sobota, 4. maj 2019

Momentum

Poslušam svoje srce: Vpijam...

Poslušam svoje srce: Vpijam...: Cenim, da sem tukaj v tem lepem trenutku. Še bolj poslušajmo svoje srce. Vodi me prav! Vodi me na srčno stran. To je moje veselje in moj uži...

Vpijam...

Cenim, da sem tukaj v tem lepem trenutku. Še bolj poslušajmo svoje srce. Vodi me prav! Vodi me na srčno stran. To je moje veselje in moj užitek! Ljubim vsak delček sebe in se sprejemam. Ljubim vsak trenutek, ki mi je dan. Ljubim svoje življenje. V polnosti. Čutim z vsakim vlaknom mojega bitja, da me življenje ljubi.

Učim se zaupati. Ne morem priporočati bolj Kojca. Učbenik življenja. Občutek imam, kot da sva s pisateljem (bil in je toliko več!) razvila pravo bližino. Čutim, kaj mi želi povedati. Čutim, da sva si blizu. Čutim to sinhronost. Čutim, da je pisan zame. Še ga bom brala. Čutim to!

Nekaj sem prebrala in potem je vse tako enostavno. Lahko. Čisto enostavno in ljubko. Rada imam svoje lepo življenje. Čutim, da sem v nastajanju. Postajanju. Čutim, da lahko zaupam. Čutim, da sem lahko pristnost v vseh pogledih.

Če se samo naučim danes in si vzamem k srcu, da bolj zaupam Vesolju, je to to. Zaupam življenju. Vse je zame. Vse je točno tukaj zame. Ljubim svoje življenje v polnosti. Ljubim svoj dan, svoje izkušnje, vse v mojem življenju. Brez vsega tega ne bi bila danes, kjer sem.

Obožujem to! Obožujem, da lahko na vse gledam z ljubeznijo. In sem lahko ponosna nase. Vem. Danes je moj dan! Zdaj je moj čas. Zdaj! V tem trenutku! 

Ljubim svoje življenje in vse v njem. 

Pristnost. 

Pestrost.

Pisanost.

Rada imam dogodivščine, ki me spremljajo. Tako sem srečna. V polnosti. Kaj je moje življenje danes? Samo razcvet. Samo optimizem. Samo zaupanje. In še bolj si to želim vpiti vase. Še bolj želim biti prepojena z njim.

Ljubek sijoč pristen srečne srčen dan!

Cmok! Objem!
















P.S.: Življenje je drzna pustolovščina ali nič!

petek, 3. maj 2019

Poslušam svoje srce: Verjemi v svojo srečo!

Poslušam svoje srce: Verjemi v svojo srečo!: Kako sem zadovoljna! Kar tako! Čutim to notranjo srečo. Kot bi polagala kamenček na kamenček. Stopala vedno višje, zdaj pa imam razgled. In ...

Verjemi v svojo srečo!

Kako sem zadovoljna! Kar tako! Čutim to notranjo srečo. Kot bi polagala kamenček na kamenček. Stopala vedno višje, zdaj pa imam razgled. In všeč mi je.

Kot bi nalagala zrno na zrno. Zdaj pa je tehtnica prevesila na pozitivno stran. Ali veselje in srečo. Sploh notranje zadovoljstvo. Čutim samo to vzhičenje pozitivnega. Nekaj me je privedlo do sem. Ali pa je bilo vedno prisotno in se zdaj samo izraža še bolj. Pa saj je bilo vedno prisotno.

Čutila sem to notranjo radost. Čutila sem to notranjo srečo in nasploh zadovoljstvo. Čutila sem to lahkotnost življenja. Čutila sem pestrost in lepoto z vsem srcem. Samo, da je zdaj lažje dostopno.
Pa kaj sploh razlagam!?

Nič ni potrebno razlagati. Dokler je meni smiselno in deluje zame, je to to!

Kako smo bili naučeni, kaj si naj želimo, kakšnega partnerja si naj iščemo, kako naj delamo in vse te norosti. Če pa bi poslušali samo svoje srce, bi vedeli! Točno bi vedeli. Jaz zase že vem. Srčnost šteje pri vsem. Ne samo partnerstvu, tudi pri delu, tudi – sploh pri partnerstvu, pa tudi pri odnosih do drugih, pa tudi do sebe. Lahko smo prijazni danes. Začnimo pri sebi.

Pisanost tega trenutka naj te vodi dalje! Ljubek dan!

Objem! Cmok!

















P.S.: Poveži se s svojim srcem! Tvoje srce ve zate. V polnosti. Rada imam svoje srce. Naj me vodi danes še bolj! In tudi tebe! To je prava srčna pot!

četrtek, 2. maj 2019

Shine bright!

Poslušam svoje srce: Polnost popolnost

Poslušam svoje srce: Polnost popolnost: Sem lahko polnost? Sem lahko še bolj pristnost? Sem lahko še bolj iskrenost? Sem lahko še bolj samosvojost. Sem lahko še bolj unikatnost? ...

Polnost popolnost

Sem lahko polnost? Sem lahko še bolj pristnost? Sem lahko še bolj iskrenost? Sem lahko še bolj samosvojost. Sem lahko še bolj unikatnost? To mi je v srčnost in srečo. Užitek. Čistost. Čutim to zbujanje notranjosti. Vse je v meni, kot mora biti. Čutim to pisanost. In lahkotnost. Vse se odvija točno tako, kot se mora.

Želela sem napisati. Upam. Kaj upam! Nič ni več upam?!! Samo zaupam.

Samo zaupam. Vse je v moje najvišje dobro!

Čutim notranjo srčnost. Srečnost. Lepoto. Sem vse, kar sem. Danes. Zdaj! Lahko sem čisti užitek. In ta trenutek mi je v čisti užitek! Rada imam ta lepi trenutek.

Tako sem zaljubljena v življenje, da čutim metuljčke v trebuhu. Kaj ni to zanimivo? Čutim hvaležnost.

Začutila sem tudi hvaležnost za vse svoje bivše fante. Brez njih danes ne bi bila to, kdo sem. še bolj pristna. Vsakemu posebej sem hvaležna, da sva preživela čudovit čas skupaj. Potem pa se poslovila. In zdaj je čas, da jim tudi vsem odpustim. Pa saj jim niti nimam kaj odpustiti. Nič! Znašli smo se na tem križišču, prepletanju skupaj, ker smo si takrat bili najboljša izbira. Ali ker smo se mogli kaj iz tega naučiti. Ali ker je bila to naša milost, da smo danes še boljše osebe, kot smo bili. Ne vem, ampak vem, da je vse bilo in je v moje najvišje dobro. samo boljše. In še boljše in še boljše postaja. Zaupam. Lahko sem vse, kar sem. v polnosti. Uživam. V vsem svojem sijaju.

In milosti. Čutim, da je življenje res zame. Tako kot je vedno bilo. Čutim. Čutim. In zaupam!

Ljubek pristen čuten sijoč unikatno srčkan dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te objema in zasipuje z ljubeznijo. Dovoli mu!

sreda, 1. maj 2019

Highest good

Poslušam svoje srce: Spusti noter...

Poslušam svoje srce: Spusti noter...: Hej moje drage, moji dragi! Kako kaj danes? Poslušaš kaj svoje srce? Kam te vodi? Nekaj lepega me je spomnilo, kako zelo rada pišem. D...

Spusti noter...

Hej moje drage, moji dragi! Kako kaj danes? Poslušaš kaj svoje srce? Kam te vodi?

Nekaj lepega me je spomnilo, kako zelo rada pišem. Delam na eni knjigi. Pišem jo že nekaj časa, ker mi je pomembno, da se prav beleži rast in radost. Tako lepo sem bila opomnjena, saj ne opomnjena, kot priporočilo obnašanja, kot priporočilo v šoli, da kaj pa bi naj delala, ampak tako, navdihnjena! 

Spet bom pisala naprej. Vse me veleče tja. Vse me vleče. Prav moram pisati. Prav želim si z vsem srcem. Vem, kakorkoli. Sporočilo je sprejeto. Zdaj. V tem trenutku.

Pišem! In še bom pisala!

V meni je toliko neraziskanega. Toliko luči. In čas je samo, da se še bolj povežem z njo. Sonce je vedno tukaj samo vprašanje je, če ga dopuščam v svoje življenje! Ga? ne rabim se boriti z negativnim. Samo dopuščam svetlobo bolj v svoje življenje.

Ne glede kar se je zgodilo, samo dopuščam več svetlobe v svoje življenje. Kako lahko to danes naredim bolj? Kaj je moja svetloba danes? Kaj je moje sonce danes!?

Če pa je tako, da samo spuščam več svetlobe v svoje življenje, pa je to najmanj, kar resnično lahko naredim.

Uh, kako lebdim. Čutim to notranje zadovoljstvo. Čutim to notranjo ljubezen. Čutim to notranjo izpolnjenost, žuborenje vsega dobrega. Čutim ta mir, karkoli se dogaja, je dobro. karkoli se dogaja, je odlično. Karkoli se dogaja, je le zame. In danes to še bolj zaupam!

Ljubek sijoč unikatno lep pristen ustvarjalno navihan dan!

Cmok! Objem!

P.S.: Življenje ti šepeta. Prisluhni svojemu srcu!

torek, 30. april 2019

Joy!

Loved as the soul

Poslušam svoje srce: Topla sapa ljubezni...

Poslušam svoje srce: Topla sapa ljubezni...: Lahko sem lepota. Lahko sem srečnost. Lahko sem užitek. Zdaj. Lahko sem. vse. Lahko sem. in tudi sem. Cenim, da sem lahko pristnost. Ur...

Poslušam svoje srce: Polnost

Poslušam svoje srce: Polnost: Čutim to polnost življenja, da sem lahko to, kdo sem v polnosti. In danes čutim, da me življenje poljublja še bolj. Še bolj čutim to nežnost...

Topla sapa ljubezni...

Lahko sem lepota. Lahko sem srečnost. Lahko sem užitek. Zdaj. Lahko sem. vse. Lahko sem. in tudi sem.

Cenim, da sem lahko pristnost. Uresničujem se. Z vsem srcem postajam bolj jaz.

Navdušena sem. nad pisanjem. Kako čutim, da prihaja. Kot da je že tukaj. Kot da že čutim to sapo na tilniku. Čutim to toplino. Srčnost. Objema me. Čutim to polnost. Čutim to izraznost. Čutim vse vesolje, kako se želi izrazit skozi mene. Čutim.

Ne diha mi za ovratnik. Samo je prisotna. Čutim rahlo nežno toploto na vratu. Čutim da je blizu. Ampak tako čisto nežno. Prijetno. Čutim polnost tega življenja. Čutim polnost pristnosti.

Lahko sem ljubezen. Čutim to veselje in radost z vsem mojim bitjem. Čutim pestrost teh ljubkih dni. Rada imam polnost. Rada imam svečanost. Ljubim to pričakovanje. Ljubim to zadoščenje. Ljubim to smelost in veselje. Čutim to raznolikost dni. Čutim, da se polnim z vsem bitjem. Z ljubeznijo. Čutim se prepojeno. Čutim se močno vsak dan bolj. In rada bi se še bolj napolnila. Čutim to notranje zadovoljstvo. Moč. Pristnost. Prepojena sem z njo. Trajno. Samo bolj si želim izraziti vse, kar je v meni. Ljubkost. Čistost. Ljubezen. Čutim, da lahko sem. z vsem tem. Samo objeta v to lepoto. In v to radost. Rada imam to. Rada imam to ljubkost. Rada imam svoje življenje. Čutim ta smeh. Čutim ta notranji izvir sreče, ki je neustavljiv.

Čutim to ljubezen do mene, ki samo narašča. Čutim to sigurnost v sebi. Čutim ta pretok energije. Vesolje se želi izraziti vsak dan malo bolj. Rada imam pestrost teh dni.

Še lahko samo malo čutim to vznesenost? Še lahko malo bolj ponotranjim te lepe občutke? Rada jih doživljam. Čutim, kako vse cvete v meni. Čutim to lahkotnost in zaupanje v vesolje. Čutim. Čutim. Samo čutim. In to me razveseljuje. V polnosti. Sem. lahko samo sem.

Tvoje resnično delo je, da se napolniš dokler tvoj kozarec ni tako poln, da teče čez – tako da nikoli ne boš praskala, bila nesigurna, potrebna ali ne zadostna.
Oprah

Nisem čisto dobro prevedla. Bom še pogledala za boljši prevod. Ampak tako nekako. Napolni se, da ne boš prosila za drobtinice ljubezni, naklonjenosti, vednosti.

Čutim, da me ta polnost vedno bolj objema. Tako dobro se počutim tako zadovoljno. Radostno. Obožujem svoje življenje. Čutim njegove poljube na vratu. Tako lepo me objema. Vse je v moje najvišje dobro!

Ljubek poln ljubezni srčkan pisan pristen dan!

Cmok! Objem!
















P.S.: Cenim, da sem danes tukaj. Danes še lahko bolj poslušam svoje srce. Danes še bolj poslušam svoj notranji kompas. Vodi me dalje. občutim to notranjo moč.

ponedeljek, 29. april 2019

Polnost

Čutim to polnost življenja, da sem lahko to, kdo sem v polnosti. In danes čutim, da me življenje poljublja še bolj. Še bolj čutim to nežnost. Čutim ta topel prijeten sijoč pristen objem.

Srečna sem v vseh pogledih. Uživam.

Čutim, kot bi me ljubezen pikico po pikico polnila. Zdaj pa se čutim polno. Tako polno, da lahko teče čez. Tako polno, da sem lahko vse, kdo sem. Tako polno, da sem lahko svobodna ustvarjalka svojih dni.

Tako rada imam svoje življenje. Čutim to lepoto. Čutim to pristnost. Čutim to moč, da sem lahko sijaj in uresničevanje vsega kar sem. Cenim, da sem lahko užitek. Cenim, da sem lahko prijaznost. Cenim, da sem lahko neskončnost. Uživam v tem lepem pogledu na svoje življenje.

Čutim izvir v meni, ki se polni. Čutim to zaljubljenost v življenje. Čutim to izoblikovanost in hkrati nastajanje. Čutim to vrenje v meni. Čutim razvejanost in cvetenje narave v meni. Močno drevo sem. Polna poganjkov.polna izraznosti. Polna živosti. Polna lepote. Čutim to moč, da sem lahko vse, kdo sem. Čutim moč, da sem lahko upanje. Lahko sem zaupanje.

Čutim to notranje zadovoljstvo. Srčnost. Pristnost. Lepoto.

Čutim to pomladnost v meni. Rada sem pristnost. Rada sem vse to, kar in kdo resnično sem. Lahko sem užitek.

Še bolj želim sprejemati ljubezen v svojem življenju. Še bolj želim odpreti srce. Ljubim to izraznost in lepoto tega trenutka. Ljubim. Ljubim. Ljubim!

Ljubek sijoč pristen pisan ljuban srčen dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te ljubi! Vsa ljubezen je v tebi!


nedelja, 28. april 2019

Magic!

Poslušam svoje srce: Pa tukaj no, na gradu!

Poslušam svoje srce: Pa tukaj no, na gradu!: Cenim, da sem tukaj in da sem se povabila na kavico! Dobro je! Zelo mi je všeč! Kako uživam! Čas je, da sem lahko pristna z vsem srcem! Vsak...

Pa tukaj no, na gradu!

Cenim, da sem tukaj in da sem se povabila na kavico! Dobro je! Zelo mi je všeč! Kako uživam! Čas je, da sem lahko pristna z vsem srcem! Vsak dan malo bolj!

Kaj je danes moj namen?!

Samo, da sem v tem lepem trenutku. Sem vse, kdo sem v polnosti in znam uživati v vseh teh lepotah in izjemnostih. Kako se dobro počutim. Šla sem na ta ljubek grad in sem samo tukaj z vsem srcem. To mi je všeč in tako dobro se počutim tukaj. Cenim, to. Rada sem tukaj z vsem srcem!

Rada sem z vsem srcem tukaj! Kako sem srečna, da sem lahko tukaj. Na gradu. V kavarni! To pa si želim naprej deliti!

In rada se imam! Tako sem bila vesela, da sem kar zavila na pustolovščino! H gradu. Saj ni daleč, ni pa tudi tako blizu. Ali pa je! Prav sem se odločila! Super se počutim tukaj.

Včasih prav prija ne početi nič. Rada sem z vsem srcem tukaj. Rada sem z vsem srcem pristna in tukaj. To me razveseljuje!

Toplo sem se oblekla. Slike pa so uspele! To imam tako rada in sem res rada tukaj. Cenim to!

Nekaj stvari še imam za urediti doma in jih tudi bom! Zase! Ker sem vredna! Ker si želim!

Kaj pa zdaj? Kam me vodi pot? Kam si želim naprej? Kaj si želim zase? Kaj si želim početi?

Dobro vem! Pogledati kak dober film! To pa me tako veseli! To pa me tako razveseljuje! Komaj čakam, da sem lahko to, še bolj, kdo sem. kaj če bi rekla, da bom napisala vlog in blog o Vurberku, če lahko. Pa saj lahko! Mislim, da bi bilo prav. Tako za zabavo. In ker si želim. To si želim ustvarjati še bolj.
Sem pogumna in to čutim v sebi. To si želim izražati. Ne bom več govorila o tem. Samo prepustila bom življenju, da se pretaka skozi mene.

Jaz tako vem, kaj si želim. In vesolje tudi. Tako se naj uresniči. Zame in za vse Vesolje. Za vse najvišje dobro. samo zaupam. Lahko samo zaupam. Danes samo zaupam, ker lahko. In ker mi  je to v veselje. Zaupam. Danes čisto zaupam.

Ljubek srčkano pristen srečen pisano pirkupen dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Tvoje srce se odpira ljubzeni! Vse je že v tebi! Rita Ora, Your Song (ft. Ed Sheeran)  (https://www.youtube.com/watch?v=4vAf1esMT8s)

P.P.S.: https://youtu.be/SkPiAdGptqs ... nov navdih...