ponedeljek, 21. marec 2022

Samo sočutje!!

 Dobila sem potrditev. Ni lahko priznavati sovja čustva, je pa zares osvobajajoče in katarzično! Zato bom to delala še naprej. Priznam, da sem pisala dnevnik od že v prvem razredu osnovne šole! To mi je bilo veselje, ki ga gojim še zdaj!

To mi je bilo čisto naravno! Potem sem se začela ukvarjati z zakonom privlačnosti. Saj vsi poznamo to. Osredotočaj se na pozitivna čustva in tega dobiš še več.

Saj se lahko osredotočam na pozitivno. Z lahkoto! Ampak najprej pa dam negativno ven! Pa saj ni negativno! To je kot dojenček, ki joka, ker mu nekaj manjka. To je delček mene, ki si želi biti pozdravljen, zaceljen in viden, opažen. Potem pa lahko vsi živimo dalje.

Brala sem tudi o senčni strani. To, kar me najbolj moti na drugih, si skrivam pred sabo. V sebi imam to, ampak potlačeno, ker ni bilo zaželeno!

Pred davnimi časi sem šla narazen z bivšim! Seveda sem šla v miru in sva se vse dogovorila. Ampak podtalno sem imela v sebi toliko jeze! Niti slučajno si je nisem priznala! Potem pa sem privlačila naslednjega partnerja, ki je bil jezen skoraj na ves svet! Samo, da bi ozavestila ta del sebe in mu pustila na plano!

Kako lažje bi mi bilo izražati majhne jezice sproti, kot pa potem to nakopičeno pošast v meni. Saj ni strašna, samo malo želi biti opažena in pobožana kot majhna mucka. Potem pa je vse spet dobro!

Zato sem se zdaj odločila, da bom pisala dnevnik. Ne glede, kaj se dogaja, je zdravilno, da dam to iz sebe.

Pa tudi meditacije mi pomagajo. Kot polnilec so. To je res nujno, ker mi takoj daje nov pogled in krila. Nekaj se spremeni v meni, pa sploh ne vem kaj!

Kaj pa tebe zdravi?! Čutenje je zdravljenje. Ne glede, kako težko je in mislim, da že umiram zraven. Vsekakor mi je lažje priznavati sovja čustva, kot pa jih tiščati dol in potem izbruhnejo ob nepravem času. Kaj je tebi v veselje?! Danes je dan za radostno rast.

Ljubek srečen igriv vesel nagajiv živahen jasen kreativen edinstven pristen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vabila za srečo. Sprejmi svoja čustva. Tu so zato, da te zdravijo. Zaupaj svojim občutkom. Vedno so pravi – zate!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - TRIDESETE ... https://youtu.be/OsUuPT8_FV8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar