torek, 8. avgust 2023

Izvabljaj pesem duše!

Uživaš kaj svoje življenje?

Dopuščaš naravi in veličini njene lepote, da te v polnosti in pristnosti prežame, da ti podari svojo notranjo modrost. Do čiste popolnosti pristnosti v vseh pogledih. Podarja ti občutek miru, ljubezni, ljubljenosti, da res lahko živiš svoje najboljše življenje zdaj in da mu tudi zaupaš. Vse je v procesu zdravljenja, da lahko zaupaš. Polnosti pristnosti. Siju svoje duše. 

Kdo si v resnici?

Zdaj je tvoj čas! Da zares zaživiš svoje življenje.

Pa, kako si v resnici?

Si zaupaš dovolj, da je tvoj čas? Da si še malo bolj zaupaš, da še malo bolj pristno zaživiš? Pa res, da siješ v vsem svojem sijaju in vsej svoji lepoti. Ne skrivaj več svoje lepote duše. To je zdaj tvoj čas. Dopustiš duši, da se v polnosti in pristnosti izrazi kot lepota tvojega srca?

Močno bitje si. Saj si prežeta z močjo ljubezni. Tvoj čas je zdaj. In zdaj je tvoj čas, da se lahko malo bolj sprostiš, tako da si – ti – ti. Pa saj veš, da si že zdaj lepa. Saj veš, da si že zdaj čudovita. Zdaj pa si res to priznaj. Čas je! Osredotoči se na lepoto svojega notranjega sveta. Sij. Čudovita duša si. Zato zares sij še malo bolj od znotraj navzven.

Kako lahko danes malo bolj zijaš? Kako si lahko danes še malo bolj pristna?

Ljubek, srečen, srčen, igriv, radosten, pristen, vesel, zabaven dan.



Tvoj čas je zdaj! Zdaj! Zdaj pa uresničuj svoje sanje z lahkoto. Uživaj življenje. V resnici si že zdaj čudovita in sledi svojemu srcu.


Ni komentarjev:

Objavite komentar