torek, 18. januar 2022

Skupaj smo še bolj močni!!!

 Dragoceni so odnosi z ljubimi! Skupaj nam je lažje in skupaj smo bolj močni in zdravi. Nasploh. Kar vse je drugače, ko se malo pogovoriš s prijateljico. Saj ne rabi biti o ne vem čem, samo, da slišim njen glas in malo poklepetava.

Kdo ti je pri srcu? Vlagaš svojo energijo v ta odnos? Vlagaš svoj čas?! Si res tam z vsem srcem!?

Včasih se malo preveč osredotočam na izpolnjevanje svojih sanj. Kar malo pozabim na svoje drage. Čas je, da se spet povežemo. Zdaj pa sploh! Skupaj nam je lažje! Skupaj je veliko bolj zabavno! Zdaj je moj čas, da se razcvetim in vzpostavim mostove do drugih. Do koga si želiš graditi most?

Lahko smo pristni. Lahko smo pristni tudi v odnosih. Toliko norega je bilo z razmejitvami na te in one – mi in vi in take bedarije. Pod kožo smo vsi krvavi in bi radi bili srečni in videni kot dragoceni, kot to, kdo smo. Vsi mi smo si veliko bolj podobni, kot si mislimo. Vsi smo radi srečni!

Danes ne pozabi, da si močna-močan kreator-ka! Izbiraj s srcem! Poveži se z ljubimi! To je zdaj naš čas razcveta v soustvarjanju obilja, miru, sreče in radosti in povezanosti. Močni smo, skupaj pa še bolj!

Ustvarjaj si lep čudovit dan! Zdaj!

Ljubek srečen igriv spontan radosten nagajiv vesel zabaven dan!



🌷 P.S.: Zmoreš si ustvarjati lepoto! Najprej pa jo začuti v svojem srcu! čudovit-a si! Zares! Zaupaj si! Zdaj!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar