sobota, 8. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Nežnost do sebe

Poslušam svoje srce: Nežnost do sebe: Zdaj pa je čas nežnosti do sebe. Zdaj pa je čas sočutja do sebe. Veliko sem dala skozi. Odstranjujem maske in sem pristna bolj in bolj. Včer...

Nežnost do sebe

Zdaj pa je čas nežnosti do sebe. Zdaj pa je čas sočutja do sebe. Veliko sem dala skozi. Odstranjujem maske in sem pristna bolj in bolj. 

Včeraj se je zgodila pika na i in zdaj se počutim potrebna počitka od vsega.

Močne energije Ljubezni razkrivajo vse plati. Samo zato vse to (sivine, temnine, potlačene zadeve) pridejo na površje, da se spravijo v harmonijo. Zaupam, da jo bom ustvarila. Ampak zdaj pa potrebujem samo počitek. Vse to – no to – je bilo razkrito samo kot želja, da se spravi v ravnovesje, ne kot kritika, zasramovanje, obtoževanje ali znak moje nesposobnosti. Tudi zato sem nežna s sabo. Želim v višjo vibracijo, ampak brez čiščenja tega, res ne bo šlo.

Spoštujem potrebe svojega telesa. Res se je ves nakopičilo.

Zdaj sem mila s sabo in se ne potiskam naprej.

Ohranjam svojo vizijo. Ampak ne izsiljujem, dopuščam, da se zgodi. Sprejemam bolj kot udejanjam.

Seveda sledim pozitivno navdihnjeni akciji. Intuiciji.

Potrebujem malo oddiha od vsega. Prav dobro dene. Zdaj nisem ne hčerka, mama, sestra, partnerica, nečakinja, ženska… nobena vloga ni pomembna. Pomembno je, da sem pristna. Zdaj želim pristno počivati.

Kam te vabi tvoje telo? Kam te vleče tvoje srce?!

Danes se poslušaj in to udejanjaj. Tudi, če udejanjaš počitek in mir.

Poslušaj se.

Ljubek srečen sproščen umirjen čaroben vesel jasen hvaležen živahen kreativen lahkoten optimističen dan!



🌷 P.S.: Sprejemam vse, kot je. Tudi sebe. Sem, kje sem in to je fantastično. Sprejmi se danes. Čudovita si! Točno tu si, kjer moraš biti.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - GARDELIN ... https://youtu.be/TTZocv5U-eU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 7. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Prepustivev - dopustitev Ljubezni

Poslušam svoje srce: Prepustivev - dopustitev Ljubezni: Življenje lahko preseneti na veliko načinov. Kaj če bi mu pustili? Kaj če bi mu sledili? Kaj če bi se prepustili in se ne bi toliko upirali?...

Prepustivev - dopustitev Ljubezni

Življenje lahko preseneti na veliko načinov. Kaj če bi mu pustili? Kaj če bi mu sledili? Kaj če bi se prepustili in se ne bi toliko upirali?!

»Jaz poznam svojo pot. In taka je. In zdaj ni mogoče, da se uresniči.«

Je to res, ali so samo stara prepričanja? Je to moj ozki pogled?! Sem ujeta v sedanjosti, namesto, da bi zaupala v božansko pravi čas, sosledje in naključja – čudovite priložnosti?

Lahko danes malo sprostim vse skupaj in jemljem vse bolj lahkotno?

Lahko pustim toku Ljubezni, da se vsaj malo bolj pretaka skozi mene, kot se je včeraj? Ali pred trenutkom?

Lahko danes zaupam v božanski pravi čas – za vse?

Kaj če moj način ni edini pravi način? Kaj če sem spregledala kaj pomembnega?

Kaj če bi nadomestila izsiljevanje s svoj prav in svojim načinom in bi bolj dopuščala, da se zgodi?!

Lahko bolj zaupam procesu Ljubezni, Bogu, Enosti, da je vse že zdaj popolno urejeno? V najvišje dobro vseh, torej tudi mene.

Se lahko danes malo bolj sprostim?

Lahko danes malo bolj uživam?

Lahko praznujem življenje in to, kdo sem?

Lahko sprostim svoje potenciale, da res živim pristno in zaupam, da vse, kar potrebujem, bo dejansko prišlo!?

Zaupaj v moč svojega srca in Vesolja. Skupaj tketa čudovito ljubezensko zgodbo, ki se ji reče tvoje življenje. Zares uživaj ta dan. Prepusti se čarobnosti!

Ljubek srečen hvaležen jasen kreativen pristen živahen edinstven sijoč dopuščajoč mavričen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svoji intuiciji, prav te vodi.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 6. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Hrana ZA telo!!!

Poslušam svoje srce: Hrana ZA telo!!!: Zdaj sem tako dobro jedla. Vem. Hrana je moja strast! Rada dobro jem, čeprav sem vegetarijanka. Saj niti ne vem, zakaj je to pomembno. Hrana...

Hrana ZA telo!!!

Zdaj sem tako dobro jedla. Vem. Hrana je moja strast! Rada dobro jem, čeprav sem vegetarijanka. Saj niti ne vem, zakaj je to pomembno. Hrana hrani mojo dušo, telo in moje srce.

Rada bi poudarila zdravo prehranjevanje s poudarkom na svežem sadju in zelenjavi. Dovolj je bilo predelane hrane, kjer sploh ne vemo, kaj vse je v njej. Toliko različnih stvari nam prikrivajo in nas ohranjajo na nizki vibraciji. Saj meni je znano iz lastnega počutja. Če jem svežo hrano in tako, ki sem si jo pripravila doma, sem polna energije. Počutim se živo in polno radosti. Pa še užitek je kuhati za druge, sploh, če uspe!

Različni smo. Kaj pa hrani tvojo dušo in telo?! Prisluhni si danes. Vsak je drugačen in vsak potrebuje kaj drugega. Dokler občutiš mir v svojem prehranjevanju – je to prava hrana zate.

Brala sem čudovite Anthony William-a knjige Hrana, ki zdravi in druge in res mi je osvetlil pogled na prehranjevanje. Nekatera hrani nas, nekatera pa naše škodljive bakterije našega telesa. Res zanimivo branje in nov pogled na bolezni vseh vrst.

Seveda pa je tu tudi gibanje. S sprehodom vedno predelujem čustva in svoje srce naravnam nazaj na harmonijo.

Izbiraj mir in ustvarjaj srečne celice v svojem telesu. Hrana pa naj to čudovito dopolni. Zaupaj si glede prehrane, zaupaj svojim občutkom in dobremu-slabemu občutku. Tvoje telo ne laže.

Kaj lahko danes malo bolj cenimo svoje telo!? Vse dela vedno v naše najvišje dobro! Odstranjuje strupe. Prebavlja. Se obnavlja. Nam služi za vse vrste užitkov. Danes ga objemi z ljubeznijo in mu povej, da ga imaš rada! Dragoceno je!

Sprejmi svoje telo. Namesto, da bi bili veseli, da ga imamo, se kritiziramo zaradi izgleda – same malenkosti! Pa kaj če imamo kakšen kilogram preveč ali premalo! Pa kaj če imamo malo trebuščka. Pa kaj če imamo eno oko bolj povešeno od druge! Pa kaj če imamo celulit! Vse to smo mi! To je naravno! Danes se spravimo s sovjim telesom. Ustvarimo mir. Čudovite smo! Popolne smo! Čisto nič nam ne manjka! Dovolj smo take kot smo! Popolne smo take kot smo! Sprejmi se danes v vseh pogledih! Tvoje telo je dragoceno! Ti si dragocena! Danes je dan za ljubezen do sebe in svojega telesa! Skupaj zmoremo!

Danes smo hvaležni za svoje telo! Tako kot je – je popolno za nas. Dela noč in dan najboljše, kar lahko – vedno za nas.

Ljubek srečen srčkan sijoč pristen nagajiv lahkoten vitalen ljubezniv lahkoten pester dan!



🌷 P.S.: Izjemna si! Zdaj! Povej si to v ogledalu! Lepa si že zdaj! Ceni se, zdaj si že popolna!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 5. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Ne mama - pristna mama!!!

Poslušam svoje srce: Ne mama - pristna mama!!!: Berem knjigo Jesper Juul-a o vzgoji otrok - 4 vrednote, ki jih daste otroku za vse življenje. Otroci bolj kot vse potrebujejo pristnega star...

Ne mama - pristna mama!!!

Berem knjigo Jesper Juul-a o vzgoji otrok - 4 vrednote, ki jih daste otroku za vse življenje. Otroci bolj kot vse potrebujejo pristnega starša. Ne hotela, ne strogosti in vzgojnih prijemov - ampak nas same.

Jaz sem tudi mama. Očitno. Saj sem ženska. Svojemu sinu lahko podarim edino svojo materinskost in ne morem nadoknaditi nič, kar mu lahko da oče. Zato je prav in dovolj, če sem samo mama. Ampak spet ne izgubljena v vlogi, ampak pristna. Z upoštevanjem svojih mej in potreb. S pozornim poslušanjem. S tem, da sem prisotna.

Otroci tako čutijo, kaj se dogaja. Lažje jim pa je, če z njimi iskreno govorimo. Resnica vedno osvobaja.

»Kaj pa si ti želiš? Vidim, da moj način ne deluje preveč, kaj predlagaš?«

Potem pa to upoštevajmo.

Starši smo vedno odgovorni za slab ali dober odnos z otroci. Zato začnimo zdaj bolj kot kdaj koli graditi mostove do svojih otrok. Dajmo pa jim tudi svobodo, da so to, kdo so. Da živijo svoje poslanstvo, po svoje.

Dajmo jim dovoljenje, da so pristni. Dajmo jim svobodo. Sebi pa tudi! To je obojestranski proces. Opazujmo jih in jim stopimo naproti. Zares jim prisluhnimo. Dajmo pa jim tudi prostor.

Danes ne bodi mama, bodi to, kdo si. Otrokom je najbolj dragocena pristnost, tako zaupajo, da so tudi oni lahko to, kdo so in da so fantastični – točno taki kot so!

Ljubek srčkan zaupljiv radosten nagajiv lahkoten živahen dan!



🌷 P.S.: Materinstvo je zaklad srca, otroci pa darilo. Rastimo skupaj z njimi, pot nam kažejo sproti. Zaupaj si. Zaupaj v radostno rast. Prav ponosna sem na svojega sina, kako si ustvarja samostojno življenje.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sway with me - Dean Martin ... https://www.youtube.com/watch?v=I_8n3FBJYec

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 4. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Najbolj radostna IZBIRA!!!

Poslušam svoje srce: Najbolj radostna IZBIRA!!!: Kaj je tvoja najbolj radostna izbira? Kaj lahko izbereš zdaj, da je tebi v največje zadovoljstvo in veselje?! Vse je izbira! Saj ni treb...

Najbolj radostna IZBIRA!!!

Kaj je tvoja najbolj radostna izbira? Kaj lahko izbereš zdaj, da je tebi v največje zadovoljstvo in veselje?!

Vse je izbira!

Saj ni treba biti srečna do lune in nazaj. Ali meja je samo nebo ali zvezde ali rob vesolja. Ne. Lahko se počutiš malo bolje. Lahko izbereš malo več dobrega počutja.

Vsi nismo v stanju sprejemanja, veselja in čiste navdušenosti do življenja, skozi, ves čas. Pridejo zanimivi trenutki, ko se ne počutim tako vzhičeno. Vseeno pa lahko izbiram malo boljše počutje.

To Abraham Hicks Esther tako dobro razlaga o gibanju na čustveni lestvici. Najvišje je radost. Najnižje pa strah. Kjerkoli smo na lestvici, najprej to sprejmimo. Potem pa stopamo samo korak višje in višje, ker drugače je razmak prevelik in ne moremo kar skakati z velikanskimi koraki. Tako je napredek, če iz žalosti sotrpimo v nevrednost. Kar nam odpre nova polja za naprej. Najbolj pa mi je fascinantno, da je sprejemanje že zelo visoka vibracija.

 1  Radost / Védenje / Moč / Svoboda / Ljubezen / Cenjenje
 2  Strast
 3  Navdušenje / Vnema / Sreča
 4  Pozitivno pričakovanje / Prepričanje / Vera / Sprejemanje
 5  Optimizem
 6  Upanje
 7  Zadovoljstvo
 8  Dolgočasje
 9  Pesimizem
 10  Prizadetost / Razdraženost / Nepotrpežljivost
 11  Premaganost
 12  Razočaranje
 13  Dvom
 14  Skrb
 15  Kritika
 16  Malodušje
 17  Jeza
 18  Maščevanje
 19  Sovraštvo / Bes
 20  Ljubosumje / Zavist
 21  Negotovost / Krivda / Nevrednost
 22  Strah / Žalost / Depresija / Obup / Nemoč
 
Najbolj zanimivo pa mi je, da ko izberemo najboljše, kar zmoremo – se pojavijo še boljše ponudbe. Ponovno izberemo v drugem trenutku najboljše od najboljšega in se spet pojavijo še boljše ponudbe. Kot bi s svojo akcijo odpirali ase in še večje ase in še boljše kombinacije kart.

Zato danes izbiraj s srcem. Izbiraj malo več sreče, ker to ti odpira vrata v še več sreče. Ti lahko izbiraš. Vidiš, kaj nam vsiljujejo mediji (sistem, okolica), če razbereš iz lestvice? Vse to nas dela lahko vodljive in izbiramo negativno in ustvarjamo realnost, kot si jo želijo ustvariti za nas – negativno. Zato danes zaupaj svojemu notranjemu glasu, da si res to, kdo si! Čudovita si!

 Zaupaj svojim občutkom. Ti ne lažejo! Zaupaj svojemu srcu. resnica je jasna in takoj prepoznana! Zdaj! Ustvarjaj si svojo realnost z boljšimi izbirami!

Ljubek sijoč prijazen ustvarjalen srčkan spontan igriv lahkoten živahen pester pristen edinstven živahen vesel dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu in izbiraj boljše zase. Ti si odgovorna za svoje življenje.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 3. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Osvetli kaj si želiš!!!

Poslušam svoje srce: Osvetli kaj si želiš!!!: Kako pa kaj tvoja vizualizacija?! Vse variante tega, kar si želimo, že obstajajo zdaj. (Včeraj sem poslušala Manifesting Your Desired Real...

Osvetli kaj si želiš!!!

Kako pa kaj tvoja vizualizacija?!

Vse variante tega, kar si želimo, že obstajajo zdaj. (Včeraj sem poslušala Manifesting Your Desired Reality: The Only Video You Need To See | Bentinho Massaro... https://youtu.be/V5hBG4sGFl8) Res se me je dotaknil, da si samo osvetljuješ z vizualizacijo, kaj pa si zares želiš.

Torej.

Kaj si zares želiš?

Potem ko to vizualiziramo, se krepi in podzavest najde pot do tega. Ampak pomembni so občutki, vpletenost končnega rezultata, kot bi že bil naš. Tako dobimo točno to, kar smo si želeli ali še boljše – našo resnično srčno željo!

Že dolgo nazaj sem si naredila tablo vizij. Zdaj je čas, da to obnovim. Zato, ker če nimamo ciljev za naprej, se vedno ponavlja eno in isto, kot bi bili v krogu. Kot bi bili z začaranem dnevu, kjer se zbudimo in je vsako jutro in ves dan enak prejšnjemu.

Kaj si torej zares želiš?!

Danes se jemlji resno in si to vizualiziraj. Vohaj. Občuti. Doživi. Tvoje je že. In pokazalo se bo pravi čas zate. Samo namenjaj svojo energijo ustvarjanju zabeljenega. Potem pa sledi pozitivno navdihnjeni akciji.

Zaupaj svoji intuiciji, prav te vodi.

Ljubek srečen igriv pester pristen radosten nagajiv lahkoten živahen kreativen harmoničen šarmanten strasten srčkan dan!



🌷 P.S.: Zaupaj v svoje sanje. Tu so, da te vodijo, da živiš svoje poslanstvo. Predaj se jim in jih vizualiziraj. Občuti, kot da so že izpolnjene. Pot se bo vedno našla.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 2. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Pletenje povezanosti!

Poslušam svoje srce: Pletenje povezanosti!: Zanimivo, kaj se vse dogaja. Od nepovezanosti pletemo povezanost. Mostove, ki nas zbližujejo. Vedno pa pomaga iskrenost, ko udari ego. Naj...

Pletenje povezanosti!

Zanimivo, kaj se vse dogaja. Od nepovezanosti pletemo povezanost. Mostove, ki nas zbližujejo. Vedno pa pomaga iskrenost, ko udari ego.

Najbolj pa pomaga pristnost.

To sem jaz in ne rabim biti popolna, da sem vredu.

Ali dovolj ali dovolj vredu ali sprejemljiva ali iskalka odobravanja. To sem jaz in drugim dovolim, da so pristni – enako! Svoboda nas prežema.

Meje zaznamo komaj, ko so prestopljene. Zato je prav, se o tem pogovorimo.

Bila sem s prijateljem po nakupih, nekih malenkosti, ko mi je rekel, da res veliko govorim. Bilo mi je prav zabavno, kajti res sem ga pogrešala in sem bila dobre volje in sem skozi nekaj čebljala. Bilo mi je prav všeč, da mi je iskreno povedal. Super, da lahko gradim na pristnosti pravega odnosa.

Največ, kar lahko podarimo vsem okoli nas – je naš resnični jaz. Pristnost. Samo, da ne prihaja iz ega. Pa saj začutim takoj, ko začnem na vso silo kam siliti in ugovarjati, ali pritiskam za določen – meni povoljen izid!

Odnosi so lahko izziv, so pa tudi čista radost. Vse je bolj zabavno v dvoje. Povabi danes koga v svoje življenje in pleti pristne vezi veselja obstoja in drugačnosti.

Naša drugačnost nas bogati, ne ogroža!

Zaupaj si, veš, koga bi povabila.

Ljubek srečen nagajiv lahkoten strasten pristen harmoničen jasen živahen edinstveno lep sijoč dan!



🌷 P.S.: Živi svoje življenje po svoje. Drugim pa dovoli, da se ti pridružijo v pustolovščini.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !