nedelja, 2. oktober 2022

Pletenje povezanosti!

Zanimivo, kaj se vse dogaja. Od nepovezanosti pletemo povezanost. Mostove, ki nas zbližujejo. Vedno pa pomaga iskrenost, ko udari ego.

Najbolj pa pomaga pristnost.

To sem jaz in ne rabim biti popolna, da sem vredu.

Ali dovolj ali dovolj vredu ali sprejemljiva ali iskalka odobravanja. To sem jaz in drugim dovolim, da so pristni – enako! Svoboda nas prežema.

Meje zaznamo komaj, ko so prestopljene. Zato je prav, se o tem pogovorimo.

Bila sem s prijateljem po nakupih, nekih malenkosti, ko mi je rekel, da res veliko govorim. Bilo mi je prav zabavno, kajti res sem ga pogrešala in sem bila dobre volje in sem skozi nekaj čebljala. Bilo mi je prav všeč, da mi je iskreno povedal. Super, da lahko gradim na pristnosti pravega odnosa.

Največ, kar lahko podarimo vsem okoli nas – je naš resnični jaz. Pristnost. Samo, da ne prihaja iz ega. Pa saj začutim takoj, ko začnem na vso silo kam siliti in ugovarjati, ali pritiskam za določen – meni povoljen izid!

Odnosi so lahko izziv, so pa tudi čista radost. Vse je bolj zabavno v dvoje. Povabi danes koga v svoje življenje in pleti pristne vezi veselja obstoja in drugačnosti.

Naša drugačnost nas bogati, ne ogroža!

Zaupaj si, veš, koga bi povabila.

Ljubek srečen nagajiv lahkoten strasten pristen harmoničen jasen živahen edinstveno lep sijoč dan!



🌷 P.S.: Živi svoje življenje po svoje. Drugim pa dovoli, da se ti pridružijo v pustolovščini.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar