sreda, 23. marec 2022

Zaupaj svoji čudovitosti!!!

 Pa komu ne bi zaupala, če ne sebi?! Poznam se že najbolj dolgo. Najbliže sem si. Vem, kaj si želim. Vem, kaj pa je zmanipulirano od zunaj. Oziroma vsaj vedno bolj prepoznavam. Če ne takoj, pa vsaj po določenem času, ko se ne občuti dobro. Zakaj bi torej zaupala komu drugemu, če lahko sebi?! Samo sebe najboljše poznam! Resnica!

Lahko zaupam svojim občutkom. Lahko sledim svojemu srcu. Lahko si zaupam! Moji občutki so pravilni zame!

Dobro namerni nasveti so pogled drugih name, ki pa nima nič opraviti z nami! Mislim – mano! Danes rečem ne vsem tem neumnostim. Jaz vem zase. Zdaj pa je čas, da temu tudi zaupam. Čas je, da zaupam sebi.

Če si položim roke na srce – vem. V sebi vem odgovore.

Zdaj zaupam v svoj prav bolj kot vse. Zdaj dajem prednost svojemu vedenju pred vsemi guruji, poznavalci, psihologi, mamo, družbo, očetom, sestro, pisateljev, vizionarji… Oni imajo svoj pogled skozi svoje življenje. Jaz pa svojega. Lahko mi Buda svetuje, nikakor pa ne morem jaz biti Buda! Jaz sem – jaz! In samo jaz vem, kaj je dobro zame! Samo jaz lahko živim svoje življenje.

Sem kar strastna bralka. Vedno sem se kar zanašala na znanje drugih, vpijala sem koristne informacije. Tako sem se šopala, da sem zares izgubila pristen odnos s sabo! Zato so tišina, mir, čas sabo tako dragoceni. Da sploh lahko občutim, kar čutim! Da se sploh lahko povežem s srcem! Da sploh lahko zadiham in prisluhnem svoji duši.

Pristnost je moje poslanstvo. Srčnost je moje poslanstvo. Zdaj pa si to dovolim živeti. Zares. Ne v teoriji, ampak v akciji in praksi.

Zaupam, da jaz znam živeti svoje življenje. Lepo življenje imam in ustvarjam si čarobnost. Všeč mi je moje življenje – samo zato, ker poslušam sebe, kaj si želim. Potem pa tega izbiram več in več!

Sledi svojemu srcu! Ti veš zase!

Ljubek srečen srčkan igriv radosten pristen nagajiv dan!



🌷 P.S.: Življenje te ljubi. Sprejmi vse poljube in objeme in cartanje. Odpri serce dobremu! Tega si vredna-vreden! Čudovit-a si! Zacveti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar