sobota, 4. februar 2023

Vzdigni se nad meglo!!!

Prav lepo mi je, da je danes tako sončen dan! Iz včeraj deževnega dneva se je prelevil v sijočega. Nebo kar žari od sijaja in lepote. jaz žarim kar od sijaja in lepote. saj ne, da bi bila prevzetna. To je resnica. Ustvarjeni smo bili iz ljubezni. skozi nas se pretaka ljubezen. Mi smo izraz ljubezni! Zdaj pa res sij. Ti si že ljubezen!

Lahko, da poskušajo, da bi nas potegnili nazaj v strah. Lahko poskušajo, da bi nas potegnili v neumnosti razpršitve in nepovezanosti. Ampak mi držimo skupaj! Ko je kriza, se še bolj močno povežemo! Zdaj pa ne nasedamo več umetnim krizam, ki koristijo samo sistemu (zdravstvenemu), nam pa v resnici nič od tega ne pomaga zares ozdraveti. Priporočam knjigo Louise L. Hay Nikoli ni prepozno, poglavje Staranje: oplemenitimo svoje življenje.

Danes je dan, da dvigneš svojo vibracijo. Danes je dan, da se dvigneš nad vso to meglo, manipulacije, prah, ki je dvignjen od neumnosti. Naj ti ne pridejo do živega! Ti zase veš, da si luč! Ti zase veš, da si božanska. Ti zase veš, da je tvoja energija srca neprecenljiva in mogočna! Zdaj pa si zaupaj! Ustvarjaj si čarobnost! Lepa si, moja draga! Fantastično lepa si, moja draga!

Ti si ljubezen. Zaupaj si. Res zaupaj svojim občutkom! Zaupaj svojemu srcu! Zaupaj, da ti zase veš!

Če kadarkoli padeš v meglo, se samo poberi, otresi prah in gremo naprej! Zdaj ni časa za valjanje v prahu! Samo otresi se in se spet dvigni! Svet te potrebuje kot najbolj svetlo luč, kar si lahko!

Kako lahko danes otreseš prah s sebe in se dvigneš?!

Ljubek sijoč pristen nagajiv igriv lahkoten živahen poredno sijoč dan!



🌷 P.S.: Sij, moja draga, sij! Sij najbolj močno, kar lahko! tvoja luč je tako dragocena in neprecenljiva! Zdaj pa bodi jasna v tem, da si ljubezen. Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 3. februar 2023

Igriva radostna rast!!!

Skupnost nas bogati. Želim si ustvarjati še več in še bolj iz srca! Skupaj sem vodena do namigov, kjer več glav več ve in tako pride sporočilo do mene zlahka!

Zakaj bi sama predelovala stvari bolj dolgo, kot je potrebno? Sama se lahko mučim in ne opazim podrobnosti, ki jo vedno spregledam. Skupaj pa je zabavno in vsem v veselje! Pa še bolj hitro gre! To se kar dogaja!

Zdaj počiščujem stare energije doma in vse energije tu okoli! Cela zemlja in nebo sta objeta v ljubezni. Vsak živi svoj polni potencial in se razvija skladno z njegovim tempom! Drug do drugega občutimo sočutje, ljubezen in cenimo edinstvenost vsakega posameznika. Skupaj soustvarjamo planet, vesolje čarobnosti, obilja, ljubezni, zdravja in radosti, kjer se vsak počuti kot doma. Naši otroci so brezskrbni, veseli, igrivi, varni, ljubljeni in pristni. Vsi cvetimo kot božanski izraz ljubezni. vsi prispevamo k našemu lepemu planetu Zemlji in vsemu vesolju vse najboljše v nas! Počutimo se fantastično!

Ustvarjamo čarobne partnerske odnose, kjer se skupaj počutimo še bolj srečne in izpolnjene! Podpiramo se, ko vsak razvija svoje poslanstvo in se izraža. Radi smo skupaj s partnerjem, saj smo ljubljeni in sprejeti taki kot smo. V partnerstvu je dom toplini, sočutju, razumevanju, varnosti, izražanju pristnosti, ljubezni, ljubeče komunikacije in resnice. Počutimo se izjemno in prav še bolj cvetimo v radosti partnerstva. Dotiki, strast, nežnosti in pozornosti so del izražanja naše ljubezni. Partnerstvo se udejanja skozi jasno komunikacijo, predvsem pa kot pristna srčna sočutna ljubezen. Ustvarjamo domove iskrenosti, sproščenosti, sprejetosti, zavetja, prijateljstva, topline, domačnosti, obilja, živosti, pristnosti, smeha, radosti, veselja, dobre hrane, cenjenja, resnice, miru in dobrih vibracij.

