ponedeljek, 7. avgust 2023

Vsi navijajo zate!

Se poznaš v pristnosti? Se poznaš v bistvu svojega jaza? Kdo si v resnici?

V resnici si ljubezen. In ko to prepoznaš v sebi – to prepoznavajo tudi drugi ljudje v tebi.  

Zdaj pa je vprašanje, kako to prebuditi v sebi, če tega nismo dobivali? Zdaj je tvoj čas, da zasiješ – ne glede na vse. Danes je čas, da prebudiš sebi svojo moč. Tu si zato, da bi sijala. Lahko si podariš to ljubezen, ki si jo čakala ali želela od drugih. Zdaj je tvoj čas, da zares v polnosti in pristnosti živiš svoje najboljše želje in se odločaš zase.

Kaj si želiš, da bi ti drugi dali? Toplino, srčnost. Prijateljstvo. Bližino. Zdaj pa čas, da si to zares še malo bolj podariš. To je tvoj čas, da v popolnosti in pristnosti živiš iz sebe navzven, da si lepota, da si radost – da si to, kdo si.

Kako si lahko danes malo bolj pokažeš, da si vredna ljubezni? Jaz sem začutila ljubezen najbolj ob svoji babici. Ona me je sprejemala, tako kot sem. Ona me je imela rada, tako kot sem. Vedno se kaj potrudila zame ali mi spekla rižev narastek, mi dovolila, da si sposodim kakšno njeno knjigo. Res j je lepo, da sem imela priložnosti občutiti njeno ljubezen. Res je to pravo bogastvo, da sem imela priložnost občutiti njeno ljubezen. Bila je tako pristna. Topla. Naravna. Lepo nama je bilo skupaj. Seveda zdaj zelo obžalujem, da nisva preživeli več časa skupaj. Ampak ta čas, ki sva ga, pa mi je izjemno dragocen. Prav čutila sem, da me ima najraje. In sem imela pri njej privilegije. Zato sem ji zdaj neskončno hvaležna.

Kako pa se pri tebi občuti ljubezen? Kdaj si se počutila najbolj ljubljeno? Zdaj pa ustvarja ta občutek okoli sebe in v sebi, kar je še bolj pomembno. Dvigni svojo energijo in se zares postavi v orbito ljubezni, kjer je vsa mogoča zate, kjer si ljubljena - taka kot si. Res, kako se lahko imaš danes dejansko malo bolj rada?

Ljubek, lep srčen, sijoč, pristen, navihan, lahkoten, izjemen, radosten dan poln veselja, igrivosti in sreče!



Uživaj malo bolj življenje! Za tvoje življenje gre! Veseli se tega dne! Veseli se tega, kdo si. Čudovita, si že zdaj.


Ni komentarjev:

Objavite komentar