petek, 25. marec 2022

Dejanja govorijo glasneje!!!

 Saj ne vem, če je osvobajajoče, da ne morem nikogar rešiti ali je malo žalostno. Vedno lahko naredim korak naprej samo, ko sem pripravljena, ko je moj čas. Torej moram drugih dovolj zaupati, da bodo zmogli rešiti svoje težave – ob njim pravem času.

Lahko sem navdih. Lahko sem znak ali namig ali spodbuda. Vsak pa mora sam narediti svoje delo.

Lahko da sem se z ukvarjanjem težav drugih – samo izogibala svojim. Lahko, da ko sem priletela kot gasilec na kraj požara, pogasila njihovo voljo in zaupanje, da to zmorejo sami. Njihovi problemi so, njihove lekcije, njihova radostna rast. Lahko danes malo bolj zaupam, da zmorejo sami?!

Rada bi vse rešila! Potem bi vse bilo, kot je. Potem jaz ne bi rabila sprejeti realnosti, da se vse spreminja. Jaz ne bi rabila sprejeti, da smo umrljivi.

Lahko pa bolj cenim vsak trenutek, ki ga preživim z ljubimi. Tudi, če jih ne morem rešiti, jim pa lahko prisluhnem. Lahko sem tam za njih. Lahko jim dam prostor, da občutijo. In se potem pomaknejo naprej, ko je njihov čas.

Zdaj pa lahko živim svobodno! Imam pa moč nad tem, kako jaz živim svoje življenje! Imam pa moč, da lahko izbiram srečo! Lahko pa jaz odločam, kaj si želim sprejeti v svoje življenje in kaj ne! Lahko pa jaz izražam svoja čustva in jih zdravim! Lahko pa še bolj uživam v času, ki ga preživljam z ljubimi. Seveda pa jim tudi odpuščam vse neumnosti. Pa tudi sebi. Zdaj lahko končno živim svobodno!

Kaj pa ti izbiraš danes?! Upam, da izbiraš s svojim srcem! Upam, da cvetiš! Upam, da si to, kdo si! Upam, da izbiraš danes čisto malo več sreče, kot si jo včeraj!

Bodi – pristna-pristen! Zdaj!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv blažen zabaven iskren srčkan mavričen dan!



🌷 P.S.: Življenje je čarobnost. Zdaj odpri svoje srce in jo sprejmi vanj! Ti si čarobnost! Čutiš to?!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Klapa Dalmari - Što to bješe ljubav ... https://youtu.be/JDt55Xmkv7w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar