sobota, 23. februar 2019

Poslušam svoje srce: Mjav, mjaaaav...

Poslušam svoje srce: Mjav, mjaaaav...: Uh, danes pa je ta dan. Vznemirjenje in pričakovanje in malo, pikico strahu. Pa zakaj? Saj se zabavam zraven. Saj sem lahko to, kdo sem. S...

Mjav, mjaaaav...

Uh, danes pa je ta dan. Vznemirjenje in pričakovanje in malo, pikico strahu.

Pa zakaj? Saj se zabavam zraven. Saj sem lahko to, kdo sem. Sploh pa ne rabim biti perfekcionistka. Lahko sem pristna in človek. (Kar v resnici tudi sem. Saj ne mjavkam. Samo tu pa tam, ko se hecava s kolegico… Ampak sem prepričana, da nisem mačka!!!)

Sicer pa me Vesolje podpira. Drži me za roko. Vodi me. Krije mi hrbet. Saj ne, da pričakuje, da bo karkoli priletelo v hrbet. Ne, samo sem. Ampak ne, da samo sem. V tem trenutku. Sem srečna. In ponosna. In to mi je v tako veselje, da ti ne morem povedati. To pa reda delam in sem izjemno vesela, da mi gre tako dobro in komaj čakam, da  ta projekt danes dokončam. Pa karkoli se zgodi z njim, se. Jaz sem dala vse od sebe.

Zdaj ko to pišem, se mi zdi, da sem postala malo kraljica drame. Nič ni takega. Nič ni. Sploh nič ni. Samo nekaj novega je. In to je dobro. In sploh je dobro zame.

Ljubek sijoč srečen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!















P.S.: Sledimo sovjemu srcu. To je naš pravi kompas. Kam te vodi danes? Kaj te veseli? Kaj te osrečuje? Kaj lahko danes narediš zase, da boš bolj srečna - srečen?

petek, 22. februar 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Red like love...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Red like love...: Hi my Beloved! We are precious. We are worthy to go toward the dreams. We are worthy of happiness, to live happy and that we are satis...

K A T E J A : Red like love...


Hi my Beloved!

We are precious. We are worthy to go toward the dreams. We are worthy of happiness, to live happy and that we are satisfied. These are all our paths.




No matter what we have all being through, what we have all survived, we are still valuable! Precious! Priceless! Nothing can rob us of our value! We are like a diamond! We sow in our most beautiful colors!


So, today we are connected to heart energy!? The energy of love!? Today is the day!


What if we would think so radically, that everything is happening to our highest good? What if we really trust?



What if everything is true, that everything is happening to my highest good!!!? Would I worry about anything at all?


It was time to chat and coffee. Red is really the color of love. I always loved it. It's so beautiful!


Life loves you!


Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired to listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Rdeče kot ljubezen…


Hej moje drage, moji dragi!

Dragoceni smo. Vredni smo, da stopamo proti sanjam. Vredni smo, da se uresničujemo, da živimo srečno, da smo zadovoljni. Vse to so naše poti.


Ne glede, kaj smo vse dali skozi, kaj vse smo preživeli, še vedno smo vredni, dragoceni! Kaj dragoceni! Neprecenljivi! Nič nam ne more odvzeti naše vrednosti! Smo kot diamant! Sijemo v svojih najlepših barvah!


Torej, smo danes priklopleni na srčno energijo? Energijo ljubezni!? Danes je ta dan!

Kaj če bi res tako radikalno mislili, da se vse odvija v naše najvišje dobro? Kaj če bi res zaupali?


Kaj če pa je vse res, da se vse odvija v moje najvišje dobro? Bi sploh kaj skrbela?

Čas je bil za klepet ob kavi. Rdeča je res barva ljubezni. Vedno sem jo imela rada. Vse tako poživi.

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Poslušam svoje srce: Pustim pretakanje...

Poslušam svoje srce: Pustim pretakanje...: Sonce je tako lepo zalilo moje stanovanje. Kako pa me to osrečuje in kako me to razveseljuje. To je moj čisti užitek. Sije mi na noge in mi ...

Pustim pretakanje...

Sonce je tako lepo zalilo moje stanovanje. Kako pa me to osrečuje in kako me to razveseljuje. To je moj čisti užitek. Sije mi na noge in mi jih greje. Rada se sončim. Pa čeprav na sedežni v svojem stanovanju. Lepo mi je v vseh pogledih.

Sem lahko srečna ne glede na vse? Se lahko počutim dobro, ne glede na vse? Se lahko celo zabavam ob tem, kar se mi je zgodilo ali kaj se mi dogaja? Moje življenje je čisti užitek in čas je, da ga še bolj živim tako. To je moje uresničevanje. To je moje poslanstvo.

Kaj en bi bilo žalostno, da ne bi ustvarili vseh slik, ki jih imamo v sebi? Ali vseh pesmi, ki se želijo izraziti skozi nas…

Mi smo unikatna poezija vsak zase. In zakaj ne bi pustila tej čarobnosti, da se izraža skozi mene? To me dela bolj pristno. To je izražanje moje narave skozi mene. To je izražanje duše skozi mene. Ne bi rada oropala Vesolja za izkušnjo moje unikatnosti. Sem kdo sem. In uživam v tem.

Kaj je tvoja strast? Kaj lahko daš svetu tvojega, prstnega, kar te osrečuje. Danes je ta dan!

Ljubek sijoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!














P.S.: Danes še bolj odprimo srce ljubezni. Srce je naš glavni kompas. Kam te vodi danes? Srčna pot je odprta na široko! SEVERINA - TRIDESETE (https://www.youtube.com/watch?v=OsUuPT8_FV8)

četrtek, 21. februar 2019

Poslušam svoje srce: Pa to ja, koščki ali kaj...

Poslušam svoje srce: Pa to ja, koščki ali kaj...: Danes je srce naš kompas!? Kaj te veseli? Kaj te tako razveseljuje, da ne moraš več spati, da kar skočiš iz postelje? Kaj je tisto, ob čem t...

Pa to ja, koščki ali kaj...

Danes je srce naš kompas!? Kaj te veseli? Kaj te tako razveseljuje, da ne moraš več spati, da kar skočiš iz postelje? Kaj je tisto, ob čem ti zaigra srce? Naj srce danes vodi.

Povem vam, zaupno, da sem dobila tako injekcijo navdiha. Seveda od moje najboljše prijateljice. Vse je bilo pripravljeno v meni, pa nisem mogla prebiti te točke. Saj bo. Pa saj imam čas. Pa saj se ne mudi. Pa voda še ne gori. In take. Pa saj ni važno kdaj, saj bom.

In to je bilo potem tako, da sem že odlašala vsaj eno leto. Vse sem imela pripravljeno. Samo skupaj sem morala zložiti. Kot puzzle (Pa kaka beseda je to! Sestavljanka! Koščki se sestavljanke! (Dozdeva se mi, da bi moralo biti v oklepaju kaj drugega, na primer puzzle…)). Vse so bile obrnjene prav, imela sem prostor, sliko, kako mora biti, samo zraven se nisem spravila.

Rada bi napisala, kako dragocena so prijateljstva. Saj niti ne vem, kaj točno, da mi je kaj določenega rekla. Njena energija, kako se to ona navdušeno loteva stvari! To je bilo nalezljivo! Zdaj že samo tri dni delam samo na tem projektu. In dobro mi gre! Odlično! Zelo sem zadovoljna! Očitno je bila prijateljica odločilno zrno na tehtnici, ki je "prevagalo", da se pomikam naprej, še bolj prosti so jim sanjam! Kako božansko! Rada imam svoje življenje! Pa prijateljico tudi! Hvala!!!

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Poslušaj svoje srce. Kam te vodi danes?  Kelly Price - It's My Time  (https://www.youtube.com/watch?v=kmBQOfKep3U)

sreda, 20. februar 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Everything in red!

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Everything in red!: Hi my Beloved! Exactly as it is, it's magical. Nothing should be changed. My goals are to live even more fully. Let the soul lead...

K A T E J A : Everything in red!


Hi my Beloved!

Exactly as it is, it's magical. Nothing should be changed. My goals are to live even more fully. Let the soul lead.



What is not great! It's perfect! And then it’s even better! I love this sunshine of my heart. I like to shower those days with light. How I like life in general! Where does it keep me going? I do not need to know. Every day I will be exposed to it. Divinity. Pleasure! Magic. Love.


Today is a day for gentleness to yourself. We've already done a lot. Many experienced. We're here. In this moment. Now. Complete. Surviving winter and summer. Frost and fever. Really big. We came a long way.


Let's praise ourselves for a bit, let's acknowledge ourselves.



Let's be gentle with you, at least friendly. Everything is fine. And if it's not good yet, it's not over yet. But we really have come far.


Everything in red! But really! There is nothing to think about! I'm just getting out of the closet, what shines red! Perfection!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly

















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Vse v rdečem!


Hej moje drage, moji dragi!

Točno tako kot je, je čarobno. Nič se ne rabi spremeniti. Moja cilje je živeti polno še bolj. Naj duša vodi.


Ni super, ko je že super in je potem samo še boljše! Rada imam to sončnost svojega srca. Rada imam take dneve zalite s svetlobo. Kako rada imam življenje nasploh. Kam me vodi dalje? Ne rabim vedeti. Vsak dan sproti mi bo razkrito. Božanskost. Užitek! Čarobnost. Ljubezen.


Danes je dan za nežnost do sebe. Veliko smo že dali skozi. Veliko doživeli. Tukaj smo. V tem trenutku. Zdaj. Popolni. Preživeli zime in poletja. Zmrzal in vročino. Res veliko. Daleč smo prišli.


Pohvalimo se malo, potrepljajmo se po rami.

Bodimo nežni s sabo, vsaj prijateljsko naklonjeni. Vse je dobro. In če še ni dobro, še ni konec. Ampak res smo že daleč prišli.

Vse v rdečm! Ampak res! Sploh ni kaj razmišljati! Samo vzamem iz omare, kaj sije rdeče! Popolnost!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly
















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Poslušam svoje srce: S srcem, iz srca...

Poslušam svoje srce: S srcem, iz srca...: Res cenim, da imam tako lepo življenje! Zdaj pa je čas, da ga začinim malo! Z ljubeznijo. Danes še bolj odpiram svoje srce ljubezni! To je m...

S srcem, iz srca...

Res cenim, da imam tako lepo življenje! Zdaj pa je čas, da ga začinim malo! Z ljubeznijo. Danes še bolj odpiram svoje srce ljubezni! To je moj glavni kompas!!!

Kaj je tvoje poslanstvo v življenju? Kaj je tisto, kar te resnično razveseljuje?

Saj ne vem, ali sprašujem tebe ali sebe…

Danes dajem prostor temu. Več stvari, vsakodnevnih delam iz srca, več srčne energije privlačim.

Ampak ne privlačim! Bolj izžarevam. Vedno so me zanimale teme kot ljubezen do sebe, pristnost, ustvarjalnost, zakon privlačnosti, srčnost, sreča. Vse to in še kaj! To mi je naravno bilo področje raziskovanja! Vedno berem kaj o tem, slišim kaj ali slučajno naletim na kak navdih! (Nič ni slučajno, vse je, točno tako, kot mora biti!)

Najbolj pa me zanima povezanost s svojim srcem. Življenje skozi dušo. Puščanje in dopuščanje, da se duša izraža skozi mene. Kam me to vodi? V globine, vedno bolj k sebi, vedno bolj v pristnost, v srčno smer. In ta smer je vedno prava!

Ljubek sijoč pristen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje je lepo! Radost iz srca in svetlobo, sijaj puščamo danes na plano! Sijmo v svojih najlepših barvah! Katere barve pa niso lepe! Mavrica smo! Queen - I Want It All (https://www.youtube.com/watch?v=hFDcoX7s6rE)

Poslušam svoje srce: Srček

Poslušam svoje srce: Srček: Kako fajn, da smo se dobile s kolegico in poklepetali! Čisto me je navdušila, da začnem nekaj, kar si srčno želim že res veliko časa! In tud...

Srček

Kako fajn, da smo se dobile s kolegico in poklepetali! Čisto me je navdušila, da začnem nekaj, kar si srčno želim že res veliko časa! In tudi bom! To pa je tako osrečujoče! Komaj sem čakala, da se zjutraj zbudim, da lahko nadaljujem s svojim projektom dalje in to mi je v neskončno veselje!

Res je to! Čisto ljubezen imamo v sebi. Vse že imamo v sebi! Ampak včasih jo prekrijejo vsakdanjosti. Kot naprimer, ideje za kuhanje, ali nakupovanje ali karkoli, kar si želim uresničiti. Vse je možno in vse je sijoče in vse je tako, kot mora biti. Želim si ustvarjati še bolj čarobno življenje. In to je zdaj moj čas.

Našla sem sliko, ko sem slikala baročno krilo. V rdeči barvi. In to je simbol za vse dobro, ki nosimo v sebi. Popisala sem jo z belo kredo, vredna si, lepa si, dagocena si. To krilo predstavlja to. Da smo lahko ponosne, da smo ženske. Ponosne, da smo prišle tako daleč. Zdaj se komaj naša doba začenja.

Ljubek sijoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!














P.S.: Naj danes duša vodi! Poslušajmo sovje srce. Najprej pa se sploh povežimo z njim. Danes je čas, da smo pristni, sijoči, kot smo v resnici!

ponedeljek, 18. februar 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Red pleated skirt

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Red pleated skirt: Hi my Beloved! Today is the day to travel. I'm sure of myself. More and more. Or someone I'm not. And also, of course, who I ...

K A T E J A : Red pleated skirt


Hi my Beloved!

Today is the day to travel. I'm sure of myself. More and more. Or someone I'm not. And also, of course, who I am. It's nice here. I'm glad to live this life today. And here. And now. I'm happy. Very. I enjoy it.


Joyful growth. I'm art in progress. Flower buds are growing. The flowers are opening at the right time. Leaves absorb light. Nature in me awakens. I feel that power within me, the soul that wishes to express itself. May the soul lead in fullness. I give it the advantage. Whisper to me. Calling me forward.


Today is the day, when the magic is revealed to me. I feel it. It’s becoming tangible.


Where does the journey lead me? To an even more magical place. And even more magical places. It can be fairytale. And it can be even more fabulously. I'm ready to see my life differently. It's full. I'm happy. It's magical. And this gives it even more festivity.


A few days ago, we were in this beautiful castle in the middle of the city! There was no sun! Now, we've been completely flooded with sunshine! And I love the sun! And of course, my new red leopard printed skirt. The best thing for me is that I had a companion! We found it together! Pure perfection!


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

 SLO: K A T E J A : Rdeče plesirano krilo…


Hej moje drage, moji dragi!

Danes je dan za potovanje. Vedno bolj gotova sem vase, kdo nisem. Pa tudi, seveda, kdo sem. Lepo mi je tukaj. Lepo mi je živeti to življenje danes. In tukaj. In zdaj. Srečna sem. Zelo. Uživam.


Radostno rastem. Se razvijam. Popki cvetov kar nastajajo. Cvetje se odpira ob pravem času. Listi srkajo svetlobo. Brstiči ženejo. Narava v meni se prebuja. Čutim to moč v meni, dušo, ki se želi izraziti. Naj danes duša vodi v polnosti. Dajem ji prednost. Naj mi šepeta. Naj mi intuicija narekuje.


Danes je ta dan, ko se mi razkriva čarobnost. Čutim jo. Postaja otipljiva.

Kam me vodi potovanje? Na še bolj čarobno mesto. Na še več čarobnih krajev. Lahko je pravljično. In lahko je še bolj pravljično. Pripravljena sem videti drugače svoje življenje. Polno je. Zadovoljna sem. Čarobno je. In to mu daje še več prazničnosti.

Pred nekaj dnevi smo bili na tem čudovitem gradu sredi mesta! Niti malo ni bilo sonca! Zdaj pa nas je čisto zalilo! In rada imam sonce!In seveda moje novo rdeče tigrasto leoprardje krilo. Najlepše pa mi je, da sem imela sokrivoko! Skupaj sva ga našli! Čista popolnost!


Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!