Če pa kdo želi živeti sam, pa je enako prispeva, kot v partnerstvu, saj živi pristno. Ustvarja si domove domačnosti in ustvarjalnosti, ki so oaze miru, kjer cveti.

Kdaj pa ti cvetiš? Danes si ustvarjaj oazo cvetenja!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen srečen srčkan jasen živahen dan!



🌷 P.S.: Edinstvenost je tvoja dragocenost, zato se ne primerjaj več. Vsi smo edinstveni, tako da tekmovalnost izpade čista neumnost. Lepo se imej, danes, moja draga. Sij!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 2. februar 2023

V svojem srcu!!!

Kaj če bi samo ustvarjala in se igrala ob tem? Točno to je izražanje pristnosti! Radost srca se zliva v otipljivo obliko jasnosti!

Celovita sem.

Ampak tudi še rastem!

Sem umetnina v nastajanju!

Če tudi ne bom nikoli dokončana, lahko vsak trenutek uživam v izrazu življenja, ki sem točno zdaj v tem trenutku! Nikoli ne bom popolna, sem pa celovita!

Opazila sem, da bolj ko se imam rada, bolj se cenim in spoštujem – bolj mi drugi to odražajo. Zdaj, ko mi ni več tako pomembna potrditev drugih, kar naprej dobivam potrditve, da sem na pravi poti!

Pa saj potrditve so fajn, niso pa merilo uspeha ali lastne sreče. To je samo moj notranji občutek, da se res počutim fantastično in radostno!

Se katera spomni pesmi: »Vem jokala bom, ko zapustila bom to zeleno dolino… in sivi beton postal bo moj dom, vem jokala bom.«

Vedno so me hecali, da je to moja pesem. Živeli smo na ljubkem kraju v lepi zeleni dolini ob potoku. Vedno, ko me je kaj mučilo, sem samo šla na sprehod in takoj sem bila spet pri sebi, v mojem srcu. vse se je harmoniziralo v meni skozi naravo. Najpomembneje – jaz sem bila v stiku s svojo naravo. Zdaj pa že nekaj časa živim v mestu in me obkrožajo ogromna drevesa in čudovito obzorje, kjer se sonce vsako jutro veličastno v rumeno oranžnih odtenkih prebudi (in mene tudi). Pogrešam pa ta direkten stik. Hodila sem bosa, bila zunaj, jedla z vrta svežo zelenjavo. Oboževala sem dež in sonce.

Cenim, kjer sem in se neskončno veselim, kam grem!

Zdaj pa se igram in uživam. To je moje poslanstvo, izražanje sebe v polnosti in pretočnosti ljubezni.

Kako se lahko danes bolj povežeš s svojo pristno naravo?

Ljubek radosten nagajiv lahkoten mogočen edinstven igriv dan!



🌷 P.S.: Praznuj, kdo si. Lepa si že zdaj. Ustvarjena si bila lepa, da siješ in si lepota svetu na vseh področjih! Živi svoje poslanstvo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 1. februar 2023

Resnica vedno osvobaja!

Resnica je razkrita zdaj! Na vseh področjih!

Rada in veliko bolj dobro sodelujem, če so odnosi iskreni. Vse je razkrito. Saj ni treba vse v enem trenutku. Počasi se razkriva, ko raste odnos! No – samo tako lahko raste – in uspeva! Če ne je vse obdano z meglo in trhlimi tlemi.

Zaupam, da drugi prenesejo mojo resnico – občutenja – in jaz njihovo. Tako saj trdno vem, pri čem sem.

Enkrat se bo tako ali tako resnica razkrila! Še vedno se je! ne glede, kako nekaj želimo prikriti, se potem po nekih spletkah ali zarotah Ljubezni, vse razrije! In to je dobro! Saj potem komaj imamo temelje, na katerih lahko gradimo.

Imela sem partnerja, ki nikakor ni mogle sprejeti mojega otroka! Kaj sem sploh iskala z njim?! Če se ne bi tako dolgo lagala, da ima on probleme s sabo in da jih bo sposoben prebroditi – precenila sem njegove sposobnosti – bi že davno odšla.

Saj vem, da sem prejela dragoceno darilo, da zdaj pa vem še veliko bolj, kaj si želim v odnosu! Niti za pikico ne bi spreminjala preteklosti, ker je bila mogočna lekcija – neprecenljiva! Saj on ni bil nič kriv.

Če pa bi res gradila na resnici, bi že jaz takoj povedala, da ne bo šlo, če ne more sprejeti, da imam otroka. To je dejstvo, ki se ne bo spremenilo. Zares. Resnica. On pa bi rekel, res ne morem tega sprejeti. Jaz pa bi rekla, vso srečo, da najdeš pravo srčno ljubezen in bodi, kdo si. On pa bi rekel adijo.

Res pa je, da sem bila takrat na drugem nivoju zavesti. (Če bi znala in zmogla bolje, bi tako tudi naredila.) Nisem zmogla resnice. Ampak zdaj vem, da je resnica edina bližnjica, ki obstaja – do vsega! Prihranila bi meni, mojemu otroku in takratnemu partnerju veliko trpljenja. Ampak kot pravim, očitno smo mogli iti skozi to, da se vse to ozavesti in se zdaj ne ponavlja več.

Resnica je bila razkrita, to ni bila ljubezen, ampak samo namišljena prestava partnerstva. Hvaležna sem za vso ljubezen, ki sem jo prejela iz tega odnosa. Zdaj pa vse odpuščam in opuščam.

Resnica vedno osvobaja. Kje si jo moraš priznati sebi danes?

Ljubek srčkan resnično pristen igriv radosten dan!



🌷 P.S.: Življenje je srčkano! Dobrodošla na praznovanju udejanjanja ljubezni skozi tebe.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

torek, 31. januar 2023

Veselim se življenja!

Rada imam svoje življenje! Dovoljujem si izbirati več in več radosti. Rada sem resnična in pristna. Rada sem to, kdo sem. Veselim se življenja! Pa pustimo tako velike projekte! Veselim se tega dne! Zdaj je moj čas ustvarjanja lepote! veselim se, da izbiram več in več veselja in moje resnične strasti. Rada sem to, kdo sem. Bolj in bolj čutim, da sem na pravi poti. Bolj in bolj čutim, da sem si z lahkoto zvesta. Če ne povem takoj, pa vsaj začutim v sebi, da povem pozneje, ko zaznam, kaj me je zmotilo!

Vem, da so vse manipulacije vedno manj močne.

Nisem ustrezna. Drugačna sem. Življenje je težko. Trpljenje je normalno. Nisem dovolj. Preveč ali premalo sem. Prezahtevna sem. Prezakomplicirana sem.

Vse to pretopim z lahkoto, samo rada se imam, tako kot sem – in sem sočutna do sebe.

Če se nekaj občuti slabo, če me pregrinja nek občutek nelagodja ali nestrpnosti, bolj nemira – se sprostim v to in zares občutim, če je res moje ali je samo manipulacija strahu od zunaj!

Spomnim se, da sem preveč uživala vsak trenutek kot otrok in so me želeli izvleči iz tega. vedno sem prepočasi pisala v šoli. No, dokler me niso strenirali. Že takrat sem slutila, da ne gre za hitrost in poslušnost. V sebi sem imela lepoto in se je želela izražati kot jaz. Še zdaj se. Koliko notranjih lepot in ljubezni smo morali zatajiti in utišati, da smo lahko postali ravna vrsta v čredi?!

Danes bodi pristna. Dovoli, da tvoja resnična lepota in ljubezen tvojega srca zares sijeta! Si sploh še v stiku s sabo?! Ne ustvarjaj si življenja po merilih pohlepnosti in materialnih standardov uspeha. Ustvarjaj si svoje pristno življenje, ki ti bo resnično v veselje. Mogoče to vključuje ferrarija in hiško ob morju – ampak je vsaj tvoja pristna želja.

Danes se vprašaj, kako bi res rada živela?

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen zadovoljen igriv ustvarjalen blažen dan!



🌷 P.S.: Bodi rada to, kdo si! Uživaj, tudi v materialnih stvareh, saj smo materialna bitja, samo naj bodo želje iz srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS") ... https://youtu.be/ru0K8uYEZWw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 30. januar 2023

Občuti! Začuti!

Zaupaš dovolj, da ne rabiš vedeti vsakega koraka posebej vsak trenutek?

Si upaš stopati naprej, brez da bi poznala zares vsako pikico svoje poti?

Lahko samo zaupam kompasu srca, da če se občuti dobro, sem na pravi poti. Če pa se občuti slabo, se oddaljujem!? Lahko si zaupam. Lahko zaupam vodstvu srca!

Torej se samo sproti vsak trenutek poslušam, kako se občuti. Začutim se. To je naša najhitrejša pot do resnice.

Malo sem se oddaljila od svojega telesa. Tako dolgo sem bila v programih zanikanja svojih občutkov, kot da sem vedno v zmoti in nesprejemljiva, da jih zdaj bolj težko začutim. Ampak že pripravljenost čutiti mi izostri občutenja. Tako se bolj zavedam, da si želim vzeti čas, da lahko vse potlačeno sploh pride na površje. Toliko tega je, kar si želim potlačiti, pa me vseeno spremlja in mi srka ogromno energije, da to vse prikrivam pred sabo, da me prav izčrpava.

Kaj če bi si priznala.

Imela sem nenavadno otroštvo in sem mogla kar hitro odrasti. Imela sem tudi zelo zanimive partnerje in izkušnje. Vem, da so dragoceno darilo, zato mi jih zdaj ni potrebno skrivati. Lahko sem čisto odkrita in ranljiva, pa me zaradi tega ne bo nič manj ali bom zaradi tega nič manj. Iskrenost je pravi temelj vsakega odnosa, tudi odnosa s sabo. Saj ne bi delala tako »zanimivih« korakov, če bi že prej ne bila ranjena in poškodovana. Namerno nisem škodila nobenemu.

Darilo pa je, da se zdaj vsega tega zavedam in uresničujem svoje največje poslanstvo, da še bolj prisluhnem svojemu srcu. Naslednja stopnja pa je, da to tudi udejanjam!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen živahen blagoslovljen dan!



🌷 P.S.: Vsak je neprecenljiv zaklad izražanja resnice ljubezni. Tudi ti! Zavedaj se svoje moči sijanja!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - GARDELIN ... https://youtu.be/TTZocv5U-eU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 29. januar 2023

Držimo skupaj!

Se počutiš kdaj manjvredno ali večvredno? Vso to primerjanje je samo dokaz pomankanja ljubezni do sebe. To je maska za skrivanje svojih – mojih – občutkov manjvrednosti. Potem pa sem lahko pristna in zaupna, ko si to priznam, da smo vsi enakovredni. Vsak je drugačen in lep na svoj način. Na čisto poseben način. Tako da se sploh primerjati ne moremo.

Vsak list na drevesu je drugačen, kako šele ljudje ne bi bili. Vsak ima svoje poslanstvo in zato neko poslanstvo ni več ali manj vredno, je samo oblika življenja – čisti izraz ljubezni – ki ga/jo predstavljamo zdaj v tem trenutku! Zato je že čas, da opustim vse te neumnost tekmovanja, dokazovanja, hlastanja po več, iskanja potrditve. Malo me je preblisnilo, da je to bilo vgrajeno v nas, da se ne bi povezali in sodelovali. Namesto tega pa se rivamo eden z drugim in se bodemo in spodkopavamo, drugi pa vmes upravljajo z našimi življenji, kot jim je ljubo – oziroma kakor jim je v večjo korist. Skupaj lahko soustvarjamo čudovito sedanjost. Vsega je za vse dovolj! Želimo si tako ali tako različnih stvari! Bogatijo pa nas zares pristni odnosi.

Zdaj pa je čas, da se uravnovesim. Ni pomembno, kam me želijo zunanje sile povleči. Pomembno je, da sodelujemo in soustvarjamo samo to, kar pa si zares želimo. Prisostvujem samo v stvareh, ki so v harmoniji z mojim srcem. To je to. To pa je tudi dovolj! Močni smo! Skupaj pa smo še bolj močni! Če pa držimo skupaj proti vsem neumnostim in gradimo mir za vse, pa smo tako najbolj močni. Zato pa nas želijo razkropiti! Zdaj ustvarjamo sistem, ki je dober za vsakega od nas!

Skupaj smo še veliko bolj močni, zato danes sij! Kako lahko še malo bolj siješ danes?

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen zabaven celovit živahen pester dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu in v svojo moč! Neverjetna si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !