sobota, 12. avgust 2023

Ljubko življenje

Včeraj sem bila tako lepo presenečena od prijateljice. Šli smo po nakupih in povabilo na kosilo je bilo tako lepo presenečenje! Seveda v mojo najljubšo restavracijo. Rada imam raznoliko in raznovrstno hrano. Sploh tujih kuhinj! To me vedno navdušuje in to mi daje to možnost izbire. Oziroma me spomni na drugačnost vseh nas in da je naša drugačnost lepa. In cenjena. Čutim, da sem potem lahko bolj v stiku s svojo naravo. Bolj kot cenim in sprejemam kulture drugih in tudi načine življenja drugih, bolj cenim našo skupno točko, ljubezen – vsi si želimo samo biti srečni. To je zares dragoceno.

Potem sem si še zvečer privoščila kopel in sem tako uživala v njej. Res je, imam lepo življenje! Hvaležna sem, da me obkrožajo tako prijetni srčni, ljubeči, iskreni, prijateljski ljudje. To je pač največ, kar si lahko želim in si želim.

In kaj si zares želim v svojem življenju? Da imam pristna prijateljstva, ki me zares opogumljajo. Iz mene izvabljajo najboljše, kaj sam.

Včasih pa me na čuden način presenetijo. No taka kakšna nedobra »situacija«. Tako je manj dobra, kot bi to rekli »zanimiva« situacija, ki me bolj pretresejo. V dno duše. Kot bi mi najprej vzele mir. Spustim. Počasi. Razpustim njihovo gostoto in da potem lahko končno zares zaživim iz sebe ven – pristno. Ne bom se več pustila strahu teh situacij. Zdaj se sproščam v to, kdo sem, kaj ti sem resnična ljubezen. To je največ, kar lahko dam svetu. Zdaj pa je čas, da zares tako tudi živim.

Lepo življenje imam in želim si ustvarjati še lepše življenje. Moja lepota duše se odraža in sije tudi navzven.

Kako si pa ti ustvarjaš lepo življene in si razjasniš »zanimive« situacije, da dobiš pravo sliko?

Lep ljubeč srčkan sijoč pristen dan!



Sledi svojemu srcu. Zaupaj si.


petek, 11. avgust 2023

Razstapljanje obžalovanj

Kakšen je namen tvojega življenja?

Kakšen namen si dodelila temu dnevu?

Kaj si želiš, da se uresniči v tem dnevu?

To je zdaj tvoj čas. Polnosti in pristnosti. Iz sebe navzven določi namen temu trenutku. Vsemu. Kaj bi rada v življenju, kar bi rada, da se razkrije. Meni pomaga, če vse te »zanimive« situacije prepustim bogu, da se lahko on potem s tem nekako pretaka skozi mene kot ljubezen - ne glede na ta kaos. Mogoče nisem v čistem stanju ljubezni. Včasih se zgodijo neke situacije, ki me presenetijo na polno. Ampak te situacije so blagodejne. S svojimi lekcijami me učijo. Zaupanja bogu. Ti si ljubezen.

Vse »zanimive« situacije so fantastične! Saj v bistvu odkrivajo v meni moč, da bolj kot kdajkoli zaupam v dobro! Bolj kot zaupam ljubezni, bolj kot zaupam bogu in vsemu, kar se mi dogaja, da je zame – lažja je pot iz tega. Vse se obrne tako, kot je prav, da se. V čisto radost obstoja – samo včasih pozabim na vse to. Včasih me te meglene situacije, kar za obkrožijo in jim dovolim da me preplavijo. Ampak zaupam, da bog vedno najde pot. Tako kot bi rekla F.S. Shinn: »Bog vedno najde pot, tudi tam kjer poti ni.«

 Zato zdaj živim polno v pristnosti. V vsej svoji lepoti zaupaj življenju in zaupaj bogu. Prav te vodi. Zaupaj. Vse je zate. Tudi te zdaj na videz kaotične situacije so zate. Kajti v tebi prebujajo moč! Da lahko še bolj zasiješ kot to, kdo si!!

Kako lahko danes praznuješ svojo moč?



Osredotoči se in bodi to, kdo si! Lepa si in čudovita. Zaupaj svojemu srcu.


četrtek, 10. avgust 2023

Pusti preteklost preteklosti!

Si kaj povezana z bogom?

Kaj je to je resnično poslanstvo?

Čutiš to notranjo povezanost s svojo lepoto in z lepoto vsega okoli tebe. Poglej čarobnost narave – tako je tudi tvoje notranje bitje – napolnjeno s čarobnostjo ljubezni. Poglej okoli sebe. Vse je zate. Vsrkaj čisto lepoto. Zdaj pa zares živi polnost in pristnosti.

Ceni to, da si in kdo si. Ceni, da si del narave. Ceni, da si del vesolja. Narava v tebi se želi izražati skozi tebe! Zdaj pa res bodi to, kdo si – z vsem srcem. To je tvoje največje poslanstvo! To je tvoje poslanstvo, da si pristna.

Kdo si v resnici, moja draga? Zdaj je čas, da to tudi živiš.

Seveda pridejo nasprotovanja in take zanimive situacije, ki nas prav želijo vreči s tira. Ampak po eni strani pa nam dajejo moč in zaupanje, da mi to zmoremo. Danes zmoremo preskočiti vsako oviro ali jo obiti ali iti spodaj, ob strani, levo, desno, zgoraj ali po strani. Vedno se najde pot.

Zaupaš ljubezni? Zaupaš življenju? Zaupaš, da te vodi ljubezen, ki ima v bistvu resničen vpogled. Zdaj imam širšo sliko in da res vidim. Vso to lepoto in veličino narave. Veselim se tega dne. Veselim se sonca! Veselim se dežja in z radostjo poslušam kapljice na svojem dežniku! Tako obožujem kapljice, ki vsak posebej trka v nežnem ritmu. Na rumenem jesenskem listju. Prav čutim, kako me dež danes očiščuje! Kako me osvobaja vse teže.

Kakšen je namen tega dne? Zdaj?

Dajem namen temu dnevu, kajti tu ga usmerja. In zdaj mu dajem namen mojega življenja, da opuščam vse staro, vse stare vzorce. Vsa stara prepričanja, ki mi več ne služijo, da se raztopijo kot led na soncu ljubezni. Moje sonce srca ga stopi. Seveda še bolj sledi svojemu srcu.

Ljubek čaroben sijoč pristen tvoj iskren poln užitka dan!



Čudovita si, že zdaj zaupaj svojemu srcu, zaupaj ljubezni v srcu prav te vodi.

sreda, 9. avgust 2023

Pleši ples ljubezni!

Ta kdaj kaj tako pretrese, da še sama ne moreš verjeti, kako se je to zgodilo? Ko je res neki trenutek pretresel vsako celico tvojega življenja?

Na začetku zgleda čista norišnica! Izgleda čisto kaotična situacija, ampak je samo neka zanimiva situacija, ki se dogaja zame.

To je samo vprašanje. Ali res živiš pristno ali dopuščaš svetu, da te določa in te meče sem in ja? Res živiš svoje poslanstvo ali le životariš? Delaš, kar ljubiš in kaj rada delaš ali se samo preživljaš?

Vesolje te samo sprašuje. Živiš svoje poslanstvo?

Kajti, ne glede kako so okoliščine zapletene in zakomplicirane zdaj, na koncu se vse odpleta. Na koncu je vse dobro. Morda celo spoznamo to modrost, še prej, kot na koncu. Da se je vse odvijalo točno tako, kot se je moralo. Vse se je odvijalo v polnosti in pristnosti tega trenutka. Lahko zaupaš življenju, da te vodi še malo bolj – zato, ker te vodi prav.

Danes se vprašaj, če je to res v harmoniji z mojim srcem? Je to res nekaj, kaj bi rada počela? Če je v harmoniji s srcem – potem reči temu da in odpri svoje srce – in s hvaležnostjo se predaj še več dobremu.

Kako lahko danes živiš malo bolj harmoniji s svojim srcem? To res izraža lepoto svojega srca. Fantastična si in čudovita.

Ljubek sijoč pristen srčen srčkan igriv nagajiv lahkoten dan.



Zaupaj si. Zaupaj svojemu srcu. In zaupaj, da se vse dogaja zate. Vse je v tvoje najvišja dobro, zdaj pa zares zacveti. V polnost in pristnosti bodi to, kdo si!


torek, 8. avgust 2023

Izvabljaj pesem duše!

Uživaš kaj svoje življenje?

Dopuščaš naravi in veličini njene lepote, da te v polnosti in pristnosti prežame, da ti podari svojo notranjo modrost. Do čiste popolnosti pristnosti v vseh pogledih. Podarja ti občutek miru, ljubezni, ljubljenosti, da res lahko živiš svoje najboljše življenje zdaj in da mu tudi zaupaš. Vse je v procesu zdravljenja, da lahko zaupaš. Polnosti pristnosti. Siju svoje duše. 

Kdo si v resnici?

Zdaj je tvoj čas! Da zares zaživiš svoje življenje.

Pa, kako si v resnici?

Si zaupaš dovolj, da je tvoj čas? Da si še malo bolj zaupaš, da še malo bolj pristno zaživiš? Pa res, da siješ v vsem svojem sijaju in vsej svoji lepoti. Ne skrivaj več svoje lepote duše. To je zdaj tvoj čas. Dopustiš duši, da se v polnosti in pristnosti izrazi kot lepota tvojega srca?

Močno bitje si. Saj si prežeta z močjo ljubezni. Tvoj čas je zdaj. In zdaj je tvoj čas, da se lahko malo bolj sprostiš, tako da si – ti – ti. Pa saj veš, da si že zdaj lepa. Saj veš, da si že zdaj čudovita. Zdaj pa si res to priznaj. Čas je! Osredotoči se na lepoto svojega notranjega sveta. Sij. Čudovita duša si. Zato zares sij še malo bolj od znotraj navzven.

Kako lahko danes malo bolj zijaš? Kako si lahko danes še malo bolj pristna?

Ljubek, srečen, srčen, igriv, radosten, pristen, vesel, zabaven dan.



Tvoj čas je zdaj! Zdaj! Zdaj pa uresničuj svoje sanje z lahkoto. Uživaj življenje. V resnici si že zdaj čudovita in sledi svojemu srcu.


ponedeljek, 7. avgust 2023

Vsi navijajo zate!

Se poznaš v pristnosti? Se poznaš v bistvu svojega jaza? Kdo si v resnici?

V resnici si ljubezen. In ko to prepoznaš v sebi – to prepoznavajo tudi drugi ljudje v tebi.  

Zdaj pa je vprašanje, kako to prebuditi v sebi, če tega nismo dobivali? Zdaj je tvoj čas, da zasiješ – ne glede na vse. Danes je čas, da prebudiš sebi svojo moč. Tu si zato, da bi sijala. Lahko si podariš to ljubezen, ki si jo čakala ali želela od drugih. Zdaj je tvoj čas, da zares v polnosti in pristnosti živiš svoje najboljše želje in se odločaš zase.

Kaj si želiš, da bi ti drugi dali? Toplino, srčnost. Prijateljstvo. Bližino. Zdaj pa čas, da si to zares še malo bolj podariš. To je tvoj čas, da v popolnosti in pristnosti živiš iz sebe navzven, da si lepota, da si radost – da si to, kdo si.

Kako si lahko danes malo bolj pokažeš, da si vredna ljubezni? Jaz sem začutila ljubezen najbolj ob svoji babici. Ona me je sprejemala, tako kot sem. Ona me je imela rada, tako kot sem. Vedno se kaj potrudila zame ali mi spekla rižev narastek, mi dovolila, da si sposodim kakšno njeno knjigo. Res j je lepo, da sem imela priložnosti občutiti njeno ljubezen. Res je to pravo bogastvo, da sem imela priložnost občutiti njeno ljubezen. Bila je tako pristna. Topla. Naravna. Lepo nama je bilo skupaj. Seveda zdaj zelo obžalujem, da nisva preživeli več časa skupaj. Ampak ta čas, ki sva ga, pa mi je izjemno dragocen. Prav čutila sem, da me ima najraje. In sem imela pri njej privilegije. Zato sem ji zdaj neskončno hvaležna.

Kako pa se pri tebi občuti ljubezen? Kdaj si se počutila najbolj ljubljeno? Zdaj pa ustvarja ta občutek okoli sebe in v sebi, kar je še bolj pomembno. Dvigni svojo energijo in se zares postavi v orbito ljubezni, kjer je vsa mogoča zate, kjer si ljubljena - taka kot si. Res, kako se lahko imaš danes dejansko malo bolj rada?

Ljubek, lep srčen, sijoč, pristen, navihan, lahkoten, izjemen, radosten dan poln veselja, igrivosti in sreče!



Uživaj malo bolj življenje! Za tvoje življenje gre! Veseli se tega dne! Veseli se tega, kdo si. Čudovita, si že zdaj.


nedelja, 6. avgust 2023

Kaj lepega!

Kaj je tvoja največja ljubezen do sebe?

Kaj bi bil danes tvoj popolni izraz ljubezni do sebe?

Če ne to, pa kako lahko vsaj malo danes sebi nakažeš malo več ljubezni? Tistega pristnega veselja da lahko uživaš v tem, kdo si?

Vem, da pridejo velikokrat take situacije, ki nam vzame košček tega v veselja. Na koncu se zdi, kot da smo ostali brez. Ampak to se zgodi samo, če dopuščamo. Da nas preteklost omejuje in oklepa. Nismo več  v tej kletki. Vsakič, ko se znova vrnemo v ta trenutek. Vsakič, ko zna vsaj k sebi pokličemo vsak delček svoje duše – smo potem lahko pristno to, kdo smo. To je tvoj čas, da zares uživaš v polnosti. Pristnosti. Jaz se imam danes rada, tako da sem res v stiku z naravo, da opazim lepoto listja, ki leži na tleh. Opazim lepo smreko ob poti. Obožujem to drobno zelenje, ki je zraslo ob robu asfalta in robnika. Zdaj je čas, da res zasijem v polnost in pristnosti.

Kako se pa lahko imaš ti danes bolj rada? kako pa lahko ti danes malo bolj zaiješ? Kako lahko malo bolj ustvarjaš lepoto v svojemu življenju, da ti bo res v veselje? Kako naj nas imajo drugi radi, če nimamo radi najprej sami sebe? Kako naj me imajo drugi radi, če nimam rada najprej same sebe? Kako naj vidijo drugi lepoto v meni, če jaz sama ne vidim te lepote v sebi?

Dovolj je bilo čakanja. Kogarkoli ali česarkoli. Ali so osredotočati na preteklost. Ni je več. Nič več! Zdaj je čas, da živim v sedanjem trenutku. Karkoli je bilo preteklosti, je bilo z namenom, da me prebudi v ta trenutek. Karkoli je v prihodnosti – je najboljše zame. Zato se ne rabimo ogromno obremenjevat – ne s preteklostjo in ne s prihodnostjo. Imam pa vso moč, da si ustvarjam ta trenutek. S tem spreminjam svoje življenje še na boljše.

Kako se lahko imaš danes malo bolj rada? Naredi si veselje in si podari, kaj ti je res pri srcu. Morda trenutek časa zase, morda uživanje ob čaju ali kaj lepega? Privošči si kaj! Vredna si lepega življenja.

Ljubek, čudovit, čaroben, pristen, iskren, srečen, radosten dan!



Čudovita si točno taka kot si. Zdaj je tvoj čas sijanja v polnosti in pristnosti! Zasij še malo bolj.