sobota, 12. avgust 2023

Ljubko življenje

Včeraj sem bila tako lepo presenečena od prijateljice. Šli smo po nakupih in povabilo na kosilo je bilo tako lepo presenečenje! Seveda v mojo najljubšo restavracijo. Rada imam raznoliko in raznovrstno hrano. Sploh tujih kuhinj! To me vedno navdušuje in to mi daje to možnost izbire. Oziroma me spomni na drugačnost vseh nas in da je naša drugačnost lepa. In cenjena. Čutim, da sem potem lahko bolj v stiku s svojo naravo. Bolj kot cenim in sprejemam kulture drugih in tudi načine življenja drugih, bolj cenim našo skupno točko, ljubezen – vsi si želimo samo biti srečni. To je zares dragoceno.

Potem sem si še zvečer privoščila kopel in sem tako uživala v njej. Res je, imam lepo življenje! Hvaležna sem, da me obkrožajo tako prijetni srčni, ljubeči, iskreni, prijateljski ljudje. To je pač največ, kar si lahko želim in si želim.

In kaj si zares želim v svojem življenju? Da imam pristna prijateljstva, ki me zares opogumljajo. Iz mene izvabljajo najboljše, kaj sam.

Včasih pa me na čuden način presenetijo. No taka kakšna nedobra »situacija«. Tako je manj dobra, kot bi to rekli »zanimiva« situacija, ki me bolj pretresejo. V dno duše. Kot bi mi najprej vzele mir. Spustim. Počasi. Razpustim njihovo gostoto in da potem lahko končno zares zaživim iz sebe ven – pristno. Ne bom se več pustila strahu teh situacij. Zdaj se sproščam v to, kdo sem, kaj ti sem resnična ljubezen. To je največ, kar lahko dam svetu. Zdaj pa je čas, da zares tako tudi živim.

Lepo življenje imam in želim si ustvarjati še lepše življenje. Moja lepota duše se odraža in sije tudi navzven.

Kako si pa ti ustvarjaš lepo življene in si razjasniš »zanimive« situacije, da dobiš pravo sliko?

Lep ljubeč srčkan sijoč pristen dan!



Sledi svojemu srcu. Zaupaj si.


Ni komentarjev:

Objavite komentar