torek, 31. januar 2023

Veselim se življenja!

Rada imam svoje življenje! Dovoljujem si izbirati več in več radosti. Rada sem resnična in pristna. Rada sem to, kdo sem. Veselim se življenja! Pa pustimo tako velike projekte! Veselim se tega dne! Zdaj je moj čas ustvarjanja lepote! veselim se, da izbiram več in več veselja in moje resnične strasti. Rada sem to, kdo sem. Bolj in bolj čutim, da sem na pravi poti. Bolj in bolj čutim, da sem si z lahkoto zvesta. Če ne povem takoj, pa vsaj začutim v sebi, da povem pozneje, ko zaznam, kaj me je zmotilo!

Vem, da so vse manipulacije vedno manj močne.

Nisem ustrezna. Drugačna sem. Življenje je težko. Trpljenje je normalno. Nisem dovolj. Preveč ali premalo sem. Prezahtevna sem. Prezakomplicirana sem.

Vse to pretopim z lahkoto, samo rada se imam, tako kot sem – in sem sočutna do sebe.

Če se nekaj občuti slabo, če me pregrinja nek občutek nelagodja ali nestrpnosti, bolj nemira – se sprostim v to in zares občutim, če je res moje ali je samo manipulacija strahu od zunaj!

Spomnim se, da sem preveč uživala vsak trenutek kot otrok in so me želeli izvleči iz tega. vedno sem prepočasi pisala v šoli. No, dokler me niso strenirali. Že takrat sem slutila, da ne gre za hitrost in poslušnost. V sebi sem imela lepoto in se je želela izražati kot jaz. Še zdaj se. Koliko notranjih lepot in ljubezni smo morali zatajiti in utišati, da smo lahko postali ravna vrsta v čredi?!

Danes bodi pristna. Dovoli, da tvoja resnična lepota in ljubezen tvojega srca zares sijeta! Si sploh še v stiku s sabo?! Ne ustvarjaj si življenja po merilih pohlepnosti in materialnih standardov uspeha. Ustvarjaj si svoje pristno življenje, ki ti bo resnično v veselje. Mogoče to vključuje ferrarija in hiško ob morju – ampak je vsaj tvoja pristna želja.

Danes se vprašaj, kako bi res rada živela?

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen zadovoljen igriv ustvarjalen blažen dan!



🌷 P.S.: Bodi rada to, kdo si! Uživaj, tudi v materialnih stvareh, saj smo materialna bitja, samo naj bodo želje iz srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS") ... https://youtu.be/ru0K8uYEZWw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar