ponedeljek, 18. februar 2019

Igra se nadaljuje...

Danes poslušajmo svoje srce! Danes je ta dan! Danes je ta priložnost, da se mi povežemo še bolj s sovjimi sanjami! Kaj te osrečuje? Kaj te navdihuje? Kaj si vedno rada počela / rad počel, ko si bila / bil majhen?

Igra ostaja, samo igrače so drugačne.

Kaj če bi danes imeli čas samo zase. To si bom jaz naredila zase. Kavč. Pa jaz. Pa kava. To bo pravi užitek. Malo si bom vzela čas zase, ker mi je to fascinantno in ker me to navdušuje. Nič ne rabim narediti. Vse je popolno kot je. Lahko zaupam? Že zdaj v tem trenutku sem vredna ljubezni. Že zdaj v tem trenutku sem vse. In hkrati rastem. Tako kot roža. Odpiram se novim možnostim razcveta. In danes jih bo veliko in komaj čakam.

Imam nekaj področji, ki sem jih izpilila. In zdaj je čas, da grem naprej. Kaj pa tebe razveseljuje? Kaj je tvoje veselje? Kaj je tvoja igrivost? Kaj je tvoja smelost in samosvojost? Danes je ta dan, da se vse nadaljuje. Vsa zabavnost, vsa igrivost, vsa živost, vse veselje, vsa polnost. Duša se izraža skozi nas. Polnost postaja naša notranjost. Polni smo ljubezni. Čutiš to čarobnost?

Ljubek pristen izjemen čaroben dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!














Danes pa je tako lepo obsijan dan! S soncem! In seveda z mimozo z morja! Kaj še je lahko sploh lepše!? Justin Timberlake - CAN'T STOP THE FEELING!  (https://www.youtube.com/watch?v=ru0K8uYEZWw)



Ni komentarjev:

Objavite komentar