ponedeljek, 17. januar 2022

Harmoniziranje!!!

 Nekaj čarobnega je v jutrih. Vse se tako nežno prebuja. Vsepovsod je tišina. Vse se tako rahlo razpleta v čarobnost. Obožujem sončne vzhode! Res je lepo in čarobnost je vse naokoli! Nežno oranžne barve, ki se krepijo in bohotijo v vedno bolj intenzivnih odtenkih! To je čista lepota! Zunaj je vse hrustljavo zamrznjeno, jaz pa sedim na toplem, pijem kavo in pišem!

Lepo je imeti razvade. Sploh take, ki me povežejo s srcem. Pisanje me vedno poveže nazaj! Res pa je, da me tudi sprehod poveže s srcem. Nič ni takega, kar s hojo ne bi bilo takoj manjše in manj pomembno. Vse se da razhoditi in kar razblini se teža.

Imam pa še eno razvado. Tuš in kopeli. To je zdaj vsakodnevna praksa. Kako pa to blagodejno vpliva name! Čisto se prepustim topli vodi. Z mene spere vse navezanosti na dan in sem takoj pripravljena za kaj novega. Kot bi se očistila globinsko do dna duše.

Narava ima v sebi zdravilno moč. Prav čutim, kako se harmonija narave prenaša in pretaka nezavedno skozi moje srce in ga polni. Kot bi mi narava podarilo svojo harmonijo in me napolnila. Kot bi me uravnovesila, kot je ona sama. Prav čarobno je. ta čarovnija sozvočja z naravnim me vedno navdihne in me bogati. Spet – vedno znova – me uravnovesi. Potem je vse prav. Potem je vse, kot je najboljše zame.

Zadnje čase veliko sanjam. Sanjalo se mi je, da sem zamenjala stare krožnike. Kaj to pomeni? Znebim se stare energije in gremo dalje.

Kaj pa si ti sanjal-a? kaj ti to pomeni? Danes si ustvarjaj dan, ki ti je resnično pri srcu! To je tvoj dan! Zasij!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv smel razigran jasen kreativen sproščen srčkan dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo! Izbiraj več tega, kar obožuješ! Danes je tvoj dan razigranosti. Bodi, kdo si! Takšna-takšen si najlepša-najlepši!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free  ...  https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar