četrtek, 6. oktober 2022

Hrana ZA telo!!!

Zdaj sem tako dobro jedla. Vem. Hrana je moja strast! Rada dobro jem, čeprav sem vegetarijanka. Saj niti ne vem, zakaj je to pomembno. Hrana hrani mojo dušo, telo in moje srce.

Rada bi poudarila zdravo prehranjevanje s poudarkom na svežem sadju in zelenjavi. Dovolj je bilo predelane hrane, kjer sploh ne vemo, kaj vse je v njej. Toliko različnih stvari nam prikrivajo in nas ohranjajo na nizki vibraciji. Saj meni je znano iz lastnega počutja. Če jem svežo hrano in tako, ki sem si jo pripravila doma, sem polna energije. Počutim se živo in polno radosti. Pa še užitek je kuhati za druge, sploh, če uspe!

Različni smo. Kaj pa hrani tvojo dušo in telo?! Prisluhni si danes. Vsak je drugačen in vsak potrebuje kaj drugega. Dokler občutiš mir v svojem prehranjevanju – je to prava hrana zate.

Brala sem čudovite Anthony William-a knjige Hrana, ki zdravi in druge in res mi je osvetlil pogled na prehranjevanje. Nekatera hrani nas, nekatera pa naše škodljive bakterije našega telesa. Res zanimivo branje in nov pogled na bolezni vseh vrst.

Seveda pa je tu tudi gibanje. S sprehodom vedno predelujem čustva in svoje srce naravnam nazaj na harmonijo.

Izbiraj mir in ustvarjaj srečne celice v svojem telesu. Hrana pa naj to čudovito dopolni. Zaupaj si glede prehrane, zaupaj svojim občutkom in dobremu-slabemu občutku. Tvoje telo ne laže.

Kaj lahko danes malo bolj cenimo svoje telo!? Vse dela vedno v naše najvišje dobro! Odstranjuje strupe. Prebavlja. Se obnavlja. Nam služi za vse vrste užitkov. Danes ga objemi z ljubeznijo in mu povej, da ga imaš rada! Dragoceno je!

Sprejmi svoje telo. Namesto, da bi bili veseli, da ga imamo, se kritiziramo zaradi izgleda – same malenkosti! Pa kaj če imamo kakšen kilogram preveč ali premalo! Pa kaj če imamo malo trebuščka. Pa kaj če imamo eno oko bolj povešeno od druge! Pa kaj če imamo celulit! Vse to smo mi! To je naravno! Danes se spravimo s sovjim telesom. Ustvarimo mir. Čudovite smo! Popolne smo! Čisto nič nam ne manjka! Dovolj smo take kot smo! Popolne smo take kot smo! Sprejmi se danes v vseh pogledih! Tvoje telo je dragoceno! Ti si dragocena! Danes je dan za ljubezen do sebe in svojega telesa! Skupaj zmoremo!

Danes smo hvaležni za svoje telo! Tako kot je – je popolno za nas. Dela noč in dan najboljše, kar lahko – vedno za nas.

Ljubek srečen srčkan sijoč pristen nagajiv lahkoten vitalen ljubezniv lahkoten pester dan!



🌷 P.S.: Izjemna si! Zdaj! Povej si to v ogledalu! Lepa si že zdaj! Ceni se, zdaj si že popolna!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar