sobota, 22. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Selflove!

❤️ Follow your heart! ❤️ Focus!

Poslušam svoje srce: Obilje je naše!!! Zdaj!!!

Poslušam svoje srce: Obilje je naše!!! Zdaj!!!: Življenje je čisti praznik ali nič! Praznuješ, kdo si!? Praznuješ, da lahko dihaš?! Praznuješ, da lahko plešeš skozi dan točno tako, kot si ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Osredotočenje!

Obilje je naše!!! Zdaj!!!

Življenje je čisti praznik ali nič! Praznuješ, kdo si!? Praznuješ, da lahko dihaš?! Praznuješ, da lahko plešeš skozi dan točno tako, kot si želiš?! Kaj lahko praznuješ danes?! Čudovite prijatelje! Topel in varen dom, ki je naše zavetje! Obilje, ki je vsepovsod okoli nas! Obilje zraka za dihati! Obilje vode za piti! Obilje smeha in zabave! Obilje veselja! Obilje radosti! Obilje živahnosti! Obilje kreativnosti! Zdaj je naš čas! To je čista radost obstoja – pristnost v vseh trenutkih!

Za kaj si hvaležna-hvaležen!? Bolj kot hvalimo dobro v našem življenju, bolj raste dobro na vseh področjih našega življenja! Tega smo vredni! Čiste ljubezni in hvaležnosti! Za kar smo hvaležni, se gradi in se še bolj povezuje v naše življenje. Česa si želiš več?! To ustvarjaj! To hvali in rastlo bo kot gobe po dežju!

Močni kreatorji smo in zdaj je še bolj pomembno, kam dajemo svojo energijo! Zdaj je naš čas razigranosti! Zdaj je naš čas lepote in radosti! Usmeri se v to, kar si zares želiš! Življenje je eno samo praznovanje in prazničnost! Lepo je biti to, kdo smo! Praznujmo pristnost sebe, da lahko živimo svobodno! Smo bitja svobode in svobodne volje! Celo tako smo svobodni, da lahko izberemo vlogo žrtve in nihče nam ne more pomagati, dokler se sami ne odločimo, da je dovolj! Zdaj pa se bolj osredotočajmo na soustvarjanje čarobnosti! Ljubezni! Obilja! Radosti! Razigranosti! Vesele igre in smeha in brezskrbnosti naših otrok!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv dan!




🌷 P.S.: Zdaj je tvoj čas ustvarjanja. Ustvarjaj s hvaležnostjo! Bolj kot nekaj hvališ in si hvaležen-hvaležna za to, kar že imaš, več tega še dobiš zraven! Ustvarjaj si ljubek dan in potem ljubko življenje!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan  GIBONNI  -  Tempera   ... https://www.youtube.com/watch?v=mOnumQpmyXs 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 21. januar 2022

Poslušam svoje srce: Bogati smo že zdaj!!!

Poslušam svoje srce: Bogati smo že zdaj!!!: Cenimo kaj naravno bogastvo, ki ga imamo vse okoli sebe? Na primer vodo. Kako dragoceno je to, da jo lahko natočimo iz pipe in jo pijemo! Ka...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ljubezen do sebe!

Bogati smo že zdaj!!!

Cenimo kaj naravno bogastvo, ki ga imamo vse okoli sebe? Na primer vodo. Kako dragoceno je to, da jo lahko natočimo iz pipe in jo pijemo! Kar tako! Kaj se zavedamo!?! To je pravo razkošje! Imamo izvirsko vodo! Čisto iz planin! Skoraj no! Ali vsaj iz gozdov! To je naše bogastvo! Tako nas energetizira, nas poživi in hidrira!

Čisti blagoslov! Kako dragoceno je to! Kaj šele, da nas voda zdravi na vseh vidikih! Voda je osnovni gradnik in največji gradnik našega telesa! Kaj smo hvaležni, da nam je tako lahko dostopna!!?

Danes se zahvalimo naši vodi, da jo lahko pijemo. Tako bomo vnašali ljubezen in hvaležnost v vsako celico našega telesa!

Življenje je čisti praznik! Zakaj ga ne bi praznovali?! Danes je naš dan, da proslavljamo! Danes je naš dan, da živimo polno! Kaj je tvoj dan radosti?! Brez skrbi, da imamo kaj praznovati! Živi smo! Polni smo veselja in radosti, ker dihamo! Če smo tukaj, je več dobrega kot slabega! In če še ni dobro, še ni konec! Verjamem v srečne konce! Verjamem, da se vedno resnica razkrije! Verjamem, da se pravica izkaže! Zaupam v pravico na vseh področjih! Ali kot bi rekla kolegica, za vsako rit se šiba najde. (Pa ne samo tista od parklja!)

Izbiraj danes več sreče! Izbiraj danes več veselja! Izbiraj, da boš danes ti – ti! To je največji praznik vseh praznikov!




🌷 P.S.: Živi svoje poslanstvo, da si ti – ti! Zdaj je tvoj čas! Zdaj je to tvoja energija, ki se razliva kot luč na vse okoli tebe! Ti si vzdrževalka-vzdrževalec luči! Skrbno jo neguj v sebi! To je zelo močno! Zaupaj si! Ti to zmoreš!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ljubav sve pozlati ... https://youtu.be/S3e2210TIFQ

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 20. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Shake it of!

Poslušam svoje srce: Soustvarjajmo Ljubezen!!!

Poslušam svoje srce: Soustvarjajmo Ljubezen!!!: Lahko siješ v vsem svojem sijaju! Lahko si izjemna-izjemen taki kot si! Vse je zate! Zdaj je tvoj čas, da zacvetiš! Vse je izraz ljubezni al...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Otresi!

Soustvarjajmo Ljubezen!!!

Lahko siješ v vsem svojem sijaju! Lahko si izjemna-izjemen taki kot si! Vse je zate! Zdaj je tvoj čas, da zacvetiš! Vse je izraz ljubezni ali klic po njej! Vse je vabilo v ljubezen! Ampak najbolj pomembno je, kaj si ti od znotraj!

Si ti kaj ljubezen?!

Si ti kaj radost?!

Si ti kaj živost?!

Kaj imaš od znotraj?! Če si pomaranča, imaš v sebi pomarančni sok! Tako bi rekel dr. Wayne Dyer! Ne glede, kako te stiskajo, vedno priteče iz tebe pomarančni sok! Ne glede, koliko je pritiska, nikoli ne bo pritekel jabolčni sok! Ali ananasov sok! Zato je tako pomembno, da se uravnovesimo navznoter. Kdo si od znotraj?! Kar imaš v sebi, to potem priteče iz tebe – ne glede na to, kakšni so pritiski. Odgovornost je od znotraj! Naša odgovornost je, kdo smo v srcu! mi smo to, kdo smo! In samo mi odločamo zase, kaj se izraža kot mi – vse je izraz naše duše!

Ali neguješ svojo dušo?! Jo oblivaš s harmonijo in radostjo? Prisluhneš svojemu srcu, da lahko zacvetiš?! Imaš v srcu ljubezen, da jo lahko daš naprej?! Ali te stiskajo »zanimive kaotične situacije« in si v strahu?! Samo dve čustvi sta: strah ali ljubezen. Oziroma ljubezen in klic po ljubezni. Kje si?! Smo pripravljeni opustiti stare rane, na katere smo se navezali in začeti na sveže?! Lahko dopustiš ranam, da se zacelijo?! Samo občuti jih in potem dovoli, da se sprostijo in zacelijo. To je dovolj. Kot bi na njih položil-a mehko krpo, jih poljubčkala in popihala.

Nežno si prigovarjaš:

»Saj je že dobro. Vse je dobro. Jaz sem tu. Tu si varna-varen! Vidim te. Objemam to bolečino in jo zdaj hkrati spuščam! Priznavam, da si bila prizadet-a. Vidim to. Zdaj pa to spustiva. Tu sem. Vse je dobro. Obljubim, da ti bom prisluhnila in lepo skrbela zate! Mogoče si kaj naredila narobe. Tudi to spustiva! Naredil-a si najboljše, kar si lahko. Zdaj se pomiriva z vsem in zdaj to spustiva. Zdaj stopava še bolj močni-močna v novo Zemljo, ki jo soustvarjamo v ljubezni na vseh področjih! To je zdaj naša priložnosti in nov začetek! Zaupam ti. Odpuščam. Opuščam.«

Potem lahko živimo naprej kot cele osebe. Imuni smo na strup okolice. Izhajamo iz srca! To je naše največje bogastvo! Negujmo svojo dušo!

Ljubek pristen nagajiv radosten smel srečen zabaven odpuščajoč igriv harmoničen srčkan dan!




🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Ti si kralj-ica svojega kraljestva! Naj bolj danes najlepši dan do zdaj! To je naša radost in polnost! Zdaj živimo z vsem srcem polno in radostno. Zdaj smo močni sokreatoji Ljubezni! Zaupaj vase!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Moje Zlato ... https://youtu.be/I34q-CgPs8w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 19. januar 2022

Poslušam svoje srce: Sledi svojemu srcu!!!

Poslušam svoje srce: Sledi svojemu srcu!!!:  Življenje je drzna pustolovščina ali nič! Neguješ kaj svetlobo v sebi?! Neguješ kaj svojo vibracijo in jo dviguješ? Kaj te zares veseli?!...

Sledi svojemu srcu!!!

 Življenje je drzna pustolovščina ali nič!

Neguješ kaj svetlobo v sebi?! Neguješ kaj svojo vibracijo in jo dviguješ? Kaj te zares veseli?! Kaj zares delaš z vsem srcem in temu potem slediš?! Kaj je tvoja največja sreča?! Kaj je tvoje največje zadovoljstvo?!

Zdaj je tvoj čas, da siješ. Zdaj je tvoj dan, da žariš!

Sledi svojemu sijaju.

Sledi svoji ustvarjalnosti.

Sledi svojemu srcu!

Kaj ni zanimivo, koliko strupa nam vlivajo kot otroka. Seveda nenamerno, ker nam želijo dobro. Samo, da smo čimbolj prilagojeni in v čredi. Ker bog ne daj, da bi si še drugi kaj slabega mislili o nas, kaj šele o naših starših!! Samo, da so dobri starši in so vzgojili priden otroke. V bistvu smo poneumljeni, da ne bi prepoznali vseh igric v ozadju. Lažje je upravljati s potrošniško usmerjeno množico. Če bi preveč razvijali našo inteligenco, bi sprevideli njihove igrice. Tako pravi Osho. In Osho vedno pove resnico!

Zdaj pa so se igrice spremenile.

»Zamotimo jih od naših igric in jih naperimo eden proti drugemu! Tako ne bodo videli, kakšne so naše igrice!«

Mi pa nasedamo! Namesto, da bi soustvarjali svet ljubezni, obilja, prijateljstva in radosti in igrivosti, nasedamo manipulacijam. Sami smo si krivi, da verjamemo v kaos, ki nam ga želijo vsiliti. Sami smo si krivi, da bolj verjamemo zunanjim bedarijam kot svojemu srcu. Na to, kar osredotočamo svojo pozornost, to raste!

Zato danes in samo danes. Jutri bo že nov dan! Zato samo danes sij v vsej svoji ljubezni! Sledi svojemu srcu!! Ne nasedaj zunanjemu kaosu, ker je samo manipulacija za lažjo vodljivost črede. Kaj bomo vsi samo blejali in se postavljali v vrsto – ali bomo zares sledili svojemu sijaju?! Bomo razvijali svojo inteligenco, kot bi rekel Osho, in izbirali srečo in bomo pogumni?! Ali si bomo dovolili metati pesek v oči?! Bomo samo blejali ali res sledili svojemu srcu!? Močni kreatorji smo. Zdaj je naš čas sijanja! Ljuba moja, moj ljubi, res prisluhni svojemu srcu!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv svetel bleščeč sijajen srčkan dan!




🌷 P.S.: Danes ti odločaš, kaj boš izbiral-a!! Kaj je tvoja prioriteta!?! Močni kreatorji smo! Usmerimo svojo energijo v radost in lepoto! Življenje je lepo! Zdaj!! Življenje te ljubi! Sprejmi to ljubezen z vsem srcem! Zdaj je tvoj čas! Živi polno!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se!

torek, 18. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Intention!

Poslušam svoje srce: Skupaj smo še bolj močni!!!

Poslušam svoje srce: Skupaj smo še bolj močni!!!:  Dragoceni so odnosi z ljubimi! Skupaj nam je lažje in skupaj smo bolj močni in zdravi. Nasploh. Kar vse je drugače, ko se malo pogovoriš s ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Namen!

Skupaj smo še bolj močni!!!

 Dragoceni so odnosi z ljubimi! Skupaj nam je lažje in skupaj smo bolj močni in zdravi. Nasploh. Kar vse je drugače, ko se malo pogovoriš s prijateljico. Saj ne rabi biti o ne vem čem, samo, da slišim njen glas in malo poklepetava.

Kdo ti je pri srcu? Vlagaš svojo energijo v ta odnos? Vlagaš svoj čas?! Si res tam z vsem srcem!?

Včasih se malo preveč osredotočam na izpolnjevanje svojih sanj. Kar malo pozabim na svoje drage. Čas je, da se spet povežemo. Zdaj pa sploh! Skupaj nam je lažje! Skupaj je veliko bolj zabavno! Zdaj je moj čas, da se razcvetim in vzpostavim mostove do drugih. Do koga si želiš graditi most?

Lahko smo pristni. Lahko smo pristni tudi v odnosih. Toliko norega je bilo z razmejitvami na te in one – mi in vi in take bedarije. Pod kožo smo vsi krvavi in bi radi bili srečni in videni kot dragoceni, kot to, kdo smo. Vsi mi smo si veliko bolj podobni, kot si mislimo. Vsi smo radi srečni!

Danes ne pozabi, da si močna-močan kreator-ka! Izbiraj s srcem! Poveži se z ljubimi! To je zdaj naš čas razcveta v soustvarjanju obilja, miru, sreče in radosti in povezanosti. Močni smo, skupaj pa še bolj!

Ustvarjaj si lep čudovit dan! Zdaj!

Ljubek srečen igriv spontan radosten nagajiv vesel zabaven dan!



🌷 P.S.: Zmoreš si ustvarjati lepoto! Najprej pa jo začuti v svojem srcu! čudovit-a si! Zares! Zaupaj si! Zdaj!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 17. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Love inside! Let the truth be revealed!

Poslušam svoje srce: Harmoniziranje!!!

Poslušam svoje srce: Harmoniziranje!!!:  Nekaj čarobnega je v jutrih. Vse se tako nežno prebuja. Vsepovsod je tišina. Vse se tako rahlo razpleta v čarobnost. Obožujem sončne vzhode...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ljubezen od znotraj!

Harmoniziranje!!!

 Nekaj čarobnega je v jutrih. Vse se tako nežno prebuja. Vsepovsod je tišina. Vse se tako rahlo razpleta v čarobnost. Obožujem sončne vzhode! Res je lepo in čarobnost je vse naokoli! Nežno oranžne barve, ki se krepijo in bohotijo v vedno bolj intenzivnih odtenkih! To je čista lepota! Zunaj je vse hrustljavo zamrznjeno, jaz pa sedim na toplem, pijem kavo in pišem!

Lepo je imeti razvade. Sploh take, ki me povežejo s srcem. Pisanje me vedno poveže nazaj! Res pa je, da me tudi sprehod poveže s srcem. Nič ni takega, kar s hojo ne bi bilo takoj manjše in manj pomembno. Vse se da razhoditi in kar razblini se teža.

Imam pa še eno razvado. Tuš in kopeli. To je zdaj vsakodnevna praksa. Kako pa to blagodejno vpliva name! Čisto se prepustim topli vodi. Z mene spere vse navezanosti na dan in sem takoj pripravljena za kaj novega. Kot bi se očistila globinsko do dna duše.

Narava ima v sebi zdravilno moč. Prav čutim, kako se harmonija narave prenaša in pretaka nezavedno skozi moje srce in ga polni. Kot bi mi narava podarilo svojo harmonijo in me napolnila. Kot bi me uravnovesila, kot je ona sama. Prav čarobno je. ta čarovnija sozvočja z naravnim me vedno navdihne in me bogati. Spet – vedno znova – me uravnovesi. Potem je vse prav. Potem je vse, kot je najboljše zame.

Zadnje čase veliko sanjam. Sanjalo se mi je, da sem zamenjala stare krožnike. Kaj to pomeni? Znebim se stare energije in gremo dalje.

Kaj pa si ti sanjal-a? kaj ti to pomeni? Danes si ustvarjaj dan, ki ti je resnično pri srcu! To je tvoj dan! Zasij!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv smel razigran jasen kreativen sproščen srčkan dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo! Izbiraj več tega, kar obožuješ! Danes je tvoj dan razigranosti. Bodi, kdo si! Takšna-takšen si najlepša-najlepši!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free  ...  https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 16. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Excited!

Poslušam svoje srce: Pesem moje duše! Kaj pa tvoje?!!

Poslušam svoje srce: Pesem moje duše! Kaj pa tvoje?!!:  Zakaj bi si ploh kaj gnali k srcu? Sploh pa opazke neznalcev, kolegov ali celo znancev ali prijateljev? Samo svoje notranje stanje odražajo...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Navdušenje!

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Navdušenje!

Pesem moje duše! Kaj pa tvoje?!!

 Zakaj bi si ploh kaj gnali k srcu? Sploh pa opazke neznalcev, kolegov ali celo znancev ali prijateljev? Samo svoje notranje stanje odražajo z besedami. To nima nič s tabo. Nič! Niti nima nič z mano! To je samo njihovo notranje stane. Nič ne pove o meni. Pove pa veliko o drugih. Ne jemljimo vsega tako osebno. Kaj zato, če ima kdo slab dan! Ni potrebe, da ga imamo tudi mi! Niti si ga ne pustim pokvariti. Niti malo! Sploh pa ne petka! Potem pa še vikenda!

Zdaj je čas, da se poslovim od potrjevanja drugih mojega počutja. Konec koncev je moje počutje. Torej imam jaz zadnjo besedo in vpliv. Jaz odločam.

Vsak ima pravico do svoje zagrenjenosti. Vsak! Niti mu je ne želim odvzeti, niti izboljšati. Mogoče še jim ni dovolj hudo. Pa saj jim bo. Ko bo njihov čas in ko bodo oni pripravljeni! To je njihova odgovornost in njihovo življenje!

Je pa seveda moja odgovornost moja zagrenjenost ali ne zagrenjenost! Jaz se odločam, koliko sreče bom vzela vase! Jaz odločam, koliko veselja vzamem vase! Jaz odločam, kaj se dogaja z mano! Odrasla sem! zato izbiram še več sreče! Zato izbiram še več zadovoljstva! Zato izbiram še več ljubezni in upanja in veselja! Zato izbiram, da je že zdaj vse dobro. Če pa še ni, pa še ni konec!

Če so drugi tečni, naj bodo! To nima nič opraviti z mano! Jaz pa lahko vseeno izbiram srečo in dobro voljo in čisto radost! To je moj privilegij! Zdaj! To je moje življenje. Zato izbiram srečo, ne glede na vse!

Kaj pa izbiraš ti? Jaz izbiram, da sem tako sijoča in vesela in srečna, da se vse, kar ni v skladu s tem, samo odbije in odpade in spolzi iz moje energije kot tujek. Ohranjam svojo energijo visoko. Kaj pa ti?! Kaj je tvoja izbira!?

Ljubek izbirčen razigran nagajiv radosten smel kreativen blažen jasen vihravo pester mavričen sijoč dan!




🌷 P.S.: Življenje je pesem. Dovoli ji, da se izraža kot ti – pesem tvoje duše – naj bo v veselje vsem. Sij, moja draga-moj dragi, sij! Sledi svojemu srcu! lahko plešeš skozi dan! Življenje te ljubi v vseh pogledih!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Kool & The Gang - Celebration ...  https://youtu.be/3GwjfUFyY6M

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !