nedelja, 28. april 2019

Pa tukaj no, na gradu!

Cenim, da sem tukaj in da sem se povabila na kavico! Dobro je! Zelo mi je všeč! Kako uživam! Čas je, da sem lahko pristna z vsem srcem! Vsak dan malo bolj!

Kaj je danes moj namen?!

Samo, da sem v tem lepem trenutku. Sem vse, kdo sem v polnosti in znam uživati v vseh teh lepotah in izjemnostih. Kako se dobro počutim. Šla sem na ta ljubek grad in sem samo tukaj z vsem srcem. To mi je všeč in tako dobro se počutim tukaj. Cenim, to. Rada sem tukaj z vsem srcem!

Rada sem z vsem srcem tukaj! Kako sem srečna, da sem lahko tukaj. Na gradu. V kavarni! To pa si želim naprej deliti!

In rada se imam! Tako sem bila vesela, da sem kar zavila na pustolovščino! H gradu. Saj ni daleč, ni pa tudi tako blizu. Ali pa je! Prav sem se odločila! Super se počutim tukaj.

Včasih prav prija ne početi nič. Rada sem z vsem srcem tukaj. Rada sem z vsem srcem pristna in tukaj. To me razveseljuje!

Toplo sem se oblekla. Slike pa so uspele! To imam tako rada in sem res rada tukaj. Cenim to!

Nekaj stvari še imam za urediti doma in jih tudi bom! Zase! Ker sem vredna! Ker si želim!

Kaj pa zdaj? Kam me vodi pot? Kam si želim naprej? Kaj si želim zase? Kaj si želim početi?

Dobro vem! Pogledati kak dober film! To pa me tako veseli! To pa me tako razveseljuje! Komaj čakam, da sem lahko to, še bolj, kdo sem. kaj če bi rekla, da bom napisala vlog in blog o Vurberku, če lahko. Pa saj lahko! Mislim, da bi bilo prav. Tako za zabavo. In ker si želim. To si želim ustvarjati še bolj.
Sem pogumna in to čutim v sebi. To si želim izražati. Ne bom več govorila o tem. Samo prepustila bom življenju, da se pretaka skozi mene.

Jaz tako vem, kaj si želim. In vesolje tudi. Tako se naj uresniči. Zame in za vse Vesolje. Za vse najvišje dobro. samo zaupam. Lahko samo zaupam. Danes samo zaupam, ker lahko. In ker mi  je to v veselje. Zaupam. Danes čisto zaupam.

Ljubek srčkano pristen srečen pisano pirkupen dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Tvoje srce se odpira ljubzeni! Vse je že v tebi! Rita Ora, Your Song (ft. Ed Sheeran)  (https://www.youtube.com/watch?v=4vAf1esMT8s)

P.P.S.: https://youtu.be/SkPiAdGptqs ... nov navdih...

Ni komentarjev:

Objavite komentar