nedelja, 20. marec 2022

Svobodna-svoboden si!

 Zanimivo je, kako odprem malo srca in se kar naredi več prostora za Ljubezen. Kot bi se ugnezdila v meni in bi se širila. Kot bi se potem razplamenela in naredila prostor še več Ljubezni. Potem pa mi šepeta na uho: »Še malo odpri srce. Zmoreš. Še malo!«

Pa spet odprem srce. Pa se mi odpre še več sreče in radosti. Kot bi zavrgla staro pohištvo, ki mi ni bilo preveč všeč in bi naredila prosto novemu, svežemu in sijočemu. Ali kot bi pobrisala prah in bi se sijaj spet pojavil.

Danes je dan za odpiranje srca. Vem. Tako lahko je! Zdaj gledam pred sabo čudovit sončni vzhod! Obožujem jih! Ampak vsak dan je nekaj novega! Vsak dan se mi zdi lepši in še bolj fantastičen od včeraj. Narava mi definitivno odpira srce.

Neverjetno pa obožujem občutek tople vode na koži! To je pravo zadovoljstvo! Očisti me, ne samo telesno, ampak tudi mojo dušo! Čisto drugačna sem po tušu! Kaj šele kopeli! To pa je pravi balzam za dušo in telo!

Neverjetno vzdušje naredijo tudi svečke. Dajejo toplino prostoru. Pa seveda moje ljube rože! Pravi zaklad so! Srečan sem, da me obkrožajo. Včeraj sem jih malo presadila! Kako zdravilno je delati z zemljo!

Da sploh ne omenjam mojega novega hobija – pletenje! S tako hitrostjo mi gre! Komaj čakam, da nadaljujem! Božansko! Zdaj sem že pri tretjem šalu. Imam bež, pa zelenega z roza in zdaj svetlo in temno roza! Všeč so mi tudi sestavljanke!

Pa slikanje! Že dolgo nisem slikala! Vsak dan pa mi je všeč lepo oblačenje! To pa je pravo raziskovanje barv in svetov harmonije in kontrasta! Danes imam tako lepi puli z leopardjim vzorcem in bež hlače! To pa mi je vedno v užitek!

Veseli me tudi kuhanje. Pa seveda branje in pitje čaja! Sprehodi! In gledanje zvezd! Prava čarobnost!

To pa je prava svoboda ustvarjanja! Lahko se izražam in v tem neznanko uživam! To pa je kot bi dihala s polnimi pljuči! Božansko!

Danes izbiram svobodo! Danes izbiram mir! Danes izbiram lepoto. Notranjo in zunanjo! Danes izbiram Ljubezni, ki se še bolj širi v meni!

Kaj pa tebe veseli!? Začini svoj dan s tem! Danes! Kliče te radost. Sprejmi vabilo za polno življenje!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv poln zabaven iskren lahkoten mavričen barvit dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vabila za srečo! Svobodna-svoboden si! Izbiraj s srcem! Z vsem srcem dajem še več prostora Ljubezni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Klapa Dalmari - Što to bješe ljubav ... https://youtu.be/JDt55Xmkv7w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar