sobota, 19. oktober 2019

Fabulous Fashion Friday: What I wore I OCTOBER 2019

Poslušam svoje srce: Poetičnost je poetičnost!

Poslušam svoje srce: Poetičnost je poetičnost!: Rada sem med knjigami. Kakorkoli. Zdaj sem spet začela brati novo. Kako lepo in zabavno piše. Če misli, kdo, da je nesrečen in da mu bo ta k...

Rada imam svoje otroštvo in če ga niste imeli, še ni prepozno!

Kako sem se pa včeraj zabavala! Rada imam svoje otroštvo in če ga niste imeli, še ni prepozno!

Tako uživam še zdaj kot majhen otrok. Včeraj smo se trije spravili na gugalnico. Tako okroglo! Kaj se je zgodilo! Ena stran se je utrgala in vsi trije smo padli na tla – brez večjih poškodb. Bilo pa je veliko smeha! Potem smo še kar ležali na tleh in se smejali. Kar še nam ni bilo za vstati. Uživali smo v polnosti v tem, kdo smo!

Ležala sem z glavo pri zemlji – na travi in noge sem imela v zrak! Kako zabavno!
Že dolgo se nisem tako smejala!

Kako sem se navadila na računalnik z mehkimi tipkami, da mi je ta prav moteč. Tako je prav! Zaslužim si pisati na računalnik, ki mu tipke delajo z lahkoto!

Enako je v življenju. Prav moralo bi me motiti, če se ne počutim dobro! prav moralo bi mi iti na živce, če se ne počutim dobro! prav moralo bi mi biti moteče, da se ne počutim srečno!

Kolikokrat se tako navadimo na moteče okoliščine, da nas več ne motijo? Napaka!

Zaslužimo si, da se počutimo dobro! zaslužimo si, da se počutimo srečno! Zaslužimo si, da smo veselje in radost!

In ko se ne počutimo odlično, nekaj je narobe!

Kako se lahko počutim malo boljše? Vem, da mi zdaj ta računalnik služi dobro! in vem, da bo ob pravem času prišel novi!

Ljubek sijoč pristen srčkan sončen jasen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je unikatnost! Razkažimo - pokažimo se v vsem svojem sijaju!

P.S.S.: Nov navdih... https://youtu.be/8qrBGz9BKpY

petek, 18. oktober 2019

Poetičnost je poetičnost!

Rada sem med knjigami. Kakorkoli. Zdaj sem spet začela brati novo. Kako lepo in zabavno piše. Če misli, kdo, da je nesrečen in da mu bo ta knjiga pomagala, se moti. To pomaga malo srečnim, da so še bolj srečni. Kako res je to!

ker ko smo nesrečni, tako ne pustimo lepote navznoter!

Lahko pa to spremenimo!

No, zdaj sem v čitalnici. Brala sem revijo o pesništvu, pisateljstvu. Ne morem verjeti, da smo še zdaj v tako partiarhalnih časih, pa je cerkev ločena od države že davno. To poudarjam zato, ker tam ženska ne sme biti duhovnica! Bila pa sem čisto presenečena, da je komisiji deset moških in ne pustijo skoraj nobene ženske kozi! V kakšnih časih živimo! Jaz pa sem milila, da smo se spremenili. Da šteje poetičnost in bogastvo jezika, notranjega sveta in tenkočutnost, skozi katere izražajo besede neizrazljivo v poeziji – ali prozi. Vseeno je!

No, saj jaz živim v tem svetu! Meni je pravljica!

Ampak daj no! Slovenija, pa tako zadaj! Samo zato, ker nekomu nekaj dol visi. Uh, pa sem mislila, da smo prerasli samovšečnost in nadvlado moške ozkosti.

Čakaj. Saj imam rada moške. Vsaj take v mojem svetu. No! Torej spremenim fokus. Ne želim jim dajati energije. Ob sebi imam moške - moškega, ki je v resnici s stiku s svojo dušo. In ima rad tudi ženski pogled.

Kako sem vesela, da sem priča tej radosti rasti. Če že samo mojo družino pogledam, kako smo se spremenili! Iz trdega, tako mora biti, vsak zdaj cveti po svoje. Našli smo globine, ki jih brez preizkušenj ne bi. Povezani smo bolj kot kdajkoli! In kako se je šele oče odprl! Skupaj delamo tai chi! Se pogovarjamo o knjigah, o tem, da sploh nikoli ni pravi čas za šimfanje.

Čakaj. Poanta.

Ljubim poetičnost v sebi in drugih – ne glede ali jim kaj visi dol.

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Živite svojo poetičnost! Danes!

P:S:S.: Navdih... https://youtu.be/2QnlB35JDj0

četrtek, 17. oktober 2019

Pa tako! Ustvarjalka...

Kaj je to danes? Polnost življenja me dohiteva. Nisem si niti mislila, da je lahko tako dobro. Če bi me videla podoba izpred desetih let, bi se čudila.

Včasih pridejo dnevi, pridejo v vsakem primeru, ko so že sami po sebi srečni. Tako, kot petek. Ne moreš, da bi bil slabe volje.

Kaj lahko spet pozdravimo spremembe? Saj vem, če pa je tako dobro biti tu. Ampak kaj, ko je tam še boljše. Kaj pa če bi polno uživala v tu in ko bo prišlo tam, bom pa uživala v tem!
To pa lahko, ej!

Danes grem malo raziskovati gradove naokoli. Dva ali mogoče tri. So kar blizu! To pa lahko naredim. Zadovoljna sem, da je tako lepo okolje okoli mene.

Pa še en izlet bom rezervirala. Ker si to želim. Zase. Malo pustolovščine. To pa tako vedno prav pride.

Kaj ni zanimivo, da ko smo v stresu, da se nam pogled zoži na materialno, na preživetje? Tako piše Joe Dispenza in verjamem mu. Kaj če ne bi živela  v stresu? Kaj če bi si ustvarjala okolje, ki me spodbuja, ki je polno navdiha, ki je radostno?! Seveda, jaz sem ustvarjalka svojega življenja. Zdaj je čas, da stopam naprej. V tem trenutku. Polnost sem in veselje. Zdaj je čas, da tako tudi živim.
Včeraj sem najprej pisala blog, potem pa dnevnik hvaležnosti, in kaka razlika je bila v pisanju! Vse je bil bolj zmedeno, nisem našla pravih misli in zakomplicirala sem sto na uro!

Res mi pomaga dnevnik hvaležnosti. Res! Čas je, da še to bolj živim.

Kako rada imam taka jutra, ko se počasi prebujam. Meditacija. Pisanje. Tako rada delam to, kar ljubim. In se povežem s svojim srcem.

Ljubek sijoč pristen srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Zakaj danes ne bi bilo praznovanje v vseh pogledih! Čas je!

P.S.S.: Nov navdih! https://youtu.be/d5-h7qTEUrg

sreda, 16. oktober 2019

Martin Kojc: Učbenik življenja 6. lekcija

Martin Kojc: The Textbook of Life - 9th lesson

Poslušam svoje srce: Spremeni se!

Poslušam svoje srce: Spremeni se!: Kako se začne dan, če se zaspim? S kavo. Kako dobro! hvaležna em za kavo, da me zvabi s postelje. No, saj nisem v resnici zaspala. Imel...

Spremeni se!

Kako se začne dan, če se zaspim? S kavo.

Kako dobro! hvaležna em za kavo, da me zvabi s postelje. No, saj nisem v resnici zaspala. Imela sem še čas, ampak sem zaspala za samo nekaj minutk.

Hej, brez pojasnjevanja.

Zdaj sem skoraj pri koncu knjige Joe Dispenza. Polna sem novih idej in že želim napredovati. V njej so tudi meditacije.

No, ne samo meditacije. Pravi postopek, kako se znebiti starega jaz in postati novi, sveži.
Najprej je sproščanje telesa.

To mi gre izjemno dobro.

Potem je drugi teden opazovanje, kaj bi rada spremenila. Kot bi se pogovarjali z višjo silo. To sem zdaj.

In kaj bi jaz napisala.

Ko se mi zgodi ______, sem v krču. Kot kuščar, ki otrpne. Ali kuščar otrpne? No, postanem negibna. Strah me zmrzne. Kot v ledenem kraljestvu! Točno tako! Kot bi čas obstal. Ali pa v Trnuljčici - vedno sem imela rada to pravljico.

No, ta otrplost pa me onemogoča, da bi naprej sledila svojim sanjam. Zoži mi pogled, da sem v krču in ne morem jasno videti polja možnosti, ampak se osredotočam na eno rastlinico.

No, tako je zavedanje zdravilno. Ker vem, da bi to rada spremenila.

Še nekaj je.

Potem pa rečeš na glas:
»Spremeni se!«

Če me slučajno zanese v stare vzorce.

Do zadnje stopnje še nisem prišla, ko pa si predstavljam, kdo pa si želim biti.

No, ta korak spoznavanja, kar mi ni vešč, je ključen, ker se sprosti ogromno energije, ker se ne rabim več pretvarjati priznam si, kako je. In resnica me bo osvobodila.

Saj vem, da so to zdaj zakomplicirani koraki. Ampak ko to vse povežem.

Sprostitev.

Potem.

Zavedanje vzorcev, da jih lahko preusmerimo. Spremeni se!

Vizualizacije, kaj pa si želim.

Easy brezzy!

Ljubek sijoč pristen srčkan pristno prikupen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje ti kaže vse, kot odraz ljubezni. Živlenje nas ljubi tako močno, nenehno! Prepustimo se tej ljubezni!

torek, 15. oktober 2019

Danes zalivam svoje strasti! Saj ne želim oveneti!

Kako zabavno! Vedno se zgodi nekaj smešnega! Vedno! In kako rada se smejem iz srca! To je moje čisto veselje! In že samo to, da se je danes zjutraj ob šestih zjutraj peljal avto mimo z glasbo, ki jo obožujem, mimo. Spodaj je imel čisto na glas in tako dobra je bila!

Rada imam presenečenja. Celo Vesolje mi šepeta, da me ljubi.

Zakaj nisem prej tega opazila?

Verjetno sem bila kot srna na begu. Samo bežala sem stran od stresa in pogled se mi je skrčil. Kako nisem opazila te ljubezni Vesolja? Na vsakem eku me preseneti. Kot bi me poljubljalo!

Zdaj komaj res opazim lepoto sončnega vzhoda, oblakov, kot bi jo srkala vase. Hkrati pa se zavedam, da sem ta lepota v resnici tudi jaz.

Vedno rada premlevam o tem, kako si lahko še izboljšam življenje.

Kaj ni zanimivo, da so knjige moja ljubezen. Kaj ni zanimivo? Res! Berem že od osnovne šole. Takoj verjetno, ko sem se naučila. Kako zabavno! Te nove zgodbe me bogatijo. Te nove zgodbe so moja radostna rast. Te moje zgodbe so nov pogled na življenje, ki ga lahko ustvarjam zdaj. srečna sem. polna sem radosti.

Vem, da si želim veselja. Vem, da si želim ljubezni. Vem, da si želim ustvarjalnosti. Vem, da si želim prijateljstva. To vse dajem! To vse uresničujem! Zdaj sem vse to, kdo sem. Zdaj sem vse to!

Počutim se, kot da se zbujam iz transa. Kot Sneguljčica. Kot to, kdo sem v resnici. Uvela bi, če ne bi imela tega! Pisanja. Bloga, youtuba, slikanja, predavanj! To mi je tako veselje. To je moja živost. To je moje uresničenje sebe! To me dela živo! Zdaj pa gremo naprej!

Ljubek sijoč srčkan dan!

Cmok!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te razvaja z lepotami. Jih opazimo danes?

P.P.S.: Poslušaj svoje srce... https://youtu.be/9UYQTGQuXRE

ponedeljek, 14. oktober 2019

Be in happy zone!

Poslušam svoje srce: Danes pa metode po zakonu privlačnosti...

Poslušam svoje srce: Danes pa metode po zakonu privlačnosti...: Kaj če je danes tisti dan, ko se je prav treba imeti rad? Kaj če je danes tisti dan, ko se prav želim imeti rada? Kaj če je danes ti...

Danes pa metode po zakonu privlačnosti...

Kaj če je danes tisti dan, ko se je prav treba imeti rad?

Kaj če je danes tisti dan, ko se prav želim imeti rada?

Kaj če je danes tisti dan, ko že vem, da se imam rada in tako tudi živim?

Danes praznujem.

In kaj je lepšega, kot če med tednom bolj dolgo spim? Nič! Tako lepe sanje sem imela! Našla sem popolno hiško ob vodi, čisto blizu! Bilo je tako lepo! z lesenimi čolni. Pa drevesi. Lepo je bilo! In moje sanje se uresničujejo. Zdaj stopam še bolj proti njim!

Potem, ko sem se res naspala, sem si naredila kopel. Kaj nisem omenila zajtrka in kave v postelji? Napaka! To sta ključna dejavnika mojega lepega začetka dneva!

Kopel mi je tako prijala. Vizualizirala sem svet, kot si ga želim zase.

Kako bi živela, če bi bila milijonarka?

Kako sem uživala v tej vizualizaciji!

Prava radost!

Stopimo iz te majhnosti, pomanjševanja! Pripravljena sem živeti svoje sanje! Danes!

Našla sem tako dobri metodi po zakonu privlačnosti. Za ustvarjanje obilja. Denarja.

Najprej imam v denarnici sto evrov, ena je imela pet sto sprinatanih. Deluje v vseh pogledih. In potem ko vidim, kaj lepega, si miselno predstavljam, da porabim ta denar. In tako porabim ta denar večkrat na dan. Kaj bi si vse kupili?

No, druga metoda pa je, da prvi dan porabiš tisoč evrov. Drugi dan dva tisoč evrov, tretji dan – tri tisoč in tako naprej. Na koncu leta porabim miselno tristo petinšestdeset tisoč evrov na dan! zadnji dan v letu. Pa kaj ni to zanimivo!

No to nam širi obzorja in tega, da si povečamo in privabimo obilje. Deluje, zakaj ne bi preizkusili?
Metodi sta iz knjige Denar in zakon privlačnosti Esther Hicks. Priporočam!

Ljubek poln obilja srečne in srečen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Vizualizirajte! Tako boste bliže sanjam.

nedelja, 13. oktober 2019

Poslušam svoje srce: Ker mu lahko zaupam!

Poslušam svoje srce: Ker mu lahko zaupam!: Kako rada imam praznovanja! Letos smo nazdravljali z ananasovim sokom, ki ga obožujem! Oooooo-oooo-pa! Vem, še vedno rada nazdravljam. ...

Praznovanje!

Ker mu lahko zaupam!

Kako rada imam praznovanja! Letos smo nazdravljali z ananasovim sokom, ki ga obožujem! Oooooo-oooo-pa! Vem, še vedno rada nazdravljam.


S kavico pa smo nazdravljali čin-čin. Tako za hec!

To me pa vedno tako zabava!

Pa če ni življenje lepo! zdaj! zabavno! Ljubim vsak košček njega!

Kako sem lahko danes bolj sveža? Kako sem danes lahko bolj pristna? Kako sem lahko vse, kar me niso naučili, da delam avtomatsko? Kako pustim duši, da res sije iz mene!

Slišala sem, da imamo v življenju sedem letne cikle – od Roberta Holdena. In verjamem v to. zdaj se mi počasi začne nov – skoraj – tako. Počasi! Malo se bom že predpripravila, ker čutim tak nov zagon, da bi rekla – letim na navdušenju intuicije. In ni samo veter – vesoljski pogon je! Seveda, če so angeli zraven!

Kako mi meditacija pomaga! Mislim, da je to ključno!

Pa to, da se lahko smejim vsem svojim norčijam!

Zadnjič sem rekla, da si želim močno znamenje, da bom vedela, da je vesolje na moji strani! in kaj se zgodi!!!

Danes je tudi že znamenje! Oblaki so oblečeni v moje najljubše barve! Pinki! Čakaj, vedno mislim, da je živo roza pinki. No živo roza so! In puhasto porazdeljeni, kot pena na kavici, samo, da je obrnjeno na glavo. Kot penica od zgoraj navzdol…

Pustimo to!

No! Želela sem močno znamenje, da mi vse Vesolje stoji ob strani!

In kaj se je zgodilo!

Gledala sem romantičen film!

Tam je potem bilo tako:
»Kaj nisi naveličana od tega veslanja proti toku? Kaj že nisi izmučena od tega? Kaj te ni to že izželo!? Prepusti se toku! Zaupaj!«

Zdaj bom razkrila svojo najljubšo razvado! Obožujem gledanje romantičnih filmov in komedij! In gledala sem jih vsak teden – celo več kot eno – skoraj pol leta! Odkar mi je teta povedala za skrivnost, kje jih najdem… In nikoli, nikoli v desetinah teh filmov ni bilo kaj tako nazornega! Za moje sporočilo!

Kako je mogoče, da sem dobila odogovr po samo dveh urah, ko sem prosila za njega!!!
Zato, ker me Vesolje ljubi! Ker mu lahko zaupam! Ker skrbi zame! Vedno! Vse je v moje najvišje dobro! vam rečem!!!

Ljubek pisan poln zaupanja dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je tukaj zate! Verjemi!

P.P.S.: Poslušaj svoje srce... https://youtu.be/9UYQTGQuXRE