petek, 11. avgust 2023

Razstapljanje obžalovanj

Kakšen je namen tvojega življenja?

Kakšen namen si dodelila temu dnevu?

Kaj si želiš, da se uresniči v tem dnevu?

To je zdaj tvoj čas. Polnosti in pristnosti. Iz sebe navzven določi namen temu trenutku. Vsemu. Kaj bi rada v življenju, kar bi rada, da se razkrije. Meni pomaga, če vse te »zanimive« situacije prepustim bogu, da se lahko on potem s tem nekako pretaka skozi mene kot ljubezen - ne glede na ta kaos. Mogoče nisem v čistem stanju ljubezni. Včasih se zgodijo neke situacije, ki me presenetijo na polno. Ampak te situacije so blagodejne. S svojimi lekcijami me učijo. Zaupanja bogu. Ti si ljubezen.

Vse »zanimive« situacije so fantastične! Saj v bistvu odkrivajo v meni moč, da bolj kot kdajkoli zaupam v dobro! Bolj kot zaupam ljubezni, bolj kot zaupam bogu in vsemu, kar se mi dogaja, da je zame – lažja je pot iz tega. Vse se obrne tako, kot je prav, da se. V čisto radost obstoja – samo včasih pozabim na vse to. Včasih me te meglene situacije, kar za obkrožijo in jim dovolim da me preplavijo. Ampak zaupam, da bog vedno najde pot. Tako kot bi rekla F.S. Shinn: »Bog vedno najde pot, tudi tam kjer poti ni.«

 Zato zdaj živim polno v pristnosti. V vsej svoji lepoti zaupaj življenju in zaupaj bogu. Prav te vodi. Zaupaj. Vse je zate. Tudi te zdaj na videz kaotične situacije so zate. Kajti v tebi prebujajo moč! Da lahko še bolj zasiješ kot to, kdo si!!

Kako lahko danes praznuješ svojo moč?



Osredotoči se in bodi to, kdo si! Lepa si in čudovita. Zaupaj svojemu srcu.


Ni komentarjev:

Objavite komentar