluhnem. Lahko sem tam za njih. Lahko jim dam prostor, da občutijo. In se potem pomaknejo naprej, ko je njihov čas.

Zdaj pa lahko živim svobodno! Imam pa moč nad tem, kako jaz živim svoje življenje! Imam pa moč, da lahko izbiram srečo! Lahko pa jaz odločam, kaj si želim sprejeti v svoje življenje in kaj ne! Lahko pa jaz izražam svoja čustva in jih zdravim! Lahko pa še bolj uživam v času, ki ga preživljam z ljubimi. Seveda pa jim tudi odpuščam vse neumnosti. Pa tudi sebi. Zdaj lahko končno živim svobodno!

Kaj pa ti izbiraš danes?! Upam, da izbiraš s svojim srcem! Upam, da cvetiš! Upam, da si to, kdo si! Upam, da izbiraš danes čisto malo več sreče, kot si jo včeraj!

Bodi – pristna-pristen! Zdaj!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv blažen zabaven iskren srčkan mavričen dan!



🌷 P.S.: Življenje je čarobnost. Zdaj odpri svoje srce in jo sprejmi vanj! Ti si čarobnost! Čutiš to?!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Klapa Dalmari - Što to bješe ljubav ... https://youtu.be/JDt55Xmkv7w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 24. marec 2022

✨ Affirmations 💛 I feel all! Feelings are healing me!

Poslušam svoje srce: Odpri srce Ljubezni!!!

Poslušam svoje srce: Odpri srce Ljubezni!!!: Zjutraj so bila zatemnjena vsa okna. Vseeno, da je bil zunaj sončni vzhod, ni mogla vsa ta svetloba do mene. Kje vse zapiram srce pred Lju...

✨ AFIRMACIJE 💛 Zdaj si dovoljujem vse čutiti! Izražanje čustev me zdravi!

Odpri srce Ljubezni!!!

Zjutraj so bila zatemnjena vsa okna. Vseeno, da je bil zunaj sončni vzhod, ni mogla vsa ta svetloba do mene.

Kje vse zapiram srce pred Ljubeznijo? Kje vse ne spuščam tega, kar si želim, v svoje življenje?!

Potem pa sem odgrnila vse! Sonce je zasijalo! Pokazale so se čudovite barve sončnega vzhoda. Marelično roza rdeče oranžno rumene barve so zalile tudi moj dom!

Zares dopuščam, da barvitost življenja zasije na vseh področjih mojega dneva, srca, duše?!

Kaj me ustavlja, da ne odprem svojega srca še bolj vsej tej lepoti?! Vsak dan mi je namenjeno na tisoče drobnih čudovitih čarobnih trenutkov, pa jim pustim, da gredo mimo?! Zakaj?! Kaj v meni se še mora odgrniti, da bom lahko sprejela vse te lepote dneva, življenja, Ljubezni v svoje srce?! Kako lahko odprem svoje srce bolj, že zdaj!?

Seveda lahko sledim veselju. Lahko sledim svojemu srcu!

Lahko sem pustolovka in sledim navdihom in jih uresničujem!

Danes odgrinjam zavese srca na široko! Naj zasije Ljubezen v njem.

Zakaj iščem ponoči sonce?! Zakaj iščem pri peku zlato?! Zakaj iščem v iglastem gozdu bukev?! Zakaj ne sprejmem, da tam ni Ljubezni, kjer jo želim na vsak način najti?! Po nepotrebnem izgubljam svoj čas, energijo in zapravljam svoje darove in navdih. Vse ovene. Vse upade. Vse uplahni! Dovolj je bilo iskanja toplote v ledu!

Žalostna sem. Vse je bilo zaman. Nikoli me ne bodo imeli radi. Je pa tudi osvobajajoče. Zdaj vem, da ne morem pričakovati drugače. Zdaj lahko usmerim svojo energijo, čas, navdih in darove drugam. Moje srce se je pripravljeno odpreti pravi Ljubezni.

Lahko se neham truditi. Lahko dovolim, da Ljubezen spontano steče. Zaupam, da to zmorem. Zaupam, da sem tega vredna. Ne bom več hodila v pekarno po zlato. Spuščam vse navezanosti, ki niso Ljubezen, zdaj! Naj jih ogenj zažge. Tako delam prostor Ljubezni!

Resnica osvobaja.

Zdaj sem svobodna.

Kaj pa tebe omejuje? Oziroma, kjer že nisi dvignil-a tančic ali težkih temno rdečih žametnih zaves?! Danes je tvoj dan! Odpri srce! Vredno je! Naj ti srce napolni Ljubezen.

Ljubek srečen srčkan svoboden sijoč dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu. Sledi svoji sreči. Sledi svobodi radostne rasti. Sledi svobodi ustvarjanja. Danes je tvoj dan čarobnosti. Sprejmi lepoto Ljubezni v srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 23. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Rejoice!

Poslušam svoje srce: Zaupaj svoji čudovitosti!!!

Poslušam svoje srce: Zaupaj svoji čudovitosti!!!:  Pa komu ne bi zaupala, če ne sebi?! Poznam se že najbolj dolgo. Najbliže sem si. Vem, kaj si želim. Vem, kaj pa je zmanipulirano od zunaj. ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blagoslov svetu!

Zaupaj svoji čudovitosti!!!

 Pa komu ne bi zaupala, če ne sebi?! Poznam se že najbolj dolgo. Najbliže sem si. Vem, kaj si želim. Vem, kaj pa je zmanipulirano od zunaj. Oziroma vsaj vedno bolj prepoznavam. Če ne takoj, pa vsaj po določenem času, ko se ne občuti dobro. Zakaj bi torej zaupala komu drugemu, če lahko sebi?! Samo sebe najboljše poznam! Resnica!

Lahko zaupam svojim občutkom. Lahko sledim svojemu srcu. Lahko si zaupam! Moji občutki so pravilni zame!

Dobro namerni nasveti so pogled drugih name, ki pa nima nič opraviti z nami! Mislim – mano! Danes rečem ne vsem tem neumnostim. Jaz vem zase. Zdaj pa je čas, da temu tudi zaupam. Čas je, da zaupam sebi.

Če si položim roke na srce – vem. V sebi vem odgovore.

Zdaj zaupam v svoj prav bolj kot vse. Zdaj dajem prednost svojemu vedenju pred vsemi guruji, poznavalci, psihologi, mamo, družbo, očetom, sestro, pisateljev, vizionarji… Oni imajo svoj pogled skozi svoje življenje. Jaz pa svojega. Lahko mi Buda svetuje, nikakor pa ne morem jaz biti Buda! Jaz sem – jaz! In samo jaz vem, kaj je dobro zame! Samo jaz lahko živim svoje življenje.

Sem kar strastna bralka. Vedno sem se kar zanašala na znanje drugih, vpijala sem koristne informacije. Tako sem se šopala, da sem zares izgubila pristen odnos s sabo! Zato so tišina, mir, čas sabo tako dragoceni. Da sploh lahko občutim, kar čutim! Da se sploh lahko povežem s srcem! Da sploh lahko zadiham in prisluhnem svoji duši.

Pristnost je moje poslanstvo. Srčnost je moje poslanstvo. Zdaj pa si to dovolim živeti. Zares. Ne v teoriji, ampak v akciji in praksi.

Zaupam, da jaz znam živeti svoje življenje. Lepo življenje imam in ustvarjam si čarobnost. Všeč mi je moje življenje – samo zato, ker poslušam sebe, kaj si želim. Potem pa tega izbiram več in več!

Sledi svojemu srcu! Ti veš zase!

Ljubek srečen srčkan igriv radosten pristen nagajiv dan!



🌷 P.S.: Življenje te ljubi. Sprejmi vse poljube in objeme in cartanje. Odpri serce dobremu! Tega si vredna-vreden! Čudovit-a si! Zacveti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 22. marec 2022

Poslušam svoje srce: Pa si upaš ti??!!

Poslušam svoje srce: Pa si upaš ti??!!:  Živim svoje najboljše življenje s tem, da ta dan živim na polno! Jutri ni na koledarju! Ker vedno ostane jutri! Ampak zdaj! Zdaj pa je moja...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Veseli se!

Pa si upaš ti??!!

 Živim svoje najboljše življenje s tem, da ta dan živim na polno! Jutri ni na koledarju! Ker vedno ostane jutri! Ampak zdaj! Zdaj pa je moja točka moči!

Pa kako življenje – no ta dan – ne bi bilo lepo! Polno je sijaja ob sončnem vzhodu. Vsi moji ljubi so zdravi. Jaz sem zdrava! Skupaj slavimo življenje s tem, da smo pristni in se znamo sprostiti!

Najbolj srečna pa sem, da govorim ne vsem zgodbam, ki jih ne želim živeti!

Oziroma, da še bolj navdušeno govorim vsem zgodbam da, ki so navdihnjenje z Ljubeznijo!

Rečem da zdravju! Veselju! Ljubezni! Radosti! Polnosti! Zaupanju! Iskrenosti! Pristnosti! Svežini! Optimizmu! Razigranosti! Smehu! Povezanosti! Obilju! Jasnosti! Varnosti! Stabilnosti! Ustvarjalnosti! Luksuzu! Razkošju! Čarobnosti! Praznovanju! Prijateljstvu! Zabavnosti! Miru! Svobodi! Navdušenju! Soustvarjanju! Naravnemu! Pustolovščini! Potovanjem! Objemom! Poljubom! Dotikom! Nasmehom! Plesu! Užitku! Lahkotnosti!

Pripravljena sem na naslednjo stopnjo! Življenje – ta dan – je praznik! Zato uživam v njem na polne! Zdaj je moj čas! Zdaj se lahko razcvetem!

Zdaj si ustvarjam zgodbo, ki jo obožujem! Ljubim svoje življenje – ljubim ta dan! Tako enostavno je vse to! Samo zaupam srcu in se prepustim čarobnosti notranjega vodstva!

Kaj je najbolj radostna stvar, kar jo lahko naredim?

Najbolj radostna stvar je ______________ .

Zdaj pa jo naredim! Tako enostavno je to! Če želim več radosti, izbiram več radosti. Če želim več pristnosti, izbiram več pristnosti! Življenje – ta dan – je čarobnost. Zdaj sem jo pripravljena videti, občutiti, sprejeti v srce. Naj se pokaže. Ves sijaj, mavrice, sijanje, bleščanje, samorogi, vile, čarobnost v vseh pogledih. Bolj in bolj ti odpiram srce. Pripravljena sem. Zaupam, da sem tega vredna!

Česa vsega si vredna -vreden?! Zdaj pa to dopusti! (Samo, če še nisi prepričan-a! Vredna-vreden si najboljšega! Ti veš odgovore zase! Zaupaj si! Sprejmi svojo vrednost!)

Ti si unikatni predstavnik-predstavnica univerzuma! Zdaj pa živi svoje poslanstvo!

Življenje je čista radost. Sprejmi to!

Ljubek srečen nagajivo lep simpatičen igriv spogledljiv razigran mavričen čaroben dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vabila za srečo! Zate so darila, ker praznujejo tvoj obstoj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 21. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Balance!

Poslušam svoje srce: Samo sočutje!!

Poslušam svoje srce: Samo sočutje!!:  Dobila sem potrditev. Ni lahko priznavati sovja čustva, je pa zares osvobajajoče in katarzično! Zato bom to delala še naprej. Priznam, da s...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ravnovesje!

Samo sočutje!!

 Dobila sem potrditev. Ni lahko priznavati sovja čustva, je pa zares osvobajajoče in katarzično! Zato bom to delala še naprej. Priznam, da sem pisala dnevnik od že v prvem razredu osnovne šole! To mi je bilo veselje, ki ga gojim še zdaj!

To mi je bilo čisto naravno! Potem sem se začela ukvarjati z zakonom privlačnosti. Saj vsi poznamo to. Osredotočaj se na pozitivna čustva in tega dobiš še več.

Saj se lahko osredotočam na pozitivno. Z lahkoto! Ampak najprej pa dam negativno ven! Pa saj ni negativno! To je kot dojenček, ki joka, ker mu nekaj manjka. To je delček mene, ki si želi biti pozdravljen, zaceljen in viden, opažen. Potem pa lahko vsi živimo dalje.

Brala sem tudi o senčni strani. To, kar me najbolj moti na drugih, si skrivam pred sabo. V sebi imam to, ampak potlačeno, ker ni bilo zaželeno!

Pred davnimi časi sem šla narazen z bivšim! Seveda sem šla v miru in sva se vse dogovorila. Ampak podtalno sem imela v sebi toliko jeze! Niti slučajno si je nisem priznala! Potem pa sem privlačila naslednjega partnerja, ki je bil jezen skoraj na ves svet! Samo, da bi ozavestila ta del sebe in mu pustila na plano!

Kako lažje bi mi bilo izražati majhne jezice sproti, kot pa potem to nakopičeno pošast v meni. Saj ni strašna, samo malo želi biti opažena in pobožana kot majhna mucka. Potem pa je vse spet dobro!

Zato sem se zdaj odločila, da bom pisala dnevnik. Ne glede, kaj se dogaja, je zdravilno, da dam to iz sebe.

Pa tudi meditacije mi pomagajo. Kot polnilec so. To je res nujno, ker mi takoj daje nov pogled in krila. Nekaj se spremeni v meni, pa sploh ne vem kaj!

Kaj pa tebe zdravi?! Čutenje je zdravljenje. Ne glede, kako težko je in mislim, da že umiram zraven. Vsekakor mi je lažje priznavati sovja čustva, kot pa jih tiščati dol in potem izbruhnejo ob nepravem času. Kaj je tebi v veselje?! Danes je dan za radostno rast.

Ljubek srečen igriv vesel nagajiv živahen jasen kreativen edinstven pristen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vabila za srečo. Sprejmi svoja čustva. Tu so zato, da te zdravijo. Zaupaj svojim občutkom. Vedno so pravi – zate!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - TRIDESETE ... https://youtu.be/OsUuPT8_FV8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 20. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Receive with joy!

Poslušam svoje srce: Svobodna-svoboden si!

Poslušam svoje srce: Svobodna-svoboden si!:  Zanimivo je, kako odprem malo srca in se kar naredi več prostora za Ljubezen . Kot bi se ugnezdila v meni in bi se širila. Kot bi se potem ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Sprejemaj z veseljem!

Svobodna-svoboden si!

 Zanimivo je, kako odprem malo srca in se kar naredi več prostora za Ljubezen. Kot bi se ugnezdila v meni in bi se širila. Kot bi se potem razplamenela in naredila prostor še več Ljubezni. Potem pa mi šepeta na uho: »Še malo odpri srce. Zmoreš. Še malo!«

Pa spet odprem srce. Pa se mi odpre še več sreče in radosti. Kot bi zavrgla staro pohištvo, ki mi ni bilo preveč všeč in bi naredila prosto novemu, svežemu in sijočemu. Ali kot bi pobrisala prah in bi se sijaj spet pojavil.

Danes je dan za odpiranje srca. Vem. Tako lahko je! Zdaj gledam pred sabo čudovit sončni vzhod! Obožujem jih! Ampak vsak dan je nekaj novega! Vsak dan se mi zdi lepši in še bolj fantastičen od včeraj. Narava mi definitivno odpira srce.

Neverjetno pa obožujem občutek tople vode na koži! To je pravo zadovoljstvo! Očisti me, ne samo telesno, ampak tudi mojo dušo! Čisto drugačna sem po tušu! Kaj šele kopeli! To pa je pravi balzam za dušo in telo!

Neverjetno vzdušje naredijo tudi svečke. Dajejo toplino prostoru. Pa seveda moje ljube rože! Pravi zaklad so! Srečan sem, da me obkrožajo. Včeraj sem jih malo presadila! Kako zdravilno je delati z zemljo!

Da sploh ne omenjam mojega novega hobija – pletenje! S tako hitrostjo mi gre! Komaj čakam, da nadaljujem! Božansko! Zdaj sem že pri tretjem šalu. Imam bež, pa zelenega z roza in zdaj svetlo in temno roza! Všeč so mi tudi sestavljanke!

Pa slikanje! Že dolgo nisem slikala! Vsak dan pa mi je všeč lepo oblačenje! To pa je pravo raziskovanje barv in svetov harmonije in kontrasta! Danes imam tako lepi puli z leopardjim vzorcem in bež hlače! To pa mi je vedno v užitek!

Veseli me tudi kuhanje. Pa seveda branje in pitje čaja! Sprehodi! In gledanje zvezd! Prava čarobnost!

To pa je prava svoboda ustvarjanja! Lahko se izražam in v tem neznanko uživam! To pa je kot bi dihala s polnimi pljuči! Božansko!

Danes izbiram svobodo! Danes izbiram mir! Danes izbiram lepoto. Notranjo in zunanjo! Danes izbiram Ljubezni, ki se še bolj širi v meni!

Kaj pa tebe veseli!? Začini svoj dan s tem! Danes! Kliče te radost. Sprejmi vabilo za polno življenje!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv poln zabaven iskren lahkoten mavričen barvit dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vabila za srečo! Svobodna-svoboden si! Izbiraj s srcem! Z vsem srcem dajem še več prostora Ljubezni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Klapa Dalmari - Što to bješe ljubav ... https://youtu.be/JDt55Xmkv7w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !