četrtek, 17. oktober 2019

Pa tako! Ustvarjalka...

Kaj je to danes? Polnost življenja me dohiteva. Nisem si niti mislila, da je lahko tako dobro. Če bi me videla podoba izpred desetih let, bi se čudila.

Včasih pridejo dnevi, pridejo v vsakem primeru, ko so že sami po sebi srečni. Tako, kot petek. Ne moreš, da bi bil slabe volje.

Kaj lahko spet pozdravimo spremembe? Saj vem, če pa je tako dobro biti tu. Ampak kaj, ko je tam še boljše. Kaj pa če bi polno uživala v tu in ko bo prišlo tam, bom pa uživala v tem!
To pa lahko, ej!

Danes grem malo raziskovati gradove naokoli. Dva ali mogoče tri. So kar blizu! To pa lahko naredim. Zadovoljna sem, da je tako lepo okolje okoli mene.

Pa še en izlet bom rezervirala. Ker si to želim. Zase. Malo pustolovščine. To pa tako vedno prav pride.

Kaj ni zanimivo, da ko smo v stresu, da se nam pogled zoži na materialno, na preživetje? Tako piše Joe Dispenza in verjamem mu. Kaj če ne bi živela  v stresu? Kaj če bi si ustvarjala okolje, ki me spodbuja, ki je polno navdiha, ki je radostno?! Seveda, jaz sem ustvarjalka svojega življenja. Zdaj je čas, da stopam naprej. V tem trenutku. Polnost sem in veselje. Zdaj je čas, da tako tudi živim.
Včeraj sem najprej pisala blog, potem pa dnevnik hvaležnosti, in kaka razlika je bila v pisanju! Vse je bil bolj zmedeno, nisem našla pravih misli in zakomplicirala sem sto na uro!

Res mi pomaga dnevnik hvaležnosti. Res! Čas je, da še to bolj živim.

Kako rada imam taka jutra, ko se počasi prebujam. Meditacija. Pisanje. Tako rada delam to, kar ljubim. In se povežem s svojim srcem.

Ljubek sijoč pristen srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Zakaj danes ne bi bilo praznovanje v vseh pogledih! Čas je!

P.S.S.: Nov navdih! https://youtu.be/d5-h7qTEUrg

Ni komentarjev:

Objavite komentar