torek, 4. oktober 2022

Najbolj radostna IZBIRA!!!

Kaj je tvoja najbolj radostna izbira? Kaj lahko izbereš zdaj, da je tebi v največje zadovoljstvo in veselje?!

Vse je izbira!

Saj ni treba biti srečna do lune in nazaj. Ali meja je samo nebo ali zvezde ali rob vesolja. Ne. Lahko se počutiš malo bolje. Lahko izbereš malo več dobrega počutja.

Vsi nismo v stanju sprejemanja, veselja in čiste navdušenosti do življenja, skozi, ves čas. Pridejo zanimivi trenutki, ko se ne počutim tako vzhičeno. Vseeno pa lahko izbiram malo boljše počutje.

To Abraham Hicks Esther tako dobro razlaga o gibanju na čustveni lestvici. Najvišje je radost. Najnižje pa strah. Kjerkoli smo na lestvici, najprej to sprejmimo. Potem pa stopamo samo korak višje in višje, ker drugače je razmak prevelik in ne moremo kar skakati z velikanskimi koraki. Tako je napredek, če iz žalosti sotrpimo v nevrednost. Kar nam odpre nova polja za naprej. Najbolj pa mi je fascinantno, da je sprejemanje že zelo visoka vibracija.

 1  Radost / Védenje / Moč / Svoboda / Ljubezen / Cenjenje
 2  Strast
 3  Navdušenje / Vnema / Sreča
 4  Pozitivno pričakovanje / Prepričanje / Vera / Sprejemanje
 5  Optimizem
 6  Upanje
 7  Zadovoljstvo
 8  Dolgočasje
 9  Pesimizem
 10  Prizadetost / Razdraženost / Nepotrpežljivost
 11  Premaganost
 12  Razočaranje
 13  Dvom
 14  Skrb
 15  Kritika
 16  Malodušje
 17  Jeza
 18  Maščevanje
 19  Sovraštvo / Bes
 20  Ljubosumje / Zavist
 21  Negotovost / Krivda / Nevrednost
 22  Strah / Žalost / Depresija / Obup / Nemoč
 
Najbolj zanimivo pa mi je, da ko izberemo najboljše, kar zmoremo – se pojavijo še boljše ponudbe. Ponovno izberemo v drugem trenutku najboljše od najboljšega in se spet pojavijo še boljše ponudbe. Kot bi s svojo akcijo odpirali ase in še večje ase in še boljše kombinacije kart.

Zato danes izbiraj s srcem. Izbiraj malo več sreče, ker to ti odpira vrata v še več sreče. Ti lahko izbiraš. Vidiš, kaj nam vsiljujejo mediji (sistem, okolica), če razbereš iz lestvice? Vse to nas dela lahko vodljive in izbiramo negativno in ustvarjamo realnost, kot si jo želijo ustvariti za nas – negativno. Zato danes zaupaj svojemu notranjemu glasu, da si res to, kdo si! Čudovita si!

 Zaupaj svojim občutkom. Ti ne lažejo! Zaupaj svojemu srcu. resnica je jasna in takoj prepoznana! Zdaj! Ustvarjaj si svojo realnost z boljšimi izbirami!

Ljubek sijoč prijazen ustvarjalen srčkan spontan igriv lahkoten živahen pester pristen edinstven živahen vesel dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu in izbiraj boljše zase. Ti si odgovorna za svoje življenje.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar