sreda, 9. avgust 2023

Pleši ples ljubezni!

Ta kdaj kaj tako pretrese, da še sama ne moreš verjeti, kako se je to zgodilo? Ko je res neki trenutek pretresel vsako celico tvojega življenja?

Na začetku zgleda čista norišnica! Izgleda čisto kaotična situacija, ampak je samo neka zanimiva situacija, ki se dogaja zame.

To je samo vprašanje. Ali res živiš pristno ali dopuščaš svetu, da te določa in te meče sem in ja? Res živiš svoje poslanstvo ali le životariš? Delaš, kar ljubiš in kaj rada delaš ali se samo preživljaš?

Vesolje te samo sprašuje. Živiš svoje poslanstvo?

Kajti, ne glede kako so okoliščine zapletene in zakomplicirane zdaj, na koncu se vse odpleta. Na koncu je vse dobro. Morda celo spoznamo to modrost, še prej, kot na koncu. Da se je vse odvijalo točno tako, kot se je moralo. Vse se je odvijalo v polnosti in pristnosti tega trenutka. Lahko zaupaš življenju, da te vodi še malo bolj – zato, ker te vodi prav.

Danes se vprašaj, če je to res v harmoniji z mojim srcem? Je to res nekaj, kaj bi rada počela? Če je v harmoniji s srcem – potem reči temu da in odpri svoje srce – in s hvaležnostjo se predaj še več dobremu.

Kako lahko danes živiš malo bolj harmoniji s svojim srcem? To res izraža lepoto svojega srca. Fantastična si in čudovita.

Ljubek sijoč pristen srčen srčkan igriv nagajiv lahkoten dan.



Zaupaj si. Zaupaj svojemu srcu. In zaupaj, da se vse dogaja zate. Vse je v tvoje najvišja dobro, zdaj pa zares zacveti. V polnost in pristnosti bodi to, kdo si!


Ni komentarjev:

Objavite komentar