torek, 15. oktober 2019

Danes zalivam svoje strasti! Saj ne želim oveneti!

Kako zabavno! Vedno se zgodi nekaj smešnega! Vedno! In kako rada se smejem iz srca! To je moje čisto veselje! In že samo to, da se je danes zjutraj ob šestih zjutraj peljal avto mimo z glasbo, ki jo obožujem, mimo. Spodaj je imel čisto na glas in tako dobra je bila!

Rada imam presenečenja. Celo Vesolje mi šepeta, da me ljubi.

Zakaj nisem prej tega opazila?

Verjetno sem bila kot srna na begu. Samo bežala sem stran od stresa in pogled se mi je skrčil. Kako nisem opazila te ljubezni Vesolja? Na vsakem eku me preseneti. Kot bi me poljubljalo!

Zdaj komaj res opazim lepoto sončnega vzhoda, oblakov, kot bi jo srkala vase. Hkrati pa se zavedam, da sem ta lepota v resnici tudi jaz.

Vedno rada premlevam o tem, kako si lahko še izboljšam življenje.

Kaj ni zanimivo, da so knjige moja ljubezen. Kaj ni zanimivo? Res! Berem že od osnovne šole. Takoj verjetno, ko sem se naučila. Kako zabavno! Te nove zgodbe me bogatijo. Te nove zgodbe so moja radostna rast. Te moje zgodbe so nov pogled na življenje, ki ga lahko ustvarjam zdaj. srečna sem. polna sem radosti.

Vem, da si želim veselja. Vem, da si želim ljubezni. Vem, da si želim ustvarjalnosti. Vem, da si želim prijateljstva. To vse dajem! To vse uresničujem! Zdaj sem vse to, kdo sem. Zdaj sem vse to!

Počutim se, kot da se zbujam iz transa. Kot Sneguljčica. Kot to, kdo sem v resnici. Uvela bi, če ne bi imela tega! Pisanja. Bloga, youtuba, slikanja, predavanj! To mi je tako veselje. To je moja živost. To je moje uresničenje sebe! To me dela živo! Zdaj pa gremo naprej!

Ljubek sijoč srčkan dan!

Cmok!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te razvaja z lepotami. Jih opazimo danes?

P.P.S.: Poslušaj svoje srce... https://youtu.be/9UYQTGQuXRE

Ni komentarjev:

Objavite komentar