nedelja, 16. januar 2022

Pesem moje duše! Kaj pa tvoje?!!

 Zakaj bi si ploh kaj gnali k srcu? Sploh pa opazke neznalcev, kolegov ali celo znancev ali prijateljev? Samo svoje notranje stanje odražajo z besedami. To nima nič s tabo. Nič! Niti nima nič z mano! To je samo njihovo notranje stane. Nič ne pove o meni. Pove pa veliko o drugih. Ne jemljimo vsega tako osebno. Kaj zato, če ima kdo slab dan! Ni potrebe, da ga imamo tudi mi! Niti si ga ne pustim pokvariti. Niti malo! Sploh pa ne petka! Potem pa še vikenda!

Zdaj je čas, da se poslovim od potrjevanja drugih mojega počutja. Konec koncev je moje počutje. Torej imam jaz zadnjo besedo in vpliv. Jaz odločam.

Vsak ima pravico do svoje zagrenjenosti. Vsak! Niti mu je ne želim odvzeti, niti izboljšati. Mogoče še jim ni dovolj hudo. Pa saj jim bo. Ko bo njihov čas in ko bodo oni pripravljeni! To je njihova odgovornost in njihovo življenje!

Je pa seveda moja odgovornost moja zagrenjenost ali ne zagrenjenost! Jaz se odločam, koliko sreče bom vzela vase! Jaz odločam, koliko veselja vzamem vase! Jaz odločam, kaj se dogaja z mano! Odrasla sem! zato izbiram še več sreče! Zato izbiram še več zadovoljstva! Zato izbiram še več ljubezni in upanja in veselja! Zato izbiram, da je že zdaj vse dobro. Če pa še ni, pa še ni konec!

Če so drugi tečni, naj bodo! To nima nič opraviti z mano! Jaz pa lahko vseeno izbiram srečo in dobro voljo in čisto radost! To je moj privilegij! Zdaj! To je moje življenje. Zato izbiram srečo, ne glede na vse!

Kaj pa izbiraš ti? Jaz izbiram, da sem tako sijoča in vesela in srečna, da se vse, kar ni v skladu s tem, samo odbije in odpade in spolzi iz moje energije kot tujek. Ohranjam svojo energijo visoko. Kaj pa ti?! Kaj je tvoja izbira!?

Ljubek izbirčen razigran nagajiv radosten smel kreativen blažen jasen vihravo pester mavričen sijoč dan!




🌷 P.S.: Življenje je pesem. Dovoli ji, da se izraža kot ti – pesem tvoje duše – naj bo v veselje vsem. Sij, moja draga-moj dragi, sij! Sledi svojemu srcu! lahko plešeš skozi dan! Življenje te ljubi v vseh pogledih!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Kool & The Gang - Celebration ...  https://youtu.be/3GwjfUFyY6M

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